• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldığınız kalorileri hesaplayın!

hacer16

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
42
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar,

kalorisepeti diye bir site var gün içinde yediklerinizi yazıyorsunuz hepsinin kalorisini hesaplıyor ayrıca olmak istediğiniz kiloya göre size kalori sınırlaması getiriyor..ben 3 gündür kullanıyorum çok mutluyum huzurluyum,hiç aç kalmıyorum hedefim 6 kilo vermek,ağustosun 16sında sağlıklı bi şekilde istediğim kiloya düşeceğim:) herkese kolay gelsin..umarım istediğiniz kiloya düşersiniz..

daha fazla kilo vermek istiyorsanız egzersizlerle desteklemeniz lazım ben öyle yapıyorum..

merhaba arkadaşlar,

kalorisepeti diye bir site var gün içinde yediklerinizi yazıyorsunuz hepsinin kalorisini hesaplıyor ayrıca olmak istediğiniz kiloya göre size kalori sınırlaması getiriyor..ben 3 gündür kullanıyorum çok mutluyum huzurluyum,hiç aç kalmıyorum hedefim 6 kilo vermek,ağustosun 16sında sağlıklı bi şekilde istediğim kiloya düşeceğim:) herkese kolay gelsin..umarım istediğiniz kiloya düşersiniz..

süpermiş teşekkürler............

merhaba arkadaşlar,

kaloricetvelini nasıl kullanıyoruz anlatırmısın

Benim bu siteye üyeliğim var ama nasıl kullanılıyo kızlar? karışık geliyo bana nedense... :17:

Benim bu siteye üyeliğim var ama nasıl kullanılıyo kızlar? karışık geliyo bana nedense... :17:

bende şimdi üye oldumçok karışık nasıl kullaınılıyo bugün yediklerimi hesaplıycam ama bilemedim mesela zeytin y.patlıcan yemeğiyedim nasıl hesaplıycam anlamadım...

Son düzenleme:
şöyle anlatayım kendi menünü yap butonuna tıklayın..sonra bi sayfa açılıyor menü ekle menü düzenle vs..menünüzü ekliosunuz isim falan yazın ne istersenz ne koymak isterseniz menünüzün adını..daha sonra kategoriler die bir buton var alt kısmında orayı tıklayın yiyecekler çıkıyor gün içinde hangi yiyeceklerden kaç gr ya da kaç adet yediyseniz altaki kutucuğa yazıosunuz bu kadar kaloriler hesaplanıyor

bende şimdi üye oldumçok karışık nasıl kullaınılıyo bugün yediklerimi hesaplıycam ama bilemedim mesela zeytin y.patlıcan yemeğiyedim nasıl hesaplıycam anlamadım...ağustosun 19una kadar yani bayramın ilk gününe kadar insallah istediğim kiloda olurum

canım yemekler kısmında bütün yemekler yazıyor zaten patlıcan yemeğinden kaç porsiyon ydiğini yaz hesaplasın..

Bu site çok iyi ya yarın başlıyorum ben heveslendirdi beni kalori hesabı :27:

bu arada 2 haftada 3 klo vermişin hazımsızlık sorunu yaşamama rağmen..gerçekten muhteşem bir site..klo vermek isteyenlere önerin hem eğlenceli hemde sağlıklı bir şeklde zayıflatıyor.

hacer16 yardımcı oldugun ıcın tesekkurler canım sağol :38:

canım yemekler kısmında bütün yemekler yazıyor zaten patlıcan yemeğinden kaç porsiyon ydiğini yaz hesaplasın..

evet cnm gördüm hesapladım 2 ayda vericem bu 7 kiloyu acelem yok oyüzden benim günlük geçmemem gereken kalori 1329 ben bugün 1278.01kalori almışım insallah hep böyle devam ederim almam gereken kaloriyi geçmem ama hafta sonu bozuyo işte:50:

evet cnm gördüm hesapladım 2 ayda vericem bu 7 kiloyu acelem yok oyüzden benim günlük geçmemem gereken kalori 1329 ben bugün 1278.01kalori almışım insallah hep böyle devam ederim almam gereken kaloriyi geçmem ama hafta sonu bozuyo işte:50:

Back
X