• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALEJİSİ OLANLAR DERTLEŞELİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim faranjitim var . Alerjik . Toz duman sigara buhar bazı parfümler vs . çok kötü bir şey ya . Herkes grip olur . Soğuk algınlığı ilacı içer antibiyotik içer . Ben alerji ilacı içiyorum .

Aynen yaa, odama bi çamaşır sersem tıkanırım, ev süpürsem nefes alamam, faranjit yüzünden kalorifere düşman oldum odayı kurutuyor diye.

Ne kadar çok insanda varmış sevinsem mi yalnız değilim diye üzülsem mi bilemedim:KK53:

Bununla kalsa iyi, çilek, ceviz, un, tavuk, elma, özellikle ev tozu böceklerine, binbir çeşit bitkiye, tüle, yüne, keçeye her şeye alerjisi olur mu insanın ya bezdim :KK61:

Canım benim burda çare bulamazsın git bi doktora özel hastane falan araştır bende de alerjik rinit var yıllardır çekiyorum gerçekten iyi bir yere görünmek lazım. Yeni tedaviler var lazerle falan

Aynen yaa, odama bi çamaşır sersem tıkanırım, ev süpürsem nefes alamam, faranjit yüzünden kalorifere düşman oldum odayı kurutuyor diye.

Ne kadar çok insanda varmış sevinsem mi yalnız değilim diye üzülsem mi bilemedim:KK53:

Bununla kalsa iyi, çilek, ceviz, un, tavuk, elma, özellikle ev tozu böceklerine, binbir çeşit bitkiye, tüle, yüne, keçeye her şeye alerjisi olur mu insanın ya bezdim :KK61:

Aynen uyurken bataniyenin tüyü bile alerjimi azdırıyor . Hele ki o kalorifer bütün gün cam açıyorum . İnsan karda cam açar mı açar yani açıyorum .

Aynen uyurken bataniyenin tüyü bile alerjimi azdırıyor . Hele ki o kalorifer bütün gün cam açıyorum . İnsan karda cam açar mı açar yani açıyorum .

Var mıdır bi çözümü acaba? Ben bununla yaşamaya çok alıştım sanırım. Gelinliğimi giymek için hap almak zorundayım yani...

Bende soğuk su ve sıcak hava ürtikeri var, söyle ki Antalya'da denize girsem kaşıntıdan ölüyorum hem hava sıcak hem su soğuk ya da istanbuldayken yazın ölüyorum. Benimki tiroidden dolayıydı bir de Demir eksikliği yapıyordu Demir depolarım bile bos. Google a yazın dudak ödemi dudak şişmesi diye dudaklarım öyle oluyordu evden çıkamıyordum cok kötüydü. Parmaklarım, ayağımın ustu falan şişiyordu balon gibi

Bende soğuk su ve sıcak hava ürtikeri var, söyle ki Antalya'da denize girsem kaşıntıdan ölüyorum hem hava sıcak hem su soğuk ya da istanbuldayken yazın ölüyorum. Benimki tiroidden dolayıydı bir de Demir eksikliği yapıyordu Demir depolarım bile bos. Google a yazın dudak ödemi dudak şişmesi diye dudaklarım öyle oluyordu evden çıkamıyordum cok kötüydü. Parmaklarım, ayağımın ustu falan şişiyordu balon gibi

O daha kötüymüş şükrettim halime, geçmiş olsun kardeş.

O daha kötüymüş şükrettim halime, geçmiş olsun kardeş.
Tesekkur ederim :( gercekten kötüydu bacaklarımda kocaman kocaman adalar sısıyordu cok da fena kasınırdım. Tiroid bezimi tamamen aldırdım kurtuldum

Canım biri sen banyo yaparken birden soğuk su dökün senden habersiz ırkı evde yaşadım gece uyanipciglikcigliga sinir krizleri Geçirirdim
birde üriner bağırsak kurtları yüzünden de olurmuş

merhabalar benimde çok uzun yıllardır yaklaşık 15 yıldır kaşıntı alerjim var kaşıntı alerjim var diyorum çünkü hiç bir doktor ürtiker tanısı koymadı ben kendi araştırmalarım sonucu ürtiker oldugunu düşünüyorum gittiğim her doktor psikolojiktir dedi,kan temiz alerji testi yaptırdım temiz,ilaç kullandıgım sürece sıkıntı yok ne kaşınıyorum nede kabarcıklar oluyor,4 yıl kdr atarax kullandım deli gibi uyku yapıyor yalnız sonra değiştirmek zorunda kaldım bağışıklık kazandı sanırım fayda görmemeye başladım ,ardından delodayla tanıştım hiç uyku yapmıyor ve kaşındırmıyor ta ki vücut bağışıklık kazanana kadar,sonra başka ilaçlara devam şimdi aerius kullanıyorum 2 günde bir bazen hergün,yaklaşık 2 yıllık evliyim anne olmak istiyorum fakat alerjimden dolayı korkuyorum ,gecen sene hamile kalmıştım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,kullandıgım ilaçlardanmı bilemiyorum tabi ama doğal olarak artık korkuyorum,benimle aynı durumda olan arkadaşlarım sizler neler yaptınız,kurtulabildinizmi bu iillet hastalıktan ,çok kötü bir hastalık kimsenin yaşamasını istemem,biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

