Ales calısanlar gelin son on günü beraber calısalım. (Kasım 2014)

kissnookums

tut beni kuş olayım mamu <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
3.522
1.703
163
Canlar ales bakıyorum bir süredir, cıkmıs sorulardan cözdüm ama bilerek hepsini bitirmedim eksiklerimi görmek icin. Geometride de hızımı artırmak icin bastan calısıyorum videodan ve soru cözüyorum bolca.

Her gün buraya yazacagım ne calıstıgımıkalan günlerde . Dilerseniz bana katılabilirsiniz.

Simdilik eksiklerim ve hızlanmam gerekenler;

Türkce

Paragrafta anlam(bitti)
Sözel mantık(bitti, ama hala soru cözmem lazım)

Matematik

Modüler aritmetik (bitti, ama gene soru cözmem lazım)

Permütasyon
Kombinasyon
Olasılık

Geometri

Üçgenler (bitti)
Dörtgenler (bitti)
Paralelkenar (bitti)
Eskenar dörtgen (bitti)
Deltoid (bitti)
Kare-Dikdörtgen-Yamuk (bitti)

Çember ve daire
Analitik geometri
Katı cisim

Bu da buldugum güzel bir kaynak buradan izliyorum mat ve geo

https://www.youtube.com/channel/UCvBwn0mzgxA7Y1OR2uRgk_Q/playlists

Dilerseniz soru paylasımı da yapabiliriz resim atarak.

Dileyen olursa benim yaptıgım gibi kendinizi eksik hissetiginiz konularınızı yazabilirsiniz sizler de.

Dörtgenlerden cember ve daireye kadar karma soru cözdüm, formülleri temize cektim.
Yarın cember ve daire, analitik geometri, katı cisim calısıp soru cözüp, modüler aritmatikten de soru cözücem.
Gece cıkmıs sorulardan cözmeye devam edicem vakit kalırsa yarın icin.

Selam kiss, hayırlı olsun konun:) Ben de çalışıyorum deneme çözüyorum, hızımı artırmak adına ve bu aralar Türkçe'den paragrafta anlam ve cümlede anlam konularına yoğunlaştım. Çunku sınavda of bunu kim okuycak diyip Türkçe çözmezdim :)

Sagol beybim.

Ben de cok sıkıldıgım için kitap okuyorum biraz biraz. O iyi geliyor, bir de kalemle takip etme huyum vardı benim onu bıraktım gözüm alısınca, biraz daha hızlandı. Sıkılgansan sen de ben gibi, on günde ne olur deme, kitap oku. 50/3y yaptım türkcede son cözdügümden. Ama bize mat daha cok puan getiriyor tabi. Hepsini bitirmek mümkün degil, o yüzden biraz sayısala agırlık verdim bakalım.

Evet ben de kalemle çizerek takip ederek hiçbirşey anlamayanlardanım gozum kalemde olunca haliyle o zaman onu bırakayım bu on gun.. Ben de işte sayısal çözeyim garanti olsun Türkçede kendime güvenmiyordum. Çok zaman harcarım, paragraf okurken sıkılırım falan diye ama dersimi aldım. :) Türkçe de çözebiliyormuşum:)

Onu bırakınca daha iyi oluyor. Gerekirse bagla elleri
Ben uyudum can, görüsürük.

Günaydın bayanlar...
Bugünlük yapmam gereken bir is de yok yemek yapmak haric aksam, bir seyler hazırlayıp yiyip oturacagım hemen basına. Cember ve daire calısıp soru cözücem ilk.

Katılmak isteyenler gelsin topigime : )

Cemberde acı calıstım, soru cözdüm. 9 bucuktan sonra devam.

Dün aksam bir arkadasımla oturdum, sonrasında da canım sıkkındı az bir sey bakamadım pek. Şimdi camlar yapılıyor, mutfaga gectim, kaldıgım yerden devam edicem.

Cıkmıs sorulardan bir deneme cözdüm. Yemek yiyip az dinlenip yanlıslarımı inceleyecegim.

Denememi tamamladım. Uyuyorum, konu calısmak istemedim nedense, deneme cözüyorum.
Yarın iki deneme daha cözüp eksik hissettigim konulara devam etmeye calısacagım.

Pek bir işime yaramayacagını ögrendigim için şevkim kırılsa da calısmış oldum. Umarım girenler iyi puanlar alırlar yarın. Basarılar dilerim herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…