Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
reklamı bi anlık görüp geçtim tam okumadan. sonra dedim noluyoz ben mi yanlış anladım acaba derken doğru anlamışım meğersem.
iyice abarttılar bu reklam işini
Bende az önce gördüm, cidden bu ne reklam Daha önce de vardı ama Casual Club diye bi reklam, farklı bi versiyonu bu reklam heralde.. Google'da arattım çok iğrenç resimleri var ya Ne günlere geldik
ben hic fark etmemistim,insan görünce ne günlere kaldik demeden edemiyor ki öyle yasi büyük biride degilim henüz:26: ahlak yapimizi bozup yillardir elde edemedikleri seyleri böyle elde edecekler.yazik su anki genclikte yazik icler acisi
reklamı bi anlık görüp geçtim tam okumadan. sonra dedim noluyoz ben mi yanlış anladım acaba derken doğru anlamışım meğersem.
iyice abarttılar bu reklam işini
bir teori geliştirdim site sahibi böyle reklamlara başvurarak sitede dolaşan erkekleri avlıyor olabilir çünkü şehrindeki evli kadınları bul diyor reklamda ben sanmıyorum sonuçta bir kadın o reklamın üstüne tıklasın..özellikle evli kadınlar yani..
bende bu reklamı dün gördüm aynı konuyu bende açacaktım ama müsait değildim nasıl sinirlendim anlatamam kknın bu tür reklamları alması engellemesi elinde mi bilmiyorum ama ben böyle bir sitede butür bir reklamı gördüğümde çook sinirlendim