• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aldora mobilya hakkında fikri olanlar??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
116
İzmir
Aldora dan bikaç model beğendik ama nasıl olduğu hakkında pek bi fikrimiz yok özel yapım geçen sene tasarım ödülü almış ve fiyatları da gayet makul.. sizlere bikaç örnek kızlar bana fikir verebilirmisiniz?? özellikle arizona koltuk takımını çok beğendim :)

Eklentiler

• $arizona krem kahve.webp
    $arizona krem kahve.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 1.082
  • $angel yatak odası.webp
    $angel yatak odası.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.172
  • $angel yemek odası.webp
    $angel yemek odası.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.041
  • $hola köşe.webp
    $hola köşe.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 820
Son düzenleme:
kızlar yardım edinnn en azından bu mobilyalar hakkında fikirlerinizi söyleyin lütfen!!!

Bizde geçen sene eşimle Aldora dan sandalyeleri turuncu çiçekli yemek odası ve aynı tarzın yatak odası takımını beğenmiştik.Ancak epeyce pahalıydı 4.800 tl gibi.Biz evimizin eşyalarını aldık fiyatlar indi :)))))

Çevremde kullanan kimse olmadığı için kalitesi konusunda yardımcı olamayacağım cnm

Yukarıdaki takımlardanda en sondaki köşeli koltuk takımını beğendim

2. yatak odası bnm yatak odam cnm.
çok memnunum gerçekten.
sürgülü bi takım hem çok sade hemde şık duruyor.
kapaklarıda lake hemde
cidden fiyatta uygun.
tavsiye ederim...

Cnm koltuk takımının fiyatı ne. Güzelmiş bende oturma grubu araştırıyorum.

kızlr teşekkürler:) koltuk takımın fiyatı 2500 tl (indirimli hali) bu koltuk takımı 2009 yılının en iyi tasarımı seçilmiş ortopedik özellikleri filan da var çok sade ve modern görünüyor yakından daha güzel bende onu almayaı düşünüyorum ama yinede biraz araştırmak istiyorum.. başka fikri olan var mı?? yardım!! en kısa sürede bitirmek istiyorum şu mobilya işini ya insan telaş yapıyor bi dünya şey var daha:(:(

Back
X