Alerji

yrtsvng7

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
110
17
13
Kizlar alerjiye bagli bogazdan nefes almada zorluk bogazda tikaniklik daralma nefes alirken zorlanma sesi yasadiniz mi

ben alerji hastasıyım. ama bu şekilde tepki vermiyor vücudum.ben kaşınıp kabarıp kızarıyorum.Ama eşim senin bu söylediklerini yaşıyor. senin bu yaşadığın ciddi birşey. Eşim hiç önemsemez ilaç falan da almaz.sağlık ocağına gitmiştik doktor alerji solunum yetmezliğinden can alabilecek bir hastalık dedi ilaçlar vermişti hep. İhmal etme sen de bence bir alerji doktoruna git mutlaka

Teşekkürler alerji ilaclari aldim kortizon bile verildi alerjiye dair sonra alerji degil usutme dendi bagisiklik sistemi dendi cigerlerde bir sey yok solunum testleri normal esinize ne tanisi kondu alerji ilaclariyla gecti mi

Alerji onunki.Toza hayvana polene herşeye alejisi var. ilaç verildi ama kullanmıyor. alerji etkilerini çekmeyi tercih ediyor.

yüzde boğulma derken ne demek istediğini anlayamadım. ama nefes alıp verme de baya zorlanıyor. Yemek yerken, uyurken hep zorlanıyor nefesi yüzünden. Normal zamanda da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…