• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALEJİSİ OLANLAR DERTLEŞELİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yegenim dermatolog .Hastamiz vardı hastanede yatan birtürlu duzelmedi ne yaptiysak .Eve izin verdik sorunlari vardi duzrlmis yeni eve tasinmıs .Birgeldi cildi pırıl pırildi diye anlattı .Psikolojik olduğunu düşünüyor.

öncelikle şanslısınız bu konuda ben çok çektim ve hala da çekiyorum çözümü özellikle kalıcı çözümü varsa paylaşır mısınız çünkü çok fazla ilaç denedim ve hepsi geçiçi çözümler sonra doktora gittim bana alerji testi önerdi ama bilmiyorum pek işw yarayacağını düşünmüyorum
Ben dediğim gibi doktor aspirine alerjim olduğunu söyledi ,bir de çok sıkıntılı bir dönem geçiriyordum. Ondan sonra bir daha çıkmadı çok şükür. Doktorun verdiği kremleri, iğneleri düzenli olarak kullandım ek bir şey yapmadım.

Ben dediğim gibi doktor aspirine alerjim olduğunu söyledi ,bir de çok sıkıntılı bir dönem geçiriyordum. Ondan sonra bir daha çıkmadı çok şükür. Doktorun verdiği kremleri, iğneleri düzenli olarak kullandım ek bir şey yapmadım.
Doktor buna nasil karar verdi peki alerji testi filan mi yapti

Kızlar benimde çok alerjik bi bünyem var ama meye alerjim olduğu da belli değil 1 madde kesfettim bepantenin icindeki pantenol alerji yapyor başka şeyler de var ama bulamadim. Birde dün gece yeni bi alerji türedi bende normalde sadece yüzümde alerji oluyodu dün gece ağzımda aft çıktı ve küçük dilim şişmiş minikte bi yara var küçük dilimde yüzümde çok az kızarıklık oldu sadece

Doktor buna nasil karar verdi peki alerji testi filan mi yapti
Evet bir takım testler yapıldı kan tahlili idrar vs. Ama genel olarak benim o dönemde yaptıgım farklı bir şey var mı diye diye sormuştu ve ben de adetim söksün diye (ilk defa) bir kaç gündür aspirin kullandıgımı belirtmiştim, alerji testi yapılmadı ayrıntılı olarak ama bir daha aspirin kullanmadım be tekrarlamadı

Back