Benim bi ara kıyafetlere vardı geçti çok şükür. Bir arada mevsim gecişlerinde öksürük krizlerim oluyordu, aylarca geçmiyordu canım çıkmıştı. Minik bi alet vardı onun içine kapsül koyup patlatıp o makineyi ağızima sokup tozları içime çekiyordum 2 senedir onuda atlattım.
Geçmiş olsun size inşallah atlatırsınız.
Symbıcort ınhaller..kortızon cıddı yan etkılerı olan bı ılac pekı uzun surelı kullanımda kendınızde neler gozledınız? kılo, ınsulın artısı, çarpıntı v.b. oldu mu sahı? mrk ettım..yeğenlerde var...arastırdımda bıraz

Benim faranjitim var . Alerjik . Toz duman sigara buhar bazı parfümler vs . çok kötü bir şey ya . Herkes grip olur . Soğuk algınlığı ilacı içer antibiyotik içer . Ben alerji ilacı içiyorum .
Faranjıt olduk olmadık yerde boğaz kasıntısı bnde de var

Isınız cok zorr...

merhabalar benimde çok uzun yıllardır yaklaşık 15 yıldır kaşıntı alerjim var kaşıntı alerjim var diyorum çünkü hiç bir doktor ürtiker tanısı koymadı ben kendi araştırmalarım sonucu ürtiker oldugunu düşünüyorum gittiğim her doktor psikolojiktir dedi,kan temiz alerji testi yaptırdım temiz,ilaç kullandıgım sürece sıkıntı yok ne kaşınıyorum nede kabarcıklar oluyor,4 yıl kdr atarax kullandım deli gibi uyku yapıyor yalnız sonra değiştirmek zorunda kaldım bağışıklık kazandı sanırım fayda görmemeye başladım ,ardından delodayla tanıştım hiç uyku yapmıyor ve kaşındırmıyor ta ki vücut bağışıklık kazanana kadar,sonra başka ilaçlara devam şimdi aerius kullanıyorum 2 günde bir bazen hergün,yaklaşık 2 yıllık evliyim anne olmak istiyorum fakat alerjimden dolayı korkuyorum ,gecen sene hamile kalmıştım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,kullandıgım ilaçlardanmı bilemiyorum tabi ama doğal olarak artık korkuyorum,benimle aynı durumda olan arkadaşlarım sizler neler yaptınız,kurtulabildinizmi bu iillet hastalıktan ,çok kötü bir hastalık kimsenin yaşamasını istemem,biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.
Buldunuz mu bir çözüm
Hamilesiniz de galiba
İçebiliyormusunuz ilaçları

Buldunuz mu bir çözüm
Hamilesiniz de galiba
İçebiliyormusunuz ilaçları
malesef bulamadım en son gittiğim üniversite hastanesinde de bişi çıkmadı hamilelikte kullanılan bi ilaç verdiler,çok sık kullanmamaya calışıyorum ama biraz azaldı sanki hamilelikte kaşıntım,

Bende yanliz degilmisim insan nedense bir nebze rahatliyor sanki baskalariyla ayni derdi paylasinca..
arkadaslar ürtikerden nasil kurtuldunuz bana yardimci olana duaciyim :(

arkadaşlar 2 3 yıldır ürtiker rahatsızlığım var bunu nasıl atlatabilirim 1 fikri olan varmı bu rahatsızlığı atlatan varmı hep böyle kalıcımı yoksa geçicimi.
ben de de yıllardır sebebini bilmediğim bir alerji var ki sorma ama öyle böyle değil çıktığı zaman en az 4 5 saat gçmiyor ve çok sık tekrarlıyor hergün ilaç kullanıyorum yine de geçmiyor zaman zaman farklı şekillerde çıkkyor bazen kaşıntı kızarıklık bazsn farklı farklı işte yani aynı dwrtten ben de muzdaribim takipe alıyorum konuyu bi şey bi bilgi felan duyarsam mutlaka paylaşırım :))

geçmiyor ki :( en son max factor fondöten yüzümde deli alerji yapmıştı :(

Bende urtıker gecırdım, ılaclarla ıgnelerle vs gectı, çok şükür sımdı çıkmıyor bır daha. Benımkı aspırın alerjısıymıs urtıkere cevırdı, cok zorlu bır hastalık psıkolojık olarak da ınsanı cok yoruyor, umarım atlatırsınız.
öncelikle şanslısınız bu konuda ben çok çektim ve hala da çekiyorum çözümü özellikle kalıcı çözümü varsa paylaşır mısınız çünkü çok fazla ilaç denedim ve hepsi geçiçi çözümler sonra doktora gittim bana alerji testi önerdi ama bilmiyorum pek işw yarayacağını düşünmüyorum

Back