- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
Selam kiss, hayırlı olsun konun:) Ben de çalışıyorum deneme çözüyorum, hızımı artırmak adına ve bu aralar Türkçe'den paragrafta anlam ve cümlede anlam konularına yoğunlaştım. Çunku sınavda of bunu kim okuycak diyip Türkçe çözmezdim :)
Evet ben de kalemle çizerek takip ederek hiçbirşey anlamayanlardanımSagol beybim.
Ben de cok sıkıldıgım için kitap okuyorum biraz biraz. O iyi geliyor, bir de kalemle takip etme huyum vardı benim onu bıraktım gözüm alısınca, biraz daha hızlandı. Sıkılgansan sen de ben gibi, on günde ne olur deme, kitap oku. 50/3y yaptım türkcede son cözdügümden. Ama bize mat daha cok puan getiriyor tabi. Hepsini bitirmek mümkün degil, o yüzden biraz sayısala agırlık verdim bakalım.
Evet ben de kalemle çizerek takip ederek hiçbirşey anlamayanlardanımgozum kalemde olunca haliyle o zaman onu bırakayım bu on gun.. Ben de işte sayısal çözeyim garanti olsun Türkçede kendime güvenmiyordum. Çok zaman harcarım, paragraf okurken sıkılırım falan diye ama dersimi aldım. :) Türkçe de çözebiliyormuşum:)
Tamam canım yazacağım yarın buraya iyi gecelerr:)Onu bırakınca daha iyi oluyor. Gerekirse bagla elleri
Ben uyudum can, görüsürük.
Tamam canım yazacağım yarın buraya iyi gecelerr:)
Bende ilk defa deneyeceğim. Sözlciyim. Bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?