Benim de alerjik rinitim var..Şikayetlerim sizinkilerle birebir aynı..Sürekli burun akıntısı, sabahları ve gece özellikle hiç durmadan hapşurma,kulakalarımın kaşınması...Gece ben de 1 kutu selpakla yatıyorum, sabah kalktığımda bitmiş oluyor ve hapşurmaya devam da ediyorum..
Alerji testi yaptırdım fakat hiçbir şey çıkmadı..Doktor alerjin yok dedi, burun mukozası tahriş olmuştur dedi..Spreyi ve hapları 3 yıl kullan geçer dedi..Sonra ne kadar süre kullandım hatırlamıyorum başka doktora ilaç yazdırmaya gittiğimde içerisinde kortizon var 15 günden fazla kullanmamalısın dedi, şaştım kaldım halbuki ilk doktor 3 sene kullan demişti..Sonra bir süre daha kullandım ve ilaçları bıraktım artık hiçbir şey kullanmıyorum..Neye alerjim olduğunu da bilmiyorum..Kokulu olan herşeyden etkileniyorum, sigara,parfüm,sabun,karabiber vs..Banyoda bile sürekli hapşuruyorum..Devamlı elimde bir mendil ,hiç rahat yok burnuma..Hapşurmadığım zamanlarda da burun akıntısı var..
Deniz suyunu deneyeceğim ben de teşekkürler..Bir de keçi boynuzunun alerjiye iyi geldiğini duymuştum , hiç uygulayan oldu mu ? Kaynatılıp içiliyormuş..