Alerji Testi için Öneri

s_gofret

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
3.482
4.796
Merhaba,

Yaklaşık 6 aydır alerji sorunum var. Tüm heryerim sebebini anlamadığım şekilde kabarıyor ve deli gibi kaşınıyor. Bacaklarım, kollarım, diğer bölgelerim hepsi.. Tuttuğu zaman duramıyorum da.. Hele geceleri uyuyamıyorum..

Bundan 5-6 ay önce özel bir hastanede alerji için cildiyeye gittim. Xyzal adında bir ilaç verdi. Ve 1 ay kullan tekrar gel. Eğer seni rahatlatıyorsa alerjikdir. Rahatlatmazsa değildir dedi Bu komik cevaba bir şey demedim.. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyordum. Ancak 1 hafta kalmadan iş değiştirmeye karar verdim ve özel sağlık sigortam sonlanacağı için gitmedim.

Aylardır da bu Xyzal ilacını kullanıyorum. 1 gece almayı unutayım ertesi gün çok kötü oluyorum. Ve artık alsam da kaşıntılarım devam etmeye başladı..

Şimdi yeni iş yerimde özel sağlık sigortam yapıldı. Kartım da anca geldi. Mümkünse İstanbul Anadolu Yakasında önerebileceğiniz bu alanda iyi bir doktor var mı? Ya da gittiğiniz iyi bir hastane var mı alerji testini tam anlamıyla yapan?

Verdiği cevap komik olmuş gerçekten. Ama belli sen alerjiksin o ilaç yetersiz geliyor sanırımk artık.Avrupa yakasında söyleyim çok iyi bir uzman doktor Sevin Karalar. Sen anadolu yakası diyorsun bence sağlık için gitmeye değer. Çok geçmiş olsun

Cevabınız için teşekkür ederim. Yer önemli değil yeter ki geçsin artık. Söylediğiniz doktoru araştıracağım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…