alerji testi yaptırmadım korkuyorum

Kolda jilet izi gibi iz bırakan test mi olur? öyle her gördüğüne kanma.
Ben de yaptırdım. Bir şey olmuyor.

Uni hastanesinde bedavaya yaptirdim. Oyle aylar sonraya degil 1 hafta sonraya randevu vermislerdi

Korkulacak bir şey yok canım. Benim de yaptırmam lazım. Geçen rahatsızlandım doktor astım dedi En azından neye alerjim olduğunu bilirsem iyi olur benim için

devlet hastaneleri de yapıyor. ayrıca benim kardeşim yaptırdı kesme, iğne vs olmadı sadece belirli bölgelere o maddeden direk deri üzerine damlatıyolar reaksiyona göre de alerji olup olmadığını belirliyorlar.

ben devlet hastanesinde yaptırmıştım.Özele neden onca para vereceksiniz ki tabii çok rahatsız değilseniz. Evet kolunuza iğne batırıyorlar hiç iz kalmadı.Biraz acımıştı ama sağlığım için değer. Bana neyin alerji yaptığını biliyorum ve ona göre yaşıyorum onlardan uzak duruyorum.Polene,zeytin ağacına, çimene alerjim var.

çocukken olmayan erişkinlikte olabilir evet senelerdir domates yerim bir sorun yaşamadım ama son 1.5 senedir alerjik reaksiyon göstermeye başladı. ben alerji testimi eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım dediğin gibi jilet çekmiyorlar toplu iğnenin ucu gibi ama daha keskin birşeyle ufacık bastırıyorlar sinek ısırığından daha küçük yer kaplıyor ve ilaçdamlatıp bekletiyorlar. yani duş alıp baktıktan sonra izi kalmamış bile oluyor

Benim 7 yaşındaki kızıma yaptılar hiç aglamadı sadece izledi iğneden çok korkmasına rağmen gıkı çıkmadı. Test bittikten sonra sordugumda hiç acımadı dedi koluna batırılan şeylerin iğne olduğunu söyleyincede çok şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…