"Aldatmak artık suç değil "

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
37

Bu reklamı gören varmı aranızda.
Bebek kadın evlilik vs reklamlarını anlıyorumda böyle bir sitenin reklamı biraz garip geldi bana.

Benim de dikkatimi çekti. Zaten yanlışlıkla bir yere bassan her yer reklam sayfa açılıyor.
Hadi yine onlar neyse de bu hiç olmamış..

Ben gece farkettimm daha doğrusu eşim farketti o ne biçim reklam dedi.
Valla bende şaştım dedim.

reklamı bi anlık görüp geçtim tam okumadan. sonra dedim noluyoz ben mi yanlış anladım acaba derken doğru anlamışım meğersem.
iyice abarttılar bu reklam işini

Bende az önce gördüm, cidden bu ne reklam Daha önce de vardı ama Casual Club diye bi reklam, farklı bi versiyonu bu reklam heralde.. Google'da arattım çok iğrenç resimleri var ya Ne günlere geldik

ben hic fark etmemistim,insan görünce ne günlere kaldik demeden edemiyor ki öyle yasi büyük biride degilim henüz:26: ahlak yapimizi bozup yillardir elde edemedikleri seyleri böyle elde edecekler.yazik su anki genclikte yazik icler acisi

reklamı bi anlık görüp geçtim tam okumadan. sonra dedim noluyoz ben mi yanlış anladım acaba derken doğru anlamışım meğersem.
iyice abarttılar bu reklam işini

Reklam önemli tabi ama hangi kadın bu reklamdan yararlanırki. Bu sitede olması bu işi yapanlara bir gelir sağlamayacaktır yani.

bende gördüm ve çok şasırdım..

bir teori geliştirdim site sahibi böyle reklamlara başvurarak sitede dolaşan erkekleri avlıyor olabilir çünkü şehrindeki evli kadınları bul diyor reklamda

ben sanmıyorum sonuçta bir kadın o reklamın üstüne tıklasın..özellikle evli kadınlar yani..

bende bu reklamı dün gördüm aynı konuyu bende açacaktım ama müsait değildim nasıl sinirlendim anlatamam kknın bu tür reklamları alması engellemesi elinde mi bilmiyorum ama ben böyle bir sitede butür bir reklamı gördüğümde çook sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…