Alerji

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.817
3.145
133
Herkese selamlar :)
Bu gece defalarca kaşınarak uyandım. Ama ne kaşıntı. Bildiğimiz iğne batar gibi bir kaşıntı. Sırtım mahvoldu. Hemen hastaneye gittim,cildiyenin en erken randevusu kasım ortası olduğundan acile aldılar. Alerji olduğunu söylediler iki doz iğne vurdular. Bugünlerde çok çikolata yiyorum ondan mi oldu dedim ama oyle olsa bütün vücudu sarması lazim dedi doktor.
Sonra anneme anlattım annem stresten olabilir dedi. Zona basliyor olmasin sende dedi epey korktu Yalnız ben kendimi hiç de stresli hissetmiyorum bazi şeyleri unutmuş gibiyim. Gerçekten stresten olma ihtimali var mıdır? Hani ben unutmuş gozuksem bile aslında vücudun onu unutmaması gibi?

Alerji testi yaptırın? Zonadan çok kurdeşen geldi benim aklıma.
Dediler ki yeni bir şey giydin mi
Yok dedim turkiyeden aldıklarımı giyiyorum buradan bişey almadım
Sadece nutellayi abarttım bugünlerde o mu yaptı acaba dedim doktor dedi bu yiyecek alerjisi falan değil öyle olsa bütün vücudu sarar (zaten açıldı baktılar iğne yapıp yolladılar ciddi bişey olsa direkt teste alırlardı herhalde değil mi?)

Türkiyede olsa evet ciddi olsa yollamazlardı derim de yurtdışının prosedürü nedir bilemiyorum. Ama çok çok ciddi olaaydı yollamazlardı diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Yaptiklari ilacla gecti mi lekeler? Geçtiyse zona değildir.
Şu an bişey yok gibi görünüyor ayrıca ilaç da yazıp yolladılar.
Umarım öyledir bu gece göreceğiz nedir ne değildir.
Benim merak ettiğim ise hani biraz zor bir dönem geçiriyorum her anlamda. Ben kendimi öyle olmadığına inandırsam da vücut acaba algılayabiliyor mu stres olduğunu ? Annem de stresin tetiklediği bir rahatsızlığa sahip ve dayım vefat ettiğinden beri hastalığı asla geçmedi hele ilk iki ay daha kötüye gitti

Olabilir tabii ki. Stres dedigimiz faktör sadece psikolojik degil. Sagliksiz beslenmek de vücut icin stres sayılır, yorgunluk da uykusuzluk da.

Alerji testini alerji atağı olan dönem yapamazlar zaten öyle olsaydı bile
İlaçları kesip bir süre bekledikten sonra yapabiliyorlar
Stresten herşey olur da kafaya takmadığınız şeyin buna neden olacağını sanmam
Herşeyin fazlası zarar
Nutellayı azaltın

Çok çalıştın zaar :)
Ya quiz yapıyor hocalar 20 üstünden en düşük notum 14. Fazla çalışmaya da gerek yok kendi acımdan. Hani bi yan odadaki vatandaş gibi değilim ama yine de yapabiliyorum zaten bolumum yabancı dil üstüne zor değil
Ama bugün gördüm birisi 0.5 (evet yanlış okumadınız) almış, kendisine nutella hediye ediyoruz

Adını doğru yazdı diye almıştır onu da zaten :)

Civciv ablam gelmiş :-D
Hani stresli de hissetmiyorum artık umursamamaya başladım bazı şeyleri ama yeterli gelmemiş demek ki yazık anneciğimin de morali bozuldu

Kaçırmıyorum hiçTakma kuzum takma.Anlamıyosundur vücut sinyal vermiş.Dikkat et kendine anneciğin de üzülmesin.Öpüyorum güzel yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…