• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ales başvuruları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Merhaba ales başvuruları 22 eylülde başlıyormuş ancak sınava girmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki süreç nasıldır nereye başvurulur neler lazımdır össden farklı mıdır bilemiyorum

yardımcı olabilecek var mı acaba :KK28:

Uzun süredir sınava girmediyseniz ÖSYM'nin online aday sisteminden başvuramıyorsunuz. Sınav merkezlerinden birine uğrayın başvurular başlayınca, orada fotoğrafınızı çekerler, şifrenizi alırsınız, bundan sonraki başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Ama bu sınav için mecburen başvuru ücretini yatırıp sınav merkezlerinden birine uğrayacaksınız.
Ps: makyajlı gidin =) ben makyajsız saç baş dağınık gitmiştim, fotoğrafta korkunç haldeydim =) süresi bitene kadar girdiğim tüm merkezi sınavlara o fotoğrafla girmek zorunda kalmıştım.

Osym.ais'den sisteme giriş yap canım öncelikle istersen. Mevcut fotoğrafın güncel olup olmadığı orada yazar. Eğer güncelse kendin evde başvuru yapabilirsin. Çok uzun zaman oldu diyorsan en yakın merkeze gidersin, 2 dakikada hallolur :)

Uzun süredir sınava girmediyseniz ÖSYM'nin online aday sisteminden başvuramıyorsunuz. Sınav merkezlerinden birine uğrayın başvurular başlayınca, orada fotoğrafınızı çekerler, şifrenizi alırsınız, bundan sonraki başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Ama bu sınav için mecburen başvuru ücretini yatırıp sınav merkezlerinden birine uğrayacaksınız.
Ps: makyajlı gidin =) ben makyajsız saç baş dağınık gitmiştim, fotoğrafta korkunç haldeydim =) süresi bitene kadar girdiğim tüm merkezi sınavlara o fotoğrafla girmek zorunda kalmıştım.

aman tanrım sonra tanınmıyormuşum bir de :KK70:
hatırlattığın iyi oldu valla şimdi baktım başvuru merkezlerine de meğer ne kadar çok varmış hiç gözüme çarpmamıştı
ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz :110:

Osym.ais'den sisteme giriş yap canım öncelikle istersen. Mevcut fotoğrafın güncel olup olmadığı orada yazar. Eğer güncelse kendin evde başvuru yapabilirsin. Çok uzun zaman oldu diyorsan en yakın merkeze gidersin, 2 dakikada hallolur :)

6 yıl falan oldu yani :110:
ben şifremi filan bilmiyorum varsa öyle bişeyim :KK53:

Siz bir girin çıkın beğenirseniz bana da önerin :p

hahah söylerim kasımda sen de mi yüksek istiyorsun :27:

össden farklı mı derken sınav içeriğini mi soruyosunuz yoksa başvuru işlemlerini faln mı

içerik tabii ki farklı yani daha üst düzey konuları çalıştığımdan biliyorum başvuru işlemlerini merak ettim :oops:

just,konunu taşıdım. haberin olsun..

ay özür bdvye uygun diye düşünmüştüm :110:

bu sınav ne zaman oluyo ? lys deki gibi yine tercih mi yapıyoruz? mezun olduğumuz okulda mı yüksek lisans yapmak zorundayız nasıl olcak yani bende merak ettim giriyim bari:KK58:

bu sınav ne zaman oluyo ? lys deki gibi yine tercih mi yapıyoruz? mezun olduğumuz okulda mı yüksek lisans yapmak zorundayız nasıl olcak yani bende merak ettim giriyim bari:KK58:

kasım ayında sınav canım bir de bahar döneminde oluyor
hayır başka okulda da yapabilirsin yükseğini :KK28:
bakalım bizim neresi tutacak :rolleyes:

Bol bol deneme ve çıkmış soruları çöz bence. Ben son 1 ayda öyle hazırlanmıştım. Benim de ilk girişimdi ve 85 almıştım. Çok zor değil, mantık ve hız sınavı bir nevi :)

ay çok heyecanlandım :rolleyes:

ben iki kere girdim ilk girdiğinde insan acemi oluyo ama ikincisine kendine göre taktik geliştiriyosun, mantık sorularına sınava girmeden bakın çünkü asıl o sorular puan getiriyor, çünkü millet genelde yapamıyo mantık sorularını ya da zaman yetiştiremiyolar, diğer sorular zaten klasik ösym paragraf sorusu...

Yok yok zor olmuyor. Kaç doğumlusunuz bilmiyorum ama benim zamanımda ÖSS vardı sorular daha çok o tarz. Bilgiye dayalı değil pek. Ama çok zaman alıyor özellikle sözel bölümü. Önemli olan yetiştirmek.

90 doğumluyum :KK28:
sözeli çok hızlı halledebiliyorum onda problemim yok geometriden tırıs tırıs :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back