Mayıs ayından beri alerji aşısı oluyorum ve 10 kilo aldım. Normalde çok hızlı kilo veren birisi olmama rağmen ne yapsam da kilo veremiyorum. sizde de böyle bir problem olmuş muydu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
sanmiyorum,bende gecen eyluluden itibari ile asiya basladim almadim sonucda polenleri igneyle vucuduna enjekde ediyor vucud polene alismasi icin,biraz faydasi oldu galiba gecen martda cok fenaydim mart bitiyor yanlizca burnum kasiniyor sanada faydasi oldumu kacinci senen benim ilk senem daha 2 sene asi olucam doktorum 3 seneni bitirince yuzde 70 iyilesecegini söyluyor insallahda öyle olur
Merhaba nefisem benim de 1 yılım dolmadı. ev tozuna alerjim var, ben de aşıdan önce nefes alamıyordum, geceleri uykudan uyanıyordum. aşı olduğumdan beri problemlerim azaldı ama içinde kortizon olmamasına rağmen ne kadar dikkat etsem de kilo alıyorum(
Mayıs ayından beri alerji aşısı oluyorum ve 10 kilo aldım. Normalde çok hızlı kilo veren birisi olmama rağmen ne yapsam da kilo veremiyorum. sizde de böyle bir problem olmuş muydu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
valla o zaman duymuş oldunuz sevgili arkadaşım. ben haftada bir aşı olduğum 5 aylık dönemde hayatımın hiçbir döneminde kilo sorunum yokken 13 kilo aldım. ayda bire geçtiğinde kilolar kendi kendine azalmaya geçti. Üstelik hareketli bir işten masa maşı işine geçmeme rağmen. hiçbir çaba harcamadan aldığım kiloların yarısı gitti, şimdi sabit.
Yaklaşık 2 aydır xolair aşısını yapılıyorum 15 günde 1 defa ev tozu alerjisi için benimde bu konudaki şikayetim aşırı kilo aldırıyor olması.Şunu merak ediyorum acaba kilo almayanlar aylık yapılanlarmı?
Beslenmeye dayalı alerji oluyordu vücudumda, iğneyi ayda 1 kez iki koldan olarak 5 ay kullandım tam 9 kilo aldım kilo aldığımı fark edip spor salonuna yazıldım yine de önleyemedim ve 6. İğneyi vurulmam gereken tarihten 1 ay geçti hastalık tekrarlamadı şükür şu an kilo vermeye başladım 2 kilo verdim sevgiler