• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDIĞIM ÇEYİZ LİSTESİ ev eşya muhabbeti

sfindicak

Lilyum
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
64
0
86
Diğer
Kızlar şunu unutmayın evi eşyasının tamanını kendinize yüklemeyin.. Aşkımın beyaz eşyası vardı ben sadece bulaşım mak. aldım. Bu arada evimizin tadilatı için maddi yardımda bulunduğumdan bütün mobilyayı sadece erkek tarafı alacak. ( tadilat yardımı etmeseydim salonu ya da yatak odasını ben alacaktım. ve herşey anlaşmaya bağlı... şunu sen bunu ben olayı olmasın aranızda biz ev için iğnesine kadar ortak fikir yürüterek yapıyoruz. Ve Tavsiyem KAYINVALıDE niz ile arayı olabildiğince iyi tutun..:nazar:zemuszemus Aşağıdaki listedekileri aldım... Ayrıca resimlerini de ekliyorum... Herkeze Bir ömür Mutluluklar....
MUTFAK----------------- YATAK ODASI------------BANYO----------------------ELEKTRONıK

Yemek takımı(kütahya) Yolluk takımı ----------------Bornoz (Evita) ----------Saç kurutma mak.(Arzum)
Kavanozlar -------------------uyku seti-(TAÇ)------------ HAvlular --------------------Blendır seti (Brawn)
Borcamlar ------------------Nevresimler (TAÇ)-----------mandal set ---------------Ketıl &çaycı (tefal)
CEzve-------------------------battaniy(TAÇ)----------------kirli sepeti -----------------elektrik süpürgesi (fakir)
Çatal,k.b set---------------pike takımı ( Taç)- ------- leğen,kova-----------------tost mak. (arzum)
Çay bard.tabak-----------yatak örtüsü (almadım)--- ev,banyo terliği---------Şarjlı el süp. (arzum)
Çaydanlık---------------------------------------------------- çamaşır sepeti----------Ütü (tefal)
Çelik tencere set-(JUMBO)------------------------------------------------------------mikser (bosch)
ekmeklik,tahta,sepet--------------------------------------------------------------------mutfak robotu (bosch)
emaye tenc.set(EMSAN)-------------------------------------------------------------epilatör (arzum)
kahve fincanları --------------------------------------------------------------------------- frütöz (tefal)
kaseler
kepçe takımı
rende
salata tabakları
su vs. bardakları
sürahi.
süzgeç ve plastikler
tavalar
teflon tencere(Cem,Mehtap)
tuzluklar
yağdanlıklar
günlük kull. için 6 kişilik yemek tak.(GÜRAL)
bahatalıklar (tupper aldım tavsiye ederim)
tupper peynir dünyası , servis tabağı
kek kalıbı
pasta servis tab. ve saklama kabı
salata kurutucu
çöp kutusu
günlük Çatal k.b.
tepsiler.

Eklentiler

• $3333333333R_en_ucuz_braun_mikser___blender_braun_mr_4050_437.jpg
    $3333333333R_en_ucuz_braun_mikser___blender_braun_mr_4050_437.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 335
  • $AR_536_en_ucuz_arzum_epilat__r_epilat__r_ar_536__78.jpg
    $AR_536_en_ucuz_arzum_epilat__r_epilat__r_ar_536__78.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 210
  • $arzum-prego-300x300.jpg
    $arzum-prego-300x300.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 789
  • $Arzum-Sarjli-El-Supurge__18276896_0.jpg
    $Arzum-Sarjli-El-Supurge__18276896_0.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 496
  • $18707124.jpg
    $18707124.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 347
Son düzenleme:
AMMANYA kayınvaldeden kayınvaldeye değişir... Kalkıp ondan extra şeyler istemem asla ... diyorumda bana değil ne yaparsan oğluna yaparsın... gerisi ona kalmış....

