Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın sür geçer:) saka bi yana polikliniklerde yapılır heralde.
sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var
netten simdi baktm ajerli testi nasıl yapılır diye
türkiyede anca cok özel yani pahalı kliniklerde iyisi yapılır ve anlasılırmıs
digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim
acıkcası korktum ya iz kalırsa kol iclerimde cünkü baya jilet cekmis gibi oluyo
daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....
aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama
ben devlet hastanesinde yaptırmıştım.Özele neden onca para vereceksiniz ki tabii çok rahatsız değilseniz. Evet kolunuza iğne batırıyorlar hiç iz kalmadı.Biraz acımıştı ama sağlığım için değer. Bana neyin alerji yaptığını biliyorum ve ona göre yaşıyorum onlardan uzak duruyorum.Polene,zeytin ağacına, çimene alerjim var.sanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var
digerleri once damla kol icine sonrada biseyle cok bastırıyolarmıs videosunuda izledim
daha once alerji testi yaptıran varsa nasıl yapıldıgını yazarmı bide ücretleri nedir....
aslında süt ajerlim varmı acaba bunu düsündüm gerci cocukken olmayan eriskinlikte olurmu onuda bilmem ama
çocukken olmayan erişkinlikte olabilir evet senelerdir domates yerim bir sorun yaşamadım ama son 1.5 senedir alerjik reaksiyon göstermeye başladı. ben alerji testimi eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım dediğin gibi jilet çekmiyorlar toplu iğnenin ucu gibi ama daha keskin birşeyle ufacık bastırıyorlar sinek ısırığından daha küçük yer kaplıyor ve ilaçdamlatıp bekletiyorlar. yani duş alıp baktıktan sonra izi kalmamış bile oluyorsanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var
Benim 7 yaşındaki kızıma yaptılar hiç aglamadı sadece izledi iğneden çok korkmasına rağmen gıkı çıkmadı. Test bittikten sonra sordugumda hiç acımadı dedi koluna batırılan şeylerin iğne olduğunu söyleyincede çok şaşırmıştısanırım cogu seye alerjim var ve artık fazlaca belli etmeye basladı kendini kollarımda ve bacaklarımda felaket bi kasıntı var