- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Fikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kısa sürede kullanmışsın ama 6 ay içinChicco anne yanı almıştım. 6. Aya kadar kullandık.
Çok kısa sürede kullanmışsın ama 6 ay için
Fotoğraf çıkarsa atar mısınBen de ikeadan aldım. 20 kg a kadar taşır dediler sonradan yatağa da dönüşüyor.
Sundvik beşik canım benimki şu an foto atamıyorumFotoğraf çıkarsa atar mısın
Ben de bundan kullanıyorum prego gayet memnunum sadece sünger yatak var içinde onun yerine yatak almam gerekiyor önerisi olan var mıFikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce Eki Görüntüle 3461841
Park beşik kullanıyorum memmunumFikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce Eki Görüntüle 3461841
Bende bundan almayı düşünüyorum kullanan herkes çok memnunFikir olsun diye ben anne yanı park yatak düşünüyorum bana göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü sizce Eki Görüntüle 3461841
Evet onlar öyle oluyor. Sonra kendi odasına aldım zaten.Çok kısa sürede kullanmışsın ama 6 ay için
Sundvik beşik canım benimki şu an foto atamıyorum
Ben de beğenerek kullanıyorum Oğlum 1 yaşında sayılır. Eğer 2. bebiş olmazsa bundan devam etmeyi düşünüyorum yatak olarak daBenim de sundvik çok hafif ve az yer kaplamıyor mu
2 yaş sonrası biz montessoriye geçtik ama 2. Çocuk olsa kullanılır taş gibi hala