Aldıklarıma devam

Eklentiler

• $ds_en_ucuz_bosch_mikser___blender_bosch_mfq_3520__338.jpg
    $ds_en_ucuz_bosch_mikser___blender_bosch_mfq_3520__338.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 177
  • $fakir-delux-9000s-hali-yikama-makinesi-1.jpg
    $fakir-delux-9000s-hali-yikama-makinesi-1.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 177
  • $lascalaMr2.jpg
    $lascalaMr2.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 166
  • $p_109086_00_04.jpg
    $p_109086_00_04.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 181
  • $pr_01_54406_max.jpg
    $pr_01_54406_max.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 219
Son düzenleme:
benim kayınvalidmede ii ama senin dediklerinin olması için maddi durumda gerekli dimi

ben kayınvaldemde önce nişanlımla anlasıyorum bu konuda.. sağolsun hiçbir konuda kırmıyor..
canım kavanoz fln yazmışsın. bende düşünüyordum annem hediyelik gelir kase brcam vs dedi..onları listene alma fln ..fazlada kalabalık yapmamak lazım..ufak tefek luzumlu şeyler gerekli şuan için..kız çeyizinde eksik bitmez. evlenince eşimizle alırız napalım:)

yukarıdaki listedekileri aldım ben... sadece fikir olsun size okadar....daha da bişi almam... geriye evi döşemek kalır...

Eklentiler

• $TEFAL-KEYIF-CAYI-CAY-SETI__23183871_0.jpg
    $TEFAL-KEYIF-CAYI-CAY-SETI__23183871_0.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 167
  • $TEFAL-SNACK-OLEOCLEAN-FRITOZ__21695938_0.jpg
    $TEFAL-SNACK-OLEOCLEAN-FRITOZ__21695938_0.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 203
  • $tac17.jpg
    $tac17.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
kızlar walla ben ne yatak odası alıorum ne halı hepsini nişanlım alıo yani onlarda da adet bole bizde de hani hiç konusu bile olmadı yani.mobilyaları beyaz eşyaları halıları perdeleri hep askım alıo..ben sadece mutfak esyaları tekstil urunleri yani mobilya beyz eşya...onların dısındaki seyleri alıorum..burda gordukce sasırıorum walla ben yoksa bilmıodum kızlarında okadar sey aldıgını bilmiyorumkismile

evt tupper pahalı ama indirimde olduğu zaman ihtiyacım varsa alıyorum. indirimli haftaları takip edebilirsinin. Ben sadece aşağıdalikeri aldım.

Eklentiler

• $b%C3%BCy%C3%BCk+peynir+d%C3%BCnyas%C4%B1.jpg
    $b%C3%BCy%C3%BCk+peynir+d%C3%BCnyas%C4%B1.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 214
  • $tinimini 4[1][1].2 lt.jpg
    $tinimini 4[1][1].2 lt.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 236
  • $TUPPERWARE-BAHARATCIK-MAVI-2LI-BUYUK-BOY__23240138_0.jpg
    $TUPPERWARE-BAHARATCIK-MAVI-2LI-BUYUK-BOY__23240138_0.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 416
  • $TUPPERWARE-EKMEK-DUNYASI__23106588_0.jpg
    $TUPPERWARE-EKMEK-DUNYASI__23106588_0.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 895
  • $TUPPERWARE-SOGAN-SAKLA-KATALOG-DISI__21362785_0.jpg
    $TUPPERWARE-SOGAN-SAKLA-KATALOG-DISI__21362785_0.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 349
evt tupper pahalı ama indirimde olduğu zaman ihtiyacım varsa alıyorum. indirimli haftaları takip edebilirsinin. Ben sadece aşağıdalikeri aldım.
aldiklarin cok gusel canim gule gule kullan hele sogan ve peynir koymak icin aldiklarin..Benim de aklimda bulunsun fikir oldu bana da..

tupperware.yetkinforum google yazarsanız çıkyo ben buradan haftalık indirimleri takip edebiliyorum. tavsiye ederim.

Kızlar... Kayınvaldeniz ne yaparsa oğluna yapar... Yani o oğlunu düşünmüyorsa sizin yapacağınız pek bir şey yok.

Back