• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji mi

Alakasiz olacak ama uyuz salgini var yogun bir sekilde herkes dikkat etsin yani alerjiyle karistiriliyormus..Ailemden iki farkli sehirde yasatan kisilerde oldu birininki kasintisi az digerinin cok vs bilemedim uyurken kasimis olabilirsiniz

Alakasiz olacak ama uyuz salgini var yogun bir sekilde herkes dikkat etsin yani alerjiyle karistiriliyormus..Ailemden iki farkli sehirde yasatan kisilerde oldu birininki kasintisi az digerinin cok vs bilemedim uyurken kasimis olabilirsiniz
Ay Allah korusun, haklısınız, malesef olmayan hastalıklar tekrar çıkmaya başladı 😟
Uyuz da böyle mi oluyor, hiç bilmiyorum onu da.

Ay Allah korusun, haklısınız, malesef olmayan hastalıklar tekrar çıkmaya başladı 😟
Uyuz da böyle mi oluyor, hiç bilmiyorum onu da.
Evet cok enteresan ki bu aksam esimin bir arkadasida uyuz olmus istanbulda daha vahim bir sekilde cogaliyor kasintiyla basliyor kiminde kabariklik.

Tedbiren herseyi yikayip utulemek gerek mumkunse tokalasmayida birakmak bir sure.Bende cok korktum ,duyar duymaz kaşındım nedense :)

Okullarda da yayilmis ay gercekten dikkat edelim.

acayip alerjik bir bünyeye sahibim maalesef. Beni kaşındıracak bir şey giymişsem oluyor böyle. Alerji gibi geldi bana .

Back
X