- 24 Aralık 2014
- 4.884
- 6.574
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Alerjik bir bebek kızım 1 yaşında sürekli gazı pişiği kusmaları var diyete alerji damlalarına ragmen huzursuz gündüz sadece 10 15 dk uyuyor gece her saat uyanıyor geç yatıp erken uyanıyor sürekli ağlıyor sürekli huzursuz bebekler aglar evet ama hic bir şeyle oyalanamayacak kadar aglıyor.Sadece ufak bebekleri kucağa alırız pat pat yaparız ya gaz çıkartmak için o pozisyonda susuyor tutuyorum ama 11 bucuk kilo kendisi haliyle tutmak zor oluyor.Migren hastasıyım 1 2 ayda tutan ataklarim her hafta gelmeye basladı bas ağrısından kusuyorum artık k.validemle aynı sokakta oturuyoruz eskiden her gün oraya gidelim isterdi kızımı göremezse deli olurdu hatta kendi alip götürmek isterdi 1 bucuk ay kadar yaptı bunu sonra izin vermedim götüremiyor ama gelip sevmiyor da. Kızıma saplantılı derecede sevgiyle bagli kim sorarsa.. yardımcı olacak kimse yok mu diye sorarsınız diye söylüyorum var da yok zaten bazi problemlerimiz var bundan dolayı aramızda mesafe var.Biz götürürsek görüyor eşim götürürse görüyor esim deseniz sabah 6 akşam 10 calışıyor gelince gece uykusuna gecmesine yardımcı oluyor sadece çok bunaldim herkesin cocugu mu böyle ? oyuncakla oynamaz altını değistirirken cıglık atar ağlar duysaniz yemin ediyorum dövüyorum zannedersiniz üst değistirmek imkansız ayağında çorap tutmaz giydirirsem ağlar.Lavaboya gitsem evi yıkıyor ağlamaktan coğu zaman beraber gidiyoruz kucağıma alıyorum oturdu diye aglıyor.Alt katımda oturan abla bazen gelip cocuk iyi mi diye soruyor çok yorgunum ev pis kafam dolu cocuk aglıyor yeter diye bagırmak istiyorum.Sadece dışarıda gezerken mutlu saatlerce bağ bayır çimen gezelim market mağaza gezelim hic eve girmeyelim sesi çıkmaz ama ne zaman eve girdik ateşe düşmüş gibi ağlar geziyoruz ama 10 12 saat dışarıda da duramayız ki Tekrar yüzgöz oluruz diye k.validemden yardım istemiyorum ama ben böyle delireceğim.Zaten arada sırada huysuz durmuyor diye bahsettigimde "durur o be koy önüne oyuncakları hep çocuk baktık leyloş kolay değil" diyor anlamaz yani.Geçecek mi bu günler ? Çocuğa beslenmesi için değişik değişik çorbalar yemekler yapmak istiyorum fakat o kadar çok ağlıyor ki basit şeyler koyabiliyorum zaten alerjik oldugu icin yedigi şeyler sınırlı utanarak söyluyorum ki makarna koydugum çok oluyor kabak yemeği patates yemegi koydugum oluyor köfteli patates vs o da aksamdan hazırladiysam onun dışında 10 dk hazırlanacak şeylerden koyuyorum hep karbonhidrat beni en çok üzen de bu ne bicim anneyim diyorum ne olur bir moral verin bana çöktüm artık
Son düzenleme: