O zaman beklemede kalın, açık aramayın tabiki ama gözünüzü de açık tutun. Umarım sizin düsündügünüz gibidir.Valla kocam yapmaz diyemem insanoğlu maalesef çiğ süt emmiş. Ama şu an olumlu düşünceler daha ağır basıyor. Eğer öyle bir eylemi ya da niyeti varsa elbette bir yerden açık verecektir.
Bu hatırlatma eyleme dökme ihtimaline karşıydı. Ayrıca eşim bir süre önce müdür oldu. Bags like geçen rakamın dört katını kazanıyor. Herhalükarda bu kadar nafaka verilir zaten. Hayallerde yaşama durumu yok.
Ya tüm bu yazdıklarımdan para için evlendiğimi mi çıkardınız?? Demek insan herkesi kendisi gibi biliyor. Size daha fazla açıklama yapmayacağım.eşiniz çok zengin olsa da bu kadar basit bir şeyden size yüksek nafaka bağlanmaz. hayallerde yaşamayın dediğim bu. eyleme dökmeden hemen nafaka düşünüyorsun maşallah. eyleme dökse de o kadar bağlanmayabilir. her kusur farklı işler.
para için evlendin galiba.
Ya tüm bu yazdıklarımdan para için evlendiğimi mi çıkardınız?? Demek insan herkesi kendisi gibi biliyor. Size daha fazla açıklama yapmayacağım.
Bu neyin hırsıdır anlamadım ki??? Neyin mutsuzluğunu gelip burda tanımadığınız insanlardan çıkarıyorsunuz. Şu konuda okuduğu 20 tane cümleye bakarak 'saçma genelleme' yapan ve çıkarımlarda bulunan hangimiz acaba?? Biraz rahat olun, bu kadar kasmayın. Muhalefet olacağım derken, absürt çıkarımlarda bulunup, sonra bu çıkarımlara inanıp nefret saçmayın.ben evli değilim daha bir erkeğe de para harcatmış değilim. saçma genellemeleriniz sizin olsun.
daha aldatma konusu yokken ortada nafaka derdine düşen biri benim gözümde para için evlenen kişidir.
Bu neyin hırsıdır anlamadım ki??? Neyin mutsuzluğunu gelip burda tanımadığınız insanlardan çıkarıyorsunuz. Şu konuda okuduğu 20 tane cümleye bakarak 'saçma genelleme' yapan ve çıkarımlarda bulunan hangimiz acaba?? Biraz rahat olun, bu kadar kasmayın. Muhalefet olacağım derken, absürt çıkarımlarda bulunup, sonra bu çıkarımlara inanıp nefret saçmayın.
Ya bu konunun muhatabı bile SİZİN kadar bozulmadı bu açıklamalara. Daha konuyu anlatırken demişim 'biraz da sinirden çıktı ağzımdan' diye. Aralardaki boşlukları bulup hayal gücünüzle dolduracağınıza önce düzgün okumayı öğrenin. Ya da bilemeyeceğim, şu üslubunuza bakılırsa zaman kaybı. En iyisi nasıl biliyorsanız öyle takılın.kocam aldatırsa çok üzülürüm kötü olurum demek yerine hemen nafaka hesabına giren birine ne diyeceğiz?
tek derdiniz nafakaymış gibi anlaşılıyor buradan. bişeyin mutsuzluğu değil. işine gelmedi tabii...
nafaka derdine girmesen bunlar olmayacak..
Ya bu konunun muhatabı bile SİZİN kadar bozulmadı bu açıklamalara. Daha konuyu anlatırken demişim 'biraz da sinirden çıktı ağzımdan' diye. Aralardaki boşlukları bulup hayal gücünüzle dolduracağınıza önce düzgün okumayı öğrenin. Ya da bilemeyeceğim, şu üslubunuza bakılırsa zaman kaybı. En iyisi nasıl biliyorsanız öyle takılın.
İçten içe aldatmasını mı bekliyormuşum. Vay be. Bak ben bile farkında değilim. Hayal gücünüz pes dedirtti gerçekten. 'Sen' diye hitap