arkadaşlar 2 3 yıldır ürtiker rahatsızlığım var bunu nasıl atlatabilirim 1 fikri olan varmı bu rahatsızlığı atlatan varmı hep böyle kalıcımı yoksa geçicimi.
yok sıkıldığım zamanlarda deyil yün yatak dokunuyor vede ilaçlar dokunuyor arkadaşım.sadece sıkıldığın zamanlarda mı fark ettiriyor kendini ?
benim öyle oluyor en azından ama döküntüm pek olmuyor daha çok kaşıntı şeklinde.
hafif kaşınmaya başladığı zaman anlıyorum alerji ilacımı içiyorum, önlüyor döküntüyü ve kaşıntıyı.
Gecmis olsun bende de urtiker var. Siz ne ilac kullaniyorsunuz? Ozelden bana yazar misiniz? Benim ilaclar da fayda etmiyor artik.sadece sıkıldığın zamanlarda mı fark ettiriyor kendini ?
benim öyle oluyor en azından ama döküntüm pek olmuyor daha çok kaşıntı şeklinde.
hafif kaşınmaya başladığı zaman anlıyorum alerji ilacımı içiyorum, önlüyor döküntüyü ve kaşıntıyı.
arkadaşlar 2 3 yıldır ürtiker rahatsızlığım var bunu nasıl atlatabilirim 1 fikri olan varmı bu rahatsızlığı atlatan varmı hep böyle kalıcımı yoksa geçicimi.
arkadaşım bilmiyorum hangi şehirdesiniz ama capada dr zeynep ferhan adlı dr konuştum bu ürtiker karşı xolair diye iğneyle tedavi ediyormuşGeçmiş olsun.
Benim de güneşe alerjim var güneşli bir günde dışarı çıkmam yeterli hapşırma krizleri için. Kışın grip oluyorum yazın hapşırmaktan nezle gibi dolaşıyorum.. Benimkinin hiç çözümü yok ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?