- 19 Ağustos 2014
- 387
- 235
- 53
Evet ama çooook uzak bir hayal benimki :) ales yds falan hak getirehahah söylerim kasımda sen de mi yüksek istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama çooook uzak bir hayal benimki :) ales yds falan hak getirehahah söylerim kasımda sen de mi yüksek istiyorsun
ben iki kere girdim ilk girdiğinde insan acemi oluyo ama ikincisine kendine göre taktik geliştiriyosun, mantık sorularına sınava girmeden bakın çünkü asıl o sorular puan getiriyor, çünkü millet genelde yapamıyo mantık sorularını ya da zaman yetiştiremiyolar, diğer sorular zaten klasik ösym paragraf sorusu...
Ben de girmeyi düşünüyorum ve şuan heyecanlandım baya. Hiç çalışmadım.
Evet ama çooook uzak bir hayal benimki :) ales yds falan hak getire
kasım ayında sınav canım bir de bahar döneminde oluyor
hayır başka okulda da yapabilirsin yükseğini
bakalım bizim neresi tutacak
bir de 3 sene boyunca geçerli oluyormuş puanın
mesela bahardakine girdim sonbahardakinden daha yüksek aldım diyelim yüksek olan geçerliymiş
neyine güveniyosun peki tontik
Dershaneye yazıldım kpss için henüz onu halletmem lazım. Bir an önce öğretmen olup hayata atılmamı isteyen bir ailem var oysa ben akademik kariyer isterdim tabi ne hoş olurdu :)olmadı bahar dönemine kalırız artık bi girip görelim :)
neyine güveniyosun peki tontik
niye çalışmıyor musun
just konuna yazıyprum sorumu. sen de edit yapar mısın ?
kaynak kitap önerisi olan var mı? hangi yayınlar iyidir?
neyi kasttettim o zaman bilmiyorum ahaha :) aldın kitabu kuzumbiri pegem diğerine de bakıp söyliyim canım
da neyi editleyeyim anlamadım???
neyi kasttettim o zaman bilmiyorum ahaha :) aldın kitabu kuzum
ihtiyaç aldım canım konu anlatımlı. bi arkadaşla da çıkmıi soruları alıp okul çıkışı deneme yapacağızNeler aldin?