- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Sanki fake hesaptan biraz yüz verseniz devamını getirecekmiş gibi geldi.Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
şimdi ne yapmam lazım bildiğimi söylesem miSanki fake hesaptan biraz yüz verseniz devamını getirecekmiş gibi geldi.
Yahu yazmayın demiş ne aldatmasıSelam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Bence sessiz kalin derimşimdi ne yapmam lazım bildiğimi söylesem mi
benim için yorum yapmıştı ürüneBirini böyle denemek bana çok anlamsız geliyor
Evleneceğim kişiye oh internetten birine yazmadı diye güveneceksem hiç güvenmemeyi tercih ederim
Ama nişanlınız da zevzeğin tekiymiş
Kim yazsa konuşacak elektriği aldım ben şahsen
Ürünün satıcısı gibi peşine düşmüş resmen
Sizin önce konuşmayı başlatan taraf olup üstüne ama sen nişanlısın niye yazdın ki bana tepkiniz de son derece şüphe uyandırıcı
Belki de anladı hemen durumu çevirmeye çalıştı
şimdi güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben nasıl sıcak davrnacağım...Bence sessiz kalin derim
Nişanlınıza başka biri gibi yazmışsınız yabenim için yorum yapmıştı ürüne
bence deGüven eksikliği var sizde . Neden böyle bir şey yapma ihtiyacı hissettiniz ? Aldatmış sayılmaz bence ama fırsatını bulsa da affetmez aldatır ..
o benim hatunu istemeye gittik deyince nişanlı dedim yoksa durduk yere demedim onuNişanlınıza başka biri gibi yazmışsınız ya
Ondan bahsediyorum
Önce yazıp sonra da nişanlısın niye yazdın demek şüphe uyandırır gayet de diye
Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
Kahkaha attım ya bu nesiz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
Konuşmaya meyilli dikkat et ve uyarSelam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?