geçmiş olsun kızlar.bugün doktor bana alerjik rinit teşhisi koydu .çok fenayım hapşırık,kulak kaşıntısı,damak kaşıntısı ,zor nefes alma vs. ilaç verdi deneyeceğim.birde sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum ama çok çaresizim.inş. rabbim hepimize şifa versin.eşime diyorum nasrettin hocanın dediği gibi bana eşekten düşeni getirin diye sizi anlıyorum.hepimiz eşekten düştük.
Arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır bahar alerjim var, daha önceden yoktu
Gece burun tıkanıklığından uyuyamıyorum iliadin burun spreyim var ama onuda fazla kullanmak çok zararlı, Ayda üç kerden fazla kullanılmamalı dedi eczacı fakat ben yaklaşık 1 aydır devamlı kullanıyorum çünkü gece uyumak işkence oldu.. Burun içindeki mukoza şişip nefes almamı engelliyor, ağzım açık asla uyuyamamayrıca damağım kaşınıyor gözlerim yanıyor, kaşınıyor sürekli, ve bitmek bilmeyen hapşırık..Bugün doktora gittim yeniden.."Aerıus" antihistaminik ilaç verdi ve nosonex burun spreyi, burun spreyi hiç açmadı, hala tıkalıyım.. Var mı benim gibi? ve çözüm bir çözümü yok mu bunun..
bu bahar sanki daha hafif geçiriyorum ben,hava değişikliği iyi gelirmiş gecen bahar trakyadaydım şimdi ankaradayım belkide nedeni budur... ama geceleri burnumun tıkanması ve damak kaşıntımda br değişiklik yok...... maalesef aşı zararlıymış, en iyisi hergün alınan haplar.. ne zaman hava çok güzel baharın tadını çıkartıyım dışarı çıkıyım desem o gece bana zehir oluyor, uyuyamıyorum işkence gibi..
geçmiş olsun kızlar.bugün doktor bana alerjik rinit teşhisi koydu .çok fenayım hapşırık,kulak kaşıntısı,damak kaşıntısı ,zor nefes alma vs. ilaç verdi deneyeceğim.birde sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum ama çok çaresizim.inş. rabbim hepimize şifa versin.eşime diyorum nasrettin hocanın dediği gibi bana eşekten düşeni getirin diye sizi anlıyorum.hepimiz eşekten düştük.
Merhabalar arkadaşım banada doktor alerjik faranjitsin dedi.neye alerjim var diye sorduğumda herşeye olabilir dedi.alerji testi yaptırsam dedim.yurtdışında asıl etkili olan türkiyede yok gibi birşey dedi.doktor ilgilenmek mi istemedi gerçektenmi öyle anlamaddım.bir iki hap yazdı gönderdi.şimdi ben ne yapsam şaşırdım bu konuda ne yapmamı tavsiye edrsiniz selam ve sevgiyle kalınBen çok araştırdım, maalesef, bunun türkiye'de tedavisi yok. Günlük ilaç kullanacaksın. Ben xyz-al tabletten günde bir tane alıyorum, rahatım. Almazsam halim harap. Yaklaşık 10 yıldır çekiyorum. Allah yardımcın olsun canım. Yine de bir alerjik-rinit doktoruna git, test yaptır, benimkisi çok ileri safhada. Belki seninkisi başlangıçsa tedavi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?