Aldatmak sadece ten teması mı?

Kite_Runner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
690
356
Arkadaşlar sizce aldatmak sadece tensel bir durum mu? Bana göre bakışmak, arzulamak başkasını ya da flört etmek de bir aldatmak. Eşimin beni aldatmış olması için illa bir kadınla birlikte olması gerekmiyor. Belki abartıyorumdur ama bu da aldatmak bence.Bu yüzden hiç aldatılmamışımdır diyemem.
Bir kadını güzel bulması değil, bir kadını arzulaması bahsettiğim şey...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Aldatmak!!
Kişinin karşısındakinden çok kendine olan saygısızlığı bana göre.

Aldatmak benim lügatımda;
dilde,tendegözde,beyinde veeee uçkurda gelişen aciz,aşşalık,ucuz ve kimsenin hak etmadiği bir davranıştır!

Ben o kişiyel beraber olmadım,sadece bir anlığında beraber olduğumu hayal ettim,içimden geçirdim,bir offf çektim demek de bal gibi aldatmadır!

Aldatmak bölge bölge eksilmez,bölge bölge artmaz..Adatmak aldatmaktır..Uçkurda aldatmak ise aşşalıklarında aşşalığıdır..Telafisi mümkün değildir diye düşünüyorum..

Ben o kişiyel beraber olmadım,sadece bir anlığında beraber olduğumu hayal ettim,içimden geçirdim,bir offf çektim demek de bal gibi aldatmadır!

Kesinlikle katılıyorum. Eşime her daim söylerim. Eğer biri için iç geçirirsen veya arzularsan v.s. içinden deki ''ben şu an elendra yı aldattım.'' Aldatılmış olmak için illaki son noktanında yaşanması gerekmiyor.

Sevgiler...
:enbuyukkk:

Aldatmak!!!
Yanımdaki adamın aklını okuyamam tabii..
Ama kendimi biliyorum ben.
Eşimle tanıştıktan sonra hiç bir erkeğe farklı maksatla bakmadım,zihnimden geçirmedim,hayal etmedim ben. Evleneceğiz diye değil bu yaptıklarım. Bir ilişki yaşıyorum ve kendime,karşımdakine olan saygımdandır.
Hep derim yakın arkadaşlarıma; gecelerce yalnızım. Aldatacak olsam en kralını yaparım. Sanalı,gerçeği,zihinsel,fiziksel...bilmemne...Hiç kimsenin de ruhu duymaz. :kızgın:
Ben nasıl edebimi koruyorsam kocam da akıllı olacak.:mymeka:
Çok ciddiyim,bir çok şeyi sineye çekebilirim,alttan alabilirim ama kocamın bana farklı bakışını hissettiğim anda affetmem, geri dönüşü yoktur.:1closedeyes:

Aldatmak!!!
Eşimle tanıştıktan sonra hiç bir erkeğe farklı maksatla bakmadım,zihnimden geçirmedim,hayal etmedim ben. Evleneceğiz diye değil bu yaptıklarım. Bir ilişki yaşıyorum ve kendime,karşımdakine olan saygımdandır.
Hep derim yakın arkadaşlarıma; gecelerce yalnızım. Aldatacak olsam en kralını yaparım. Sanalı,gerçeği,zihinsel,fiziksel...bilmemne...Hiç kimsenin de ruhu duymaz. :kızgın:
Çok ciddiyim,bir çok şeyi sineye çekebilirim,alttan alabilirim ama kocamın bana farklı bakışını hissettiğim anda affetmem, geri dönüşü yoktur.:1closedeyes:

Ben de Laale'm:)
Çıkarak,deli gibi severek evlendik..Hala beş dakika geciksek birmizden biri,diğerinin gözü dışına çıkar,endişelenir..

Belki pek çok şeyi göremz,algılayamayız ama kadın olarak ilk önce çocuklarımızı sonra eşlerimizi çok iyi tanırız..Kadın aldatıldığını ilk dakikadan itibaren hisseder..Ben de aldatılmadım biliyorum..Aynı sevgi saygı 7 yıldır devam ediyor,olsaydı anlardım,emin olun anlardım..Dileğim odur ki 70. yıllara beraber yürüyelim..Bunu sadece kendi adıma değil,eşim adına da gönül rahatlıyla söyleyebiliyorum:)

Aldatıldığımı anladığım anda,gökyüzü yeryüzüne değse,bir değil,iki değil beş çocuğum da olsa,4 aylık değil 9 ay on günlük hamile de olsam,evlenme cüzdanına attığım imzayı bu kez boşanma kağıdına atarım..Tüm kadınlarında bunu yapmalarını,gurularını eşlerinin ayaklarına paspas yapmamalarını rica ediyorum..

Çünkü aldatılmayı en kötü insan bile haketmez..
Bir ben bir daha asla olmayacak..Huzurlu ve güzenli bir ortamda evlat yetiştirip,''yuvam'' diyebilmek için;

Aldatmaya Hayır!!!!!!

Konu için teşekkürler:)

canımcım haklısın tabi aldatmak sadece tensel bir durum değil.eğer o erkeğin ya da kadının içinde varsa bırak bakışmayı,flört etmeyi onu düşünmesi bile bana sorarsan aldatmaktır....

Aldatıldığımı anladığım anda,gökyüzü yeryüzüne değse,bir değil,iki değil beş çocuğum da olsa,4 aylık değil 9 ay on günlük hamile de olsam,evlenme cüzdanına attığım imzayı bu kez boşanma kağıdına atarım..Tüm kadınlarında bunu yapmalarını,gurularını eşlerinin ayaklarına paspas yapmamalarını rica ediyorum..

Çünkü aldatılmayı en kötü insan bile haketmez..
Bir ben bir daha asla olmayacak..Huzurlu ve güzenli bir ortamda evlat yetiştirip,''yuvam'' diyebilmek için;

Aldatmaya Hayır!!!!!!

Konu için teşekkürler:)

bu söylediklerinin altına aynen imzamı atarım bende :içelim:

aldatmak;
karşıdakini değil aynı zamanda kendini kandırmaktır. Kendi kişiliğini, şerefini, kadın-erkek farketmeden namusunu ayaklar altına almaktır bence...
Sadece tensel temas değil, düşünmekte aldatmaktır. Aklından başkasını geçirmek, düşünmek,arzulamak, başka şeyler düşünerek karşıdakine bakmakta aldatmaktır.
Allah düşmanımın bile başına vermesin.
Benim şahsi düşüncem affedemiyeceğim tek şeydir aldatılmak.

Aldatmak!!!

Valla ben de bu yorumun altına imzamı atarım. Diline, eline sağlık Laale'cim. Şeniz

eğer bir ilişik var ise herşeye gözün kapalı olacak....
kadın için de erkek için de bu geçerli.....
başıkmak,bir buluşma,netten bir kızla konuşmak bana göre bunların hepsi bir aldatma ve gördüğüm anda bitiririm....
aldatmak ve aldatılmak en berbat şey bence

ihanet , asla affetmeyeceğim bir davranış. sadece tensel değil bir bakış yada kötü bir düşünce de ihanettir bana göre. allah kimsenin başına vermesin benim için büyük bir deprem etkisi olur ve enkazın altından da cıkacağımı zannetmem.

Arkadaşlar sizce aldatmak sadece tensel bir durum mu? Bana göre bakışmak, arzulamak başkasını ya da flört etmek de bir aldatmak. Eşimin beni aldatmış olması için illa bir kadınla birlikte olması gerekmiyor. Belki abartıyorumdur ama bu da aldatmak bence.Bu yüzden hiç aldatılmamışımdır diyemem.
Bir kadını güzel bulması değil, bir kadını arzulaması bahsettiğim şey...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

aldatma tensel oldugu zaman can acıtır incinir kişi diğer türlü herkez emin olun aldatılıyordur ama eylem olmadıgı için o kadar acı vermez...

aldatmak ister tensel yaklaşım ister zihinde olsun her daim aldatma derim ben buna
aldatan kişi kendi aldanır aslında kendini kandırır Allah kimsenin başına vermesin

tabiki aldatmadırda.günümüzde öyle rezil şeyler yaşanıyorki.bakışmak,üff şu kadını bir yatağa atabilseydim gibi düşünceler,bacaklarda sütun gibi tarzındaki erkek fantazileri bana diğer rezilliklerin yanında daha masum geliyor.gerçi sadece beyinlerinden geçirmiyorlar bizzat uygulamalı çalışıyorlar.MALESEF.aksini beklemek istisnaların dışında çoookk büyük hayal kırıklığı olur:teytey:

Erkegin bir başka kadına başka gözle bakması onu hayal etmesi aklından geçirmesi dahi aldatmaktır benim için zaten bun uyapan bu gözle bakan erkek bi süre sonra gerceğini de hayata geçirir hayalde bırakmaz bence...ve ben her seye dayanırım da aldatmaya dayamam herhalde.

tabiki aldatmak için yatağa girmek gerekmiyo.....
eşimin sürekli başka bi kadını düşünmesi,arzulaması,iç çekmesi de aldatmaktır bence ..........
her ne kadar ''babana bile güvenme '' gerçeğini bilsemde eşime çok güveniyorum...

fizikselde olsa zihinselde olsa aynı aldatma aldatmadır...eşine,evine saygısızlığı bir tarafa kendine özüne yapılan bir saygısızlık,aşağılanmadır bu.Allah kimseye yaşatmasın.

sadece ten teması deil başka birini düşünmek hayal etmek elde etmek için çaba harcamakda aldatmadır. bunu düşünmektense birlikte oldugu kişiyle yollarını ayırsın. nasıl evlenmek ayıp deilse ayrılmakta ayıp deil aldatmak affedilesi bişey deil bunu sineye çekmek hiç kabul edilebilir deil

Aldatma ;duygusal veya fiziksel bir birliktelik yaşamaktır..:kahve:Ki bazıları sadece ten temasını aldatma sayabiliyor, bana göre duygusal bir bütünlük kurulmuş olması daha acıdır..benneyaptımki

Birini hayal ediyor birini arzuluyor birini beğeniyor ama bunu faaliyete geçirmiyor ; fikren onu kendi içinde bitirebiliyorsa aldatma sayılmaz..:ecrin_bebek:

Allah dahi aklından geçirdiğin kötü bişey için sana günah yazmaz..Fiiliyata geçirdiğin işlerden sorumlusundur..İnsanın elinde değildirki bazı şeyler..Yani ister istemez kendini kaptırabilirsin bişeyleri hayal edebilirsin ama mantığın sana dur dediğinde duruyorsan iş bitmiştir..Aklımızdan geçen herşeyden sorumlu olsak yandığımızın resmidir..sengözlerimebaksanab

X