Kızlar şunu unutmayın evi eşyasının tamanını kendinize yüklemeyin.. Aşkımın beyaz eşyası vardı ben sadece bulaşım mak. aldım. Bu arada evimizin tadilatı için maddi yardımda bulunduğumdan bütün mobilyayı sadece erkek tarafı alacak. ( tadilat yardımı etmeseydim salonu ya da yatak odasını ben alacaktım. ve herşey anlaşmaya bağlı... şunu sen bunu ben olayı olmasın aranızda biz ev için iğnesine kadar ortak fikir yürüterek yapıyoruz. Ve Tavsiyem KAYINVALıDE niz ile arayı olabildiğince iyi tutun..
zemuszemus Aşağıdaki listedekileri aldım... Ayrıca resimlerini de ekliyorum... Herkeze Bir ömür Mutluluklar....
MUTFAK----------------- YATAK ODASI------------BANYO----------------------ELEKTRONıK
Yemek takımı(kütahya) Yolluk takımı ----------------Bornoz (Evita) ----------Saç kurutma mak.(Arzum)
Kavanozlar -------------------uyku seti-(TAÇ)------------ HAvlular --------------------Blendır seti (Brawn)
Borcamlar ------------------Nevresimler (TAÇ)-----------mandal set ---------------Ketıl &çaycı (tefal)
CEzve-------------------------battaniy(TAÇ)----------------kirli sepeti -----------------elektrik süpürgesi (fakir)
Çatal,k.b set---------------pike takımı ( Taç)- ------- leğen,kova-----------------tost mak. (arzum)
Çay bard.tabak-----------yatak örtüsü (almadım)--- ev,banyo terliği---------Şarjlı el süp. (arzum)
Çaydanlık---------------------------------------------------- çamaşır sepeti----------Ütü (tefal)
Çelik tencere set-(JUMBO)------------------------------------------------------------mikser (bosch)
ekmeklik,tahta,sepet--------------------------------------------------------------------mutfak robotu (bosch)
emaye tenc.set(EMSAN)-------------------------------------------------------------epilatör (arzum)
kahve fincanları --------------------------------------------------------------------------- frütöz (tefal)
kaseler
kepçe takımı
rende
salata tabakları
su vs. bardakları
sürahi.
süzgeç ve plastikler
tavalar
teflon tencere(Cem,Mehtap)
tuzluklar
yağdanlıklar
günlük kull. için 6 kişilik yemek tak.(GÜRAL)
bahatalıklar (tupper aldım tavsiye ederim)
tupper peynir dünyası , servis tabağı
kek kalıbı
pasta servis tab. ve saklama kabı
salata kurutucu
çöp kutusu
günlük Çatal k.b.
tepsiler.