• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALERJİ İLACINI KESİNCE BAŞLAYAN HAPŞURUK VE GRİP BENİM GİBİ OLAN VAR MI?

Dokor size ne yazdı ?
Normalde nasonex burun spreyi kullaniyorum
Hamilelikte ve su an emzirirken de ihtiyac durumunda allerpril kullaniyorum. Hayvansal kaynakli bir ilacmis bu nedenle zarari yok hicbir sekilde. Hap olarak gunde 3 taneye kadar kullanilabiliyor ve cok etkili. İyi ki doktorum yazmis cok memnun kaldim, tavsiye ederim

Merhaba kızlar, ben alerji ilacını kullanmayı bıraktığım zaman gün içinde çok fazla hapşuruyorum ve de grip gibi oluyorum hep benim gibi olan var mı ilacı da uzun süre kullanmak istemiyorum bir zararı falan olabilir diye başka türlü çözüm bulan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :KK66:

Denizde genzine bol bol su kaçırmak, nasonex burun spreyi gibi şeyler alternatif olarak iyi gelebiliyor ama hapın yerini tutmuyor. Çok kötü durumdaysan yedikule göğüs hastalıklarında aşı tedavisi yapıyolar alerji doktoru karar veriyor gerek olup olmadığına. İstersenbir görün.

Canım kbb'a gidersen 6 ay etki eden bi iğne yapıyorlar alerjik hapşırma vs için. Bi sor bakalım belki iyi gelir sanada hiç yoksa senede iki kez iğne vurularak kurtulursun :)

Hangi doktor yapıyor o iğneyi. Ben çok fazla alerji göğüs hastalıkları doktorlarına gittim. Aşı tedavisi gördüm o çok zorluydu her hafta aşı olmam gerekiyordu. Kimse söylemedi o iğneyi :(

Denizde genzine bol bol su kaçırmak, nasonex burun spreyi gibi şeyler alternatif olarak iyi gelebiliyor ama hapın yerini tutmuyor. Çok kötü durumdaysan yedikule göğüs hastalıklarında aşı tedavisi yapıyolar alerji doktoru karar veriyor gerek olup olmadığına. İstersenbir görün.
Keşke öyle bir imkanım olsa oraya çok uzak bir ilde yaşıyorum :(

Geçmiş olsun canım evli misin bilmiyorum. Ama
Ev temizliği çok önemli bu konuda çocukken bende öyleydim
Sonra büyüyünce düzenli temizlik halıların yıkanması vs. İle geçirdim çok şükür. Bulunduğun ortamı havadar ve daha temiz tut inşallah gecer

Geçmiş olsun canım evli misin bilmiyorum. Ama
Ev temizliği çok önemli bu konuda çocukken bende öyleydim
Sonra büyüyünce düzenli temizlik halıların yıkanması vs. İle geçirdim çok şükür. Bulunduğun ortamı havadar ve daha temiz tut inşallah gecer
Yok evli değilim zaten sabahtan akşama kadar da iş yerindeyim biraz havasız ofis de ondan olabilir diyeceğim ama evde de aynı

1 senedir ben de burnumun akmasından, hapşurmaktan mahvoldum. önce grip sandık, ilaç kullandım geçmedi. dr. anlamadı :( sonra ben bir anda durumu anladım ve kbb dr. na gittim, Levmunt yazdı. 2,5 ay kullandım, uyku hali dışında iyiydim. sonra onun da ciddi yan etkileri oldu, bıraktım. şu an ilaç kullanamıyorum. ama çok fena bir durum. burnum akıyor şıp şıp, tutamıyorum o derece. ve hapşuruyorum. gözler kızarıyor. Tere otu yiyorum 1,5 aydır. ilk başlarda o çok iyi geldi. şu an pek etki etmiyor galiba. 42 yaşındayım. ve 1 hafta arayla 3 kez regl oldum. Menapoza mı giriyorum yoksa tere mi yaptı onu da anlamadım. Yani hapşur, burnun aksın, regl ol... mahvoldum. ne yapacağım bilmiyorum. ne zaman neye hapşurduğum belli değil. ama mesela uçağa binince oluyor. evde oluyor, dışarıda oluyor, parfüm, soğan vb. kokuda oluyor. sanırım bağışıklık sistemim herşeye tepki veriyor. Bir anda ne oldu bana anlamadım. iğnenin yan etkileri var mıdır, yoksa düşünce gücüyle, pozitif düşünerek yenebilir miyiz, kafam karmakarışık. herşeyin kökeninde psijoloji var sonuçta, ama nasıl yapacağız? Allah hepimize acil şifalar versin

1 senedir ben de burnumun akmasından, hapşurmaktan mahvoldum. önce grip sandık, ilaç kullandım geçmedi. dr. anlamadı :KK43: sonra ben bir anda durumu anladım ve kbb dr. na gittim, Levmunt yazdı. 2,5 ay kullandım, uyku hali dışında iyiydim. sonra onun da ciddi yan etkileri oldu, bıraktım. şu an ilaç kullanamıyorum. ama çok fena bir durum. burnum akıyor şıp şıp, tutamıyorum o derece. ve hapşuruyorum. gözler kızarıyor. Tere otu yiyorum 1,5 aydır. ilk başlarda o çok iyi geldi. şu an pek etki etmiyor galiba. 42 yaşındayım. ve 1 hafta arayla 3 kez regl oldum. Menapoza mı giriyorum yoksa tere mi yaptı onu da anlamadım. Yani hapşur, burnun aksın, regl ol... mahvoldum. ne yapacağım bilmiyorum. ne zaman neye hapşurduğum belli değil. ama mesela uçağa binince oluyor. evde oluyor, dışarıda oluyor, parfüm, soğan vb. kokuda oluyor. sanırım bağışıklık sistemim herşeye tepki veriyor. Bir anda ne oldu bana anlamadım. iğnenin yan etkileri var mıdır, yoksa düşünce gücüyle, pozitif düşünerek yenebilir miyiz, kafam karmakarışık. herşeyin kökeninde psijoloji var sonuçta, ama nasıl yapacağız? Allah hepimize acil şifalar versin
Ooo sizdeki etkilerde fena olmuş yaşınızda genç daha o yaşta menepoz nadir olur sanırım bu alerjinin hiç mi bir çözümü yok anlamıyorum benimkide aynı sizin gibi grip gibiyim resmen anında halsizlik falan bile başlıyor ben o yüzden doktorun yazdığı xyzal ilacı tekrar almaya başladım danışmadım doktorada ama yapacak başka çare bulamadım hepimize geçmiş olsun

ya açıkçası alerji testi yapılmadı ama doktor mevsim dönüşlerinde bu ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi alerjileriminde dediğiniz gibi polene parfümlere deterjanlara ve yünlü şeylere olduğunu söyledi ama neye dayanarak söyledi test yapılmadan bunu bilmiyorum

En güzeli alerji testi yaptırıp aşı tedavisi olmak. Gün içinde sabahları fln çok kez hapşırıyorsan ev tozuna karşı alerjin olabilişr. Kendimdewn biliyorum. Kalıcı yöntemde aşı tedavisiymiş. Benim ocuğumda vardı tedavi etti doktorumuz bende çıktı aşı tedavisi oluyorum çok şükür hiç ilaç kullanmıyorum. Sevin karalar allah razı olsun derdimize derman oldu.Hemen bi alerji testi yaptır doğru yerde güvenilir. Sonuçşar çok farklı çıkıyor. devlet hastanesinde yaptırdım hiçbirşey çıkmadı birşyiniz yok dendi. sevin hanım nasıl buldu. Herkes anlamıyor bu alerjiden

En güzeli alerji testi yaptırıp aşı tedavisi olmak. Gün içinde sabahları fln çok kez hapşırıyorsan ev tozuna karşı alerjin olabilişr. Kendimdewn biliyorum. Kalıcı yöntemde aşı tedavisiymiş. Benim ocuğumda vardı tedavi etti doktorumuz bende çıktı aşı tedavisi oluyorum çok şükür hiç ilaç kullanmıyorum. Sevin karalar allah razı olsun derdimize derman oldu.Hemen bi alerji testi yaptır doğru yerde güvenilir. Sonuçşar çok farklı çıkıyor. devlet hastanesinde yaptırdım hiçbirşey çıkmadı birşyiniz yok dendi. sevin hanım nasıl buldu. Herkes anlamıyor bu alerjiden
Küçük şehirlerde bu imkanların olacağını pek sanmıyorum zaten benim doktorumda çok pahalı bir test olduğunu demişti sorması ayıp ne kadara yaptırdınız?

Back