alerjik astımı olanlar ve sezeryan olacak anneler

C

cutest

Ziyaretçi
kızlar benim 2 yıldır alerjik astımım var .hamile kaldığımdan beri ilaçsız idare ettim şükür.bu şekilde bir rhatsızlığı olup genel anestsziyle sezeryan olan var mı?

kızlar ben de aynı dertten müzdaribim
yok mu içinizde alerjik astımı olan.ya da konu hakkında bilgisi olan? ya anesteziye karşı alerjim olur da nefesim tıkanırsa diye ..korkuyorum ben de .şimdilik iyiyim ama....

Son düzenleme:
kızlar benim 2 yıldır alerjik astımım var .hamile kaldığımdan beri ilaçsız idare ettim şükür.bu şekilde bir rhatsızlığı olup genel anestsziyle sezeryan olan var mı?
aynı sorun bende de var ve ben de sormuştum aynı soruyu ama cevap veren olmamıştı canım.boşuna beklemeyelim kimsede yok galiba bizimle aynı durumda olan..

kızlar biri bana cvevap versin.yok mu içinizde alerjik astımı olan.ya da konu hakkında bilgisi olan? bi şey olur diye çok korkuyoırum kızlar ..ya anesteziye karşı alerjim olur da nefesim tıkanırsa diye ..
öyle galiba..özeline yazmıştım geçenlerde gördün mü canım?

öyle galiba..özeline yazmıştım geçenlerde gördün mü canım?
az önce gördüm canım ya ben de diyodum nerelerde bu cutest diye.topiğede uğramıyorsun tevekkeli...üzüldüm canım neden böyle bi şey oldu ya..neyse boşver takma kafana...inşallah düzelir canım...

X