Aldatma teşebbüsü mü???

Valla kocam yapmaz diyemem insanoğlu maalesef çiğ süt emmiş. Ama şu an olumlu düşünceler daha ağır basıyor. Eğer öyle bir eylemi ya da niyeti varsa elbette bir yerden açık verecektir.
O zaman beklemede kalın, açık aramayın tabiki ama gözünüzü de açık tutun. Umarım sizin düsündügünüz gibidir.

eşiniz çok zengin olsa da bu kadar basit bir şeyden size yüksek nafaka bağlanmaz. hayallerde yaşamayın dediğim bu. eyleme dökmeden hemen nafaka düşünüyorsun maşallah. eyleme dökse de o kadar bağlanmayabilir. her kusur farklı işler.
para için evlendin galiba.

Bu nasil geyik bir muhabbet igrenc resmen,evli bir erkege de hic yakismiyor,hadi konusmayi esiniz baslatmadi ama adami uyarabilirdi.

Ben olsam suphelenirdim hele de "burdan mi ordan mi ayarlayalim" denmesi hic ama hic masum degil,gozunuz ustunde olsun.

Ya tüm bu yazdıklarımdan para için evlendiğimi mi çıkardınız?? Demek insan herkesi kendisi gibi biliyor. Size daha fazla açıklama yapmayacağım.

Ya tüm bu yazdıklarımdan para için evlendiğimi mi çıkardınız?? Demek insan herkesi kendisi gibi biliyor. Size daha fazla açıklama yapmayacağım.

ben evli değilim daha bir erkeğe de para harcatmış değilim. saçma genellemeleriniz sizin olsun.
daha aldatma konusu yokken ortada nafaka derdine düşen biri benim gözümde para için evlenen kişidir.

ben evli değilim daha bir erkeğe de para harcatmış değilim. saçma genellemeleriniz sizin olsun.
daha aldatma konusu yokken ortada nafaka derdine düşen biri benim gözümde para için evlenen kişidir.
Bu neyin hırsıdır anlamadım ki??? Neyin mutsuzluğunu gelip burda tanımadığınız insanlardan çıkarıyorsunuz. Şu konuda okuduğu 20 tane cümleye bakarak 'saçma genelleme' yapan ve çıkarımlarda bulunan hangimiz acaba?? Biraz rahat olun, bu kadar kasmayın. Muhalefet olacağım derken, absürt çıkarımlarda bulunup, sonra bu çıkarımlara inanıp nefret saçmayın.

kocam aldatırsa çok üzülürüm kötü olurum demek yerine hemen nafaka hesabına giren birine ne diyeceğiz?
tek derdiniz nafakaymış gibi anlaşılıyor buradan. bişeyin mutsuzluğu değil. işine gelmedi tabii...
nafaka derdine girmesen bunlar olmayacak..

Ya bu konunun muhatabı bile SİZİN kadar bozulmadı bu açıklamalara. Daha konuyu anlatırken demişim 'biraz da sinirden çıktı ağzımdan' diye. Aralardaki boşlukları bulup hayal gücünüzle dolduracağınıza önce düzgün okumayı öğrenin. Ya da bilemeyeceğim, şu üslubunuza bakılırsa zaman kaybı. En iyisi nasıl biliyorsanız öyle takılın.

siz de düzgün yazmayı öğrenin. sinirle çıkıyorsa demek ki aklınızda varmış. sinirle küfür çıkar hakaret çıkar ama nafaka hesabı çıkmaz ağızdan.belli ki boş zamanlarda böyle planlar yapıyorsun. kabul edin derdiniz para hatta içten içte kocanın aldatmasını ve beleşten nafaka bağlanmasını istiyorsun.

İçten içe aldatmasını mı bekliyormuşum. Vay be. Bak ben bile farkında değilim. Hayal gücünüz pes dedirtti gerçekten. 'Sen' diye hitap etmekte de ısrarcısınız, şaşırtmadınız beni.

Diyelim ki öyle. Beleşten nafaka bekliyorum. Siz niye bu kadar sinirlendiniz?? Sizin cebinizden mi çıkacak?? Azıcık mantıkla, evli kalarak maddi açıdan çok daha rahat olacağımı bir çocuk bile bulabilirdi. Evet daha az dezavantajlı bir durum için plan yapıyordum. Artık rahatlayabilirsiniz. Bu bir itiraftır :)

Yalnız eşin gerçekten profesyonelmiş genelde yakalanan adamların tepkileri panik olur şoka girer ve direk anlarsın ama cok Prof davranmış yatağı tek basına gıcırdatamıcagına göre ... belliki tek gecelik bir kaçamak yapacaklar muhtemelen şefin de zoruyla 'dışarıdan gelen baskı. Keske belli etmeden iyice düşünüp ona göre karar verseydin suan ortada aldatıldığına dair bir kanıt da olmucak muhtemelen ve o nafakayı alamıcaksın

Evlilikten de, evin içindeki huzuru yürütememekten de korkar oldum vallahi.. Konuşmalarınız cümleleriniz hitap şekliniz o kadar mülayim bir bayana benziyor ki eşinizin yaptığı iğrençliği ben bile hazmedemedim burada. Bana da işin içinde bir bit yeniği var gibi geliyor. Elbet bir yerden açık verecektir..

Bu konuya daha önce cevap verememistim şimdi tekrar okudum da, bu muhabbetin öncesi olmasa böyle bi konuşma olmaz. Yani ne yapacaklara artık, daha önce yapılmış yani eşiniz mevzuyu biliyor. Bakın burda siz ve biz dahil kim okusa, "gitmeden önce ayarlayacağı şey ne ki?" diye düşünür. O çapkın arkadaş ne olduğunu belirtmemis bile, çünkü eşiniz biliyor zaten. Bu da benim aklıma demek ki daha önceden gidildiğinde yataklarin hoplatilmis/gicirdatilmis olduğunu getirdi. inşallah ben yanlış düşünüyorumdur. Evet ortada bir tesebbus var ama "bilmem kaçıncı seferki aldatmaya teşebbüs" gibi duruyor.

Üzerinden zaman geçmiş ogrenebildiniz mi?

Maili silmemis cunku telini karistirmak gibi huyun yokmus zaten.. tamamen tevafuk bunu bu sekil ogrenmen .. ama cok suphe uyandirici tabii.. yatak muhabbeti olunca ayarlama yatakta hoplatilcak ne olcak?

Maili silmemis cunku telini karistirmak gibi huyun yokmus zaten.. tamamen tevafuk bunu bu sekil ogrenmen .. ama cok suphe uyandirici tabii.. yatak muhabbeti olunca ayarlama yatakta hoplatilca
hem sacmalamissin hemde uslubunda cirkin.. kadin ne dusunmustur o anda.. ne soylesemde cani yansin doye dusunmustur...gercekten sacmalamissin

ay konuya yazmayacaktım ama mesaJlarınıza dayanamadım ya ne kadar cok sacmalamışsınız sız ya hayırdır kocasının avukatı falan mısınız? sananeeeeğ ? Kadının canı sıkılmıs buraya konu acmıs nedır bu daha da moral bzmaya calısmak ustune gtmek alkışlayın bari adamı ya da uzulun konu sahıbını henuz aldatamamıs dıye! Nerden bılıyorsun maaşlarını evlerıne gırenı cıkanı, maddı durumunu 3 bınlıra nafaka alacaksa kadının 7 bin maaşı var demek sence nafakaya ıhtıyacı var mı! Kadın kocasını ızmek ıstemıs bunu en ıyı bı kadın gorur anlar, yorumlarınız amacsız, saldıracak yer aramıssınız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…