Sizin çocuklar da her gün mü içiyor. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz?Sanmıyorum. Benim bebeler almadı. Ama genziniZ açılınca rahat yemeye başladıysanız bu bir etken olabilir
Zespirayı küçük geçen ay mı neydi kullandı. Onun dışında büyük kızım yıllarca alerji şurupları, burun spreyleri kullandı. Zespiranın muadili ilaçlardı işte. alerjik rinit sebebiyle 7 yaşına kadar toparlanamadıSizin çocuklar da her gün mü içiyor. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
Aynı ben işte. Yıllardır perişanım bu alerjiden. Benim çocukken yoktu ama. 20 li yaşlarda artan titizliğimle başladı. Giderek arttı dozu da. İnternet yorumlarında kilo alımından şikayetler var ama.Zespirayı küçük geçen ay mı neydi kullandı. Onun dışında büyük kızım yıllarca alerji şurupları, burun spreyleri kullandı. Zespiranın muadili ilaçlardı işte. alerjik rinit sebebiyle 7 yaşına kadar toparlanamadı
1 yıldır zespira kullanıyorum her gün, kbb doktoru verdi tabiki. Benim ciddi alerjik rinitim var. Bu ilaç iyi geldi, aksatacak olursam bi başlıyor 3 gün beni perişan eden hapşırma krizleri geliyor, burnum şelale gibi akıyor
Önce normal zespira içiyordum, bi süre sonra zespira plus a geçtim. Çünkü etki etmemeye başladı.
Geçen yıldan beri 7 kg aldım. Ve ilacı da 1 yıldır kullanıyorum. Zespira ya da benzeri ilaçlar kilo yapar mı?
Fixdual kullanıyorum, mis gibi uyuyorum gece30 yaşındayım.
Yeri geldi kortizon da ilave edilerek düzenli olarak alerji ilacı kullanan biriyim çok küçük yaşlardan itibaren.
Gebelik ve emzirme döneminde bile mecburiyetten verdi doktorum o denli içiciyim yani
Yıllarca da kilo almaya çalıştım. Kortizon da herkes kilo aldırır diyor ama ben göremedim öyle bir etki.
Bence mesele tamamen boğazımız.
Evet iştah açma, uyku yapma gibi yan etkiler var. Ama 7 kilo olacak kadar değil.
İlaca başladığım ilk 3-4 gün yoğun şekilde tatlı ister benim canım sonra normalleşir.
Zespiraya baktım, deloday ile muadilmiş. En az yan etkisi olanöardan birisi.
Siz bir de diğerlerini görün :)) mis gibi uyku yapanlar var bir de.
Aynı şikayetten Aircomb kullanıyorum beş yıla yakın zamandır, kilomda bir değişiklik olmadı1 yıldır zespira kullanıyorum her gün, kbb doktoru verdi tabiki. Benim ciddi alerjik rinitim var. Bu ilaç iyi geldi, aksatacak olursam bi başlıyor 3 gün beni perişan eden hapşırma krizleri geliyor, burnum şelale gibi akıyor
Önce normal zespira içiyordum, bi süre sonra zespira plus a geçtim. Çünkü etki etmemeye başladı.
Geçen yıldan beri 7 kg aldım. Ve ilacı da 1 yıldır kullanıyorum. Zespira ya da benzeri ilaçlar kilo yapar mı?
Fixdual kullanıyorum, mis gibi uyuyorum gece(,Bu gece ilacı almayı unutmuşum, hapşırarak uyandım)
Benimki dört mevsim, toz alerjisi. İlaç almayınca 24 saat dolduysa kriz kaçınılmazİlkbahar sinyalleri göndermeye başladı tabi :)