Aldığınız bir Bebek beşiği yatağı var mı hangisinden aldınız?

Sevimsizpamukseker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
813
25
28
24
Fikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce

Son düzenleme:
Fikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce Eki Görüntüle 3461841
Baby plus'ın park beşiğinde 2.çocugumu buyutuyorum..Şuan 1 yaşında ve çok hareketli..Olası odadan ayrılma durumumda oraya bırakıyorum ıcınde oyuncaklarıyla oynuyor..Gece de orda uyuyor ve ıcım rahat cunku dusemez..Uyurken hızla ayak hareketlerı yapıyor acıma şansıda yok..Alın aldırın diyorum..

Fikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce Eki Görüntüle 3461841
Bunun aynisindan kullaniyorum kizim için 3 yasinda hala uyuyo insallah tasindigimizda bazasina gecicez.
Gayet kullanisli saflam birsey, benim evde hatta iki tane var iki bébé oldigi için.
Birtanede yanimizda tasoyoruz kv vs gittigimizde axip koyuyorum cocugu icine uyumasi için cok memunum ben

Ben de ebebekten kral beşik diye hem anne yanı hem de yatak niyetine kullanabileceği bir şey almıştım. Çok memnun kaldım. 2 yaşında hala kullanıyordu. Şimdi odasına geçti ama 2 sene daha rahat kullanabilirdi.

Eklentiler

• IMG_7640.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 22
Biz de bir benzerini aldık 2 yıldır kullanıyoruz. Ahşap olanlar kullanışlı değil. Ama bunlar da pek kullanışlı değil çünkü gece uyurken sağa sola dönerken haşır huşur ses çıkarıyor bu da bebeğin uyanmasına sebep oluyor. Çok uzun ömürlü değiller biz normal yatak alacağız yakında. Tamamen sütten keseceğim onu bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…