• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALEJİSİ OLANLAR DERTLEŞELİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mer

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
72
8
298
43
İstanbul
arkadaşlar 2 3 yıldır ürtiker rahatsızlığım var bunu nasıl atlatabilirim 1 fikri olan varmı bu rahatsızlığı atlatan varmı hep böyle kalıcımı yoksa geçicimi.

sadece sıkıldığın zamanlarda mı fark ettiriyor kendini ?
benim öyle oluyor en azından ama döküntüm pek olmuyor daha çok kaşıntı şeklinde.
hafif kaşınmaya başladığı zaman anlıyorum alerji ilacımı içiyorum, önlüyor döküntüyü ve kaşıntıyı.

Bende urtıker gecırdım, ılaclarla ıgnelerle vs gectı, çok şükür sımdı çıkmıyor bır daha. Benımkı aspırın alerjısıymıs urtıkere cevırdı, cok zorlu bır hastalık psıkolojık olarak da ınsanı cok yoruyor, umarım atlatırsınız.
arkadaşlar 2 3 yıldır ürtiker rahatsızlığım var bunu nasıl atlatabilirim 1 fikri olan varmı bu rahatsızlığı atlatan varmı hep böyle kalıcımı yoksa geçicimi.

teşekkürler destemona benim bir çok şeye alerjim var akarlar yumurta ilaçlar çikolata ya var bilmiyorum nezaman geçecek gün gelip kurtulacammı lanetten.

benim öyle oluyor en azından ama döküntüm pek olmuyor daha çok kaşıntı şeklinde.
hafif kaşınmaya başladığı zaman anlıyorum alerji ilacımı içiyorum, önlüyor döküntüyü ve kaşıntıyı.
yok sıkıldığım zamanlarda deyil yün yatak dokunuyor vede ilaçlar dokunuyor arkadaşım.

ürtiker yok ama benimde alerjim var toza yeşilliğe topraga kimyasallara ve tahıllara yün battaniye çok dokunur mesela. ama ilaçlarımı kulladığım sürece yorganda yeşillikte alerji yapmıyor ama bir gün kullanmayayım çok kötü oluyorm aynı zamanda kronik astım bronşit var onuda tetikliyo. sana ilaç verdimi doktor onu kullandıktan sonra pek bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama ...

Benim bi ara kıyafetlere vardı geçti çok şükür. Bir arada mevsim gecişlerinde öksürük krizlerim oluyordu, aylarca geçmiyordu canım çıkmıştı. Minik bi alet vardı onun içine kapsül koyup patlatıp o makineyi ağızima sokup tozları içime çekiyordum 2 senedir onuda atlattım.
Geçmiş olsun size inşallah atlatırsınız.

Gecmis olsun bende de urtiker var. Siz ne ilac kullaniyorsunuz? Ozelden bana yazar misiniz? Benim ilaclar da fayda etmiyor artik.

:( benımde hıc durmadan tuye yune toza alerjım var burnum akıyo :( cok zor veya nefes bıle alamıyorum tıkanıyorum . gecmıs olsun

Ablam iyi bi marka kaliteli balık yağı kapsülü kullandı geçti allerjisi.Alerji ilaçlarınida bıraktı.Onda öksürük ve burun akıntısı hapşurma vardı.

Kızlar buhar makineleri var, Arçelik, Sinbo, Kenwood vs markası önemli değil. İçine su koyup prize takıyorsunuz ve buhar veriyor. Evin en çok hangi odasını kullanıyorsanız mesela salon diyelim, o aletten edinip uzak bir köşede çalıştırın.. Özellikle kalorifer kullandığımız bu soğuk mevsimde havanın nemlenmesi ciddi manada şikayetleri azaltıyor.

Ayrıca Himalaya tuz lambası kullanmak da ion özelliğinden dolayı bende pozitif etki yaptı ve geçen yıl bütün kış alerji ile uğraşırken bu kış henüz alerji atağı yaşamadım.Özellikle yatak odasında bulşundurmak ve yatmadan 2 saat önce çalıştırmak iyi sonuç veriyor.

alerji yüzünden kortizon kullanmaktan yüzümün vucudumun şişmesinden kortizonun inanılmaz derecede iştah açmasından ve kilo alıcam korkusuyla hiçbişey yiyemeyip aşırı derecede kilo vermekten bıktımmmmmmm

Geçmiş olsun.

Benim de güneşe alerjim var güneşli bir günde dışarı çıkmam yeterli hapşırma krizleri için. Kışın grip oluyorum yazın hapşırmaktan nezle gibi dolaşıyorum.. Benimkinin hiç çözümü yok ben ne yapayım :(

Geçmiş olsun.

Benim de güneşe alerjim var güneşli bir günde dışarı çıkmam yeterli hapşırma krizleri için. Kışın grip oluyorum yazın hapşırmaktan nezle gibi dolaşıyorum.. Benimkinin hiç çözümü yok ben ne yapayım :KK43:
arkadaşım bilmiyorum hangi şehirdesiniz ama capada dr zeynep ferhan adlı dr konuştum bu ürtiker karşı xolair diye iğneyle tedavi ediyormuş

Kızlar keçii sütünün alerjiye iyi geldiğini biliyorum, astıma ve bir çok hastalığa da iyi geldiğini duydum. Bebeğim ilk doğduğunda heryeri isilik gibi kıpkırmızı kaparcıklar vardı ve keçi sütü maması verince hemen geçti. Anneminde yüzünde alerjiye bağlı kızarıklıklar vardı oda denedi keçi sütü ürünlerini hemen geçti. Bence bir deneyin. Geçmiş olsun...

Ben işte ben. Gelinliğimi bile giyemiycem hap içmeden :KK61:

Benim faranjitim var . Alerjik . Toz duman sigara buhar bazı parfümler vs . çok kötü bir şey ya . Herkes grip olur . Soğuk algınlığı ilacı içer antibiyotik içer . Ben alerji ilacı içiyorum .

Back