Bizim durumumuz biraz acayip: daha önce de bahsetmiştim kızım kalp hastası diye 1,5 ay önce ameliyat oldu tabi dünya kadar ilaç, çeşit çeşit serum, balgam söktürücüler, anestezi vs heralde kızımın bağırsak yapısını baya bir değiştirdi. Ameliyattan önce diyet açmayı denemiştim ilk denemede yoğurtlu kekte kakada hafif kan gördük, kesmiştim. Zaten arada bir de fışkırarak kusmaları oluyordu.
Ameliyat oldu, eve geldik, hiç kusmadığını fark ettim 1 ay sonra online bir alerji doktoru ile görüştük, bana hızlandırılmış bir şekilde diyeti açtırdı. Yoğurt, peynir, süt derken hiç bir belirti görmedik en sonunda testler de negatif çıktı. Şimdi kızımda deneyeceğiz fırınlanmış yoğurtla başlayıp. Çok şükür bu günleri de gördüm
hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama bıçak gibi kesildi her şey. Umarım sizin de yakın zamanda hiç bir sorununuz kalmaz
Bu arada similac elecare’e de baya alıştı kızım alerji bitse de bu mamalara devam edeceğiz sanırım :)
Bir de size sormak istedim: siz de sağıp veriyordunuz sütünüzü, sizde de bir azalma oldu mu sütünüzde?