Aldığınız ve memnun kaldığınız bir düdüklü tencere var mı?

Sevimsizpamukseker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
813
25
24
Korkmaz'ın baktım ama nasıl bilmem bu iksinden biri ama iki kiloluk tavuk en az sığmasını istiyorum kalabalık ailede filan iyi oluyor
Yani birde kaliteli ve uygun fiyatlı olmalı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-16-01-48-54-576_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-16-01-48-54-576_trendyol.com.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2024-11-16-01-48-43-471_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-16-01-48-43-471_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 37
En iyi cevap
Korkmaz'ın baktım ama nasıl bilmem bu iksinden biri ama iki kiloluk tavuk en az sığmasını istiyorum kalabalık ailede filan iyi oluyor
Ben korkmaz kullanıyorum 6 lt memnunum yenisini alacağım 10 yıl oldu bı sorunu yok ama yenilicem yine korkmaz alicam. Fissler filan var ama acayip pahalıya ya gerek yok diye düşünüyorum bukadar benimki 10 yıl önce ceyizime aldığım bu tip kırmızı renklisi.
Bundan bi 7-8 yıl önce çeyiz alırken fisslerin duduklusunu 500 TL ye almıştım. Hey gidi şimdi olmuş 10 bin 🤦 aldığım en mantıklı üründür kendisi. Bana göre tek eksiği düdüğünün olmayışı sadece

Ben korkmaz kullanıyorum 6 lt memnunum yenisini alacağım 10 yıl oldu bı sorunu yok ama yenilicem yine korkmaz alicam. Fissler filan var ama acayip pahalıya ya gerek yok diye düşünüyorum bukadar benimki 10 yıl önce ceyizime aldığım bu tip kırmızı renklisi.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-19-07-10-35-612_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-19-07-10-35-612_com.android.chrome.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 16
En iyi cevap
Bende 6 lt alacağım bu da yaklaşık 4000 civarı hatta daha üstte çıkıyor fiyatı bu da bana pahalı gibi geliyor bu düdüklü en fazla 2000 2500 3000 Max olur 5000 düdüklü tencere pahalı gibi

Fislerr diye bir marka varmış 7 dk da nohut falan pisiriyormus çok pahalıymış ama aklıma yatmadı değil ben de onu kullanan var mı diye soracaktım ?

Bende 6 lt alacağım bu da yaklaşık 4000 civarı hatta daha üstte çıkıyor fiyatı bu da bana pahalı gibi geliyor bu düdüklü en fazla 2000 2500 3000 Max olur 5000 düdüklü tencere pahalı gibi
Daha uygunlari da var ama ben memnun olduğum için yine bildiğim marka alırım diğerleri için birşey diyemicem

Bir senedir Karaca'nın Quik anda safe düdüklü tencerenin kullanıyorum aşırı memnunum. Hem performans ürünü 4000tş ye aldım. Masterchefte görüp almıştım
Ben Karaca'nın Marsilya olan düdüklü almaya düşünüyorum hem Uygun hem o eski modelerden değil hemd patlama riski az deniyor sordum da bir kere patlamıştı çocukken arka tarafım full yanmıştı

X