Ales ve calisma

Çıkmış soruları çözüp girdim en son ben 92 civarı idi puanım .

Alt yapın varsa 10 deneme yeter . Cıkmış sorulardan oluşan. Eksikler üzerinden konu çalışırsın sonra eğer konu eksiğin OLDUĞUNU farkedersen.

Alt yapın OLDUĞUNU varsayıyorum çünkü altyapı olmadan zor o puan

Gecmis yillardan 2 deneme çözdüm onu da süre tutmadan, sınav boyu kaburgalarıma geçirilen tekmelerle(hamileydim) 89 puan aldım.

Temelin varsa çok zor olmaz

Çıkmış soruları çözüp girdim en son ben 92 civarı idi puanım .

Alt yapın varsa 10 deneme yeter . Cıkmış sorulardan oluşan. Eksikler üzerinden konu çalışırsın sonra eğer konu eksiğin OLDUĞUNU farkedersen.

Alt yapın OLDUĞUNU varsayıyorum çünkü altyapı olmadan zor o puan
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Alt yapi olarak kendime guveniyorum. Fakat sure konusunda stres yapiyorum. Acikcasi ne kadar calisirsam calisiyim sure problemi yasayacagim hissi var. Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz var mi?

Gecmis yillardan 2 deneme çözdüm onu da süre tutmadan, sınav boyu kaburgalarıma geçirilen tekmelerle(hamileydim) 89 puan aldım.

Temelin varsa çok zor olmaz
Yorumunuz icin tesekur ederim. Sizin gibi azimli bayanlara hayranim ve diger bayanlar icin cok guzel bir orneksiniz.

Yorumunuz icin tesekur ederim. Sizin gibi azimli bayanlara hayranim ve diger bayanlar icin cok guzel bir orneksiniz.

Ben teşekkür ederim.
Sorun süreyse özellikle denemeler yeterli olacaktır. Ya da bir dershaneyle görüşüp sadece denemelerine katılabilirsiniz. Evde illa ki o sürede şaşma olabilir hem sınav ortamını da test etmiş olursunuz.

Ben de arkadaşlar gibi çıkmış sorulara çalıştım sadece önceki 2 sınavı deneme olarak çözdüm puanım 96'ydı. Ama tabi zamanla yarışmak çok önemli.

bende calısıoyuroum alese kızlar.. son gunler kala ne yapılmalı bol denememi?

yargi akademinin cikmis sorularin cozumleriyle oldugu bi kitap vardi hepsini bitirmedim bulmaca gibi olan sorularin mantigini anlayinca biraktim 87 almistim bayada erken bitmisti sinavim o donem onemsemedigim icin geri donup kontrol etmeden ciktim yani biraz ustune dusersen rahat 90 uzeri alirsin.sozelde uzun sorular inan cevabi en kolay olanlar korkma sadece dikkatli oku.bulmaca tarzi olanlarida analizini iyi yaparsan bikac soru ona bagli olabiliyo tak tak cevaplarsin vakitten kazanirsin

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Alt yapi olarak kendime guveniyorum. Fakat sure konusunda stres yapiyorum. Acikcasi ne kadar calisirsam calisiyim sure problemi yasayacagim hissi var. Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz var mi?
Süre sorunu ne yaparsan yap yaşarsın. Süre sorunu Yaşadığım tek sınvdı.
Denemeleri Süreli yapmaya çalış.
Bir de YAŞ kaç bilmiyorum ama süre konusunda gençler daha Avantajlı bence.. Taze beyin, dinç beyin Faktörü .

Ben de arkadaşlar gibi çıkmış sorulara çalıştım sadece önceki 2 sınavı deneme olarak çözdüm puanım 96'ydı. Ama tabi zamanla yarışmak çok önemli.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Cok guzel bir puan almissiniz tebrik ederim sizi. Cikmis sorulari zaman zaman cozuyorum umarim bende guzel bir puan alabilirim.

yargi akademinin cikmis sorularin cozumleriyle oldugu bi kitap vardi hepsini bitirmedim bulmaca gibi olan sorularin mantigini anlayinca biraktim 87 almistim bayada erken bitmisti sinavim o donem onemsemedigim icin geri donup kontrol etmeden ciktim yani biraz ustune dusersen rahat 90 uzeri alirsin.sozelde uzun sorular inan cevabi en kolay olanlar korkma sadece dikkatli oku.bulmaca tarzi olanlarida analizini iyi yaparsan bikac soru ona bagli olabiliyo tak tak cevaplarsin vakitten kazanirsin
Onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Paragraf sorularini kurtarici olarak dusunuyorum umarim yaniltmazlar:KK17:

Süre sorunu ne yaparsan yap yaşarsın. Süre sorunu Yaşadığım tek sınvdı.
Denemeleri Süreli yapmaya çalış.
Bir de YAŞ kaç bilmiyorum ama süre konusunda gençler daha Avantajlı bence.. Taze beyin, dinç beyin Faktörü .
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ales ile ilgili en buyuk stresim sure ne yazikki. Yas 22 umarim bu avantaji kullanabilirim.

Ales kitap alıp çalışmaktan ziyade alt yapı ve hızlı işlem gerektiren bir sınav. Hatta sınav günkü durumun bile (uyku kahvaltı vs) çok önemli. Yaşın dolayısıyla yüksek puan alabilme ihtimalin daha yüksek ben artık alamıyorum mesela :) çıkmış soru örneklerinin bazılarını çözerek 92 almıştım.

Ben ÖSS'ye benzetiyorum ALES'i. ÖSS döneminde hızlıydım ben; ALES'e hiç hazırlanmadım ve sürem arttı, 96 aldım. Ama eğer normalde ağırsanız mutlaka çıkmış soruları çözün ki hızlanın. Zaten bilecek bir şey yok sorularda, mesele yetiştirmek daha çok.

Tatlım ben de sadece çıkmış sorulara çalıştım 98 aldim☺zor bir sınav değil ki emin ol yaparsin

X