Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süredir sınava girmediyseniz ÖSYM'nin online aday sisteminden başvuramıyorsunuz. Sınav merkezlerinden birine uğrayın başvurular başlayınca, orada fotoğrafınızı çekerler, şifrenizi alırsınız, bundan sonraki başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Ama bu sınav için mecburen başvuru ücretini yatırıp sınav merkezlerinden birine uğrayacaksınız.
Ps: makyajlı gidin =) ben makyajsız saç baş dağınık gitmiştim, fotoğrafta korkunç haldeydim =) süresi bitene kadar girdiğim tüm merkezi sınavlara o fotoğrafla girmek zorunda kalmıştım.
Osym.ais'den sisteme giriş yap canım öncelikle istersen. Mevcut fotoğrafın güncel olup olmadığı orada yazar. Eğer güncelse kendin evde başvuru yapabilirsin. Çok uzun zaman oldu diyorsan en yakın merkeze gidersin, 2 dakikada hallolur :)
En son 40 tl idi benim bildiğim :)aman tanrım sonra tanınmıyormuşum bir de
hatırlattığın iyi oldu valla şimdi baktım başvuru merkezlerine de meğer ne kadar çok varmış hiç gözüme çarpmamıştı
ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz
En son 40 tl idi benim bildiğim :)
Başvuru merkezine gitmelisin canım o zaman :) 2013 güz dönemi ales'ine girdim ben de en son. o zaman 50 tl idi.6 yıl falan oldu yani
ben şifremi filan bilmiyorum varsa öyle bişeyim
Siz bir girin çıkın beğenirseniz bana da önerinçok heyecan yaptım püf
Başvuru merkezine gitmelisin canım o zaman :) 2013 güz dönemi ales'ine girdim ben de en son. o zaman 50 tl idi.
össden farklı mı derken sınav içeriğini mi soruyosunuz yoksa başvuru işlemlerini faln mıçok heyecan yaptım püf
Siz bir girin çıkın beğenirseniz bana da önerin
össden farklı mı derken sınav içeriğini mi soruyosunuz yoksa başvuru işlemlerini faln mı
just,konunu taşıdım. haberin olsun..
Bol bol deneme ve çıkmış soruları çöz bence. Ben son 1 ayda öyle hazırlanmıştım. Benim de ilk girişimdi ve 85 almıştım. Çok zor değil, mantık ve hız sınavı bir nevi :)çok zor oluyor mu
ilk kez giricem ben
çok zor oluyor mu
ilk kez giricem ben
çok zor oluyor mu
ilk kez giricem ben
bu sınav ne zaman oluyo ? lys deki gibi yine tercih mi yapıyoruz? mezun olduğumuz okulda mı yüksek lisans yapmak zorundayız nasıl olcak yani bende merak ettim giriyim bari
Bol bol deneme ve çıkmış soruları çöz bence. Ben son 1 ayda öyle hazırlanmıştım. Benim de ilk girişimdi ve 85 almıştım. Çok zor değil, mantık ve hız sınavı bir nevi :)
Yok yok zor olmuyor. Kaç doğumlusunuz bilmiyorum ama benim zamanımda ÖSS vardı sorular daha çok o tarz. Bilgiye dayalı değil pek. Ama çok zaman alıyor özellikle sözel bölümü. Önemli olan yetiştirmek.