Aldığım unun içinden böcek çıktı :(((((

Kızlar şuan elim ayağım titriyor sinirden :KK43:( dün alışverişe çıktık ailecek. Mağaza adı vermem yasak mı bilmiyorum ama carrefourdan un aldık. Bugun de unu kabına dökecektim bi de ne göreyim içindrn küçük küçük böcekler vardıı. Ayy aklıma geldikçe köyü oluyorummm :KK43:( ve her yanını sarmıştı. Unu öyle bi atmışımki her tarafa döküldüü.:KK43: size sorum sizce götürüp yüzlerine mi fırlatsam yoksa çöpe mi atsam ? İşin kötüsü fişi kaybettimm :KK43:( off böyle şeyler beni mi bulur ya :KK43:(
Un böceklenmiş.İster krem olsun,ister kozmetik,ister ilaç,ister gıda...herşeyin tarihine bakmak lazım.Fişi atmamak lazım.Götürür iade ederdiniz.Gerçi yine götürebilirsiniz.

Kızlar şuan elim ayağım titriyor sinirden :KK43:( dün alışverişe çıktık ailecek. Mağaza adı vermem yasak mı bilmiyorum ama carrefourdan un aldık. Bugun de unu kabına dökecektim bi de ne göreyim içindrn küçük küçük böcekler vardıı. Ayy aklıma geldikçe köyü oluyorummm :KK43:( ve her yanını sarmıştı. Unu öyle bi atmışımki her tarafa döküldüü.:KK43: size sorum sizce götürüp yüzlerine mi fırlatsam yoksa çöpe mi atsam ? İşin kötüsü fişi kaybettimm :KK43:( off böyle şeyler beni mi bulur ya :KK43:(
174 alo gıdaya şikayet edin.

Marketin ne sucu var diyenlere soyluyorum, o urunu rafa koyarken hic mi dikkat etmiyorlar, urun kadar bulundugu markette de suc veya ihmal var, o urun geri goturulmeli bence, gercekten artik nereden alisveris yapacagiz cok yazik ya, hani yogurt falan evde yapilir da unu nasil guvenilir tuketeegiz....

Bir paket una bu kadar sinirleniyorsanız hayret vallahi. Bunda abartacak ne var ki... Fişinizi kaybetseniz bile götürün ürünü son kullanma tarihi geçmediği halde böceklenmiş dikkate alırlar bence...

abartmayın, atın gitsin, illede hırsımı alamadım diyorsanız, firmanın müşteri hizmetlerini arayın bildirin.

Bence unu atmadıysanız götürün
böyle durumda bir paket açıyorlar aldığınızdan
kontrol ediyorlar yani
aynı durum varsa topluyorlar
diğer unlarda da varsa başkaları almaz en azından

eleyip kullanmıyor musunuz?
geçen bizim evde de böceklenmiş
annemler eleyip kullanabilirsin dediler.
atsa mıydım ki :KK17:

Market onemli degil de unun markasi onemli bence tabi paketli aldiysaniz. Derhal marka yetkilileriyle iletisime gecin.

Carrefour skt geçmiş ürün satmayack kdr güvenilirdir nem den olmuştur zatn skt geçmemiş .suratlarna fırlatsck bişy yok abartmayın .çalışnlrn reyon görevlisinin gözündn kaçmış olablr ki gözle görülen bişy yok içindelermi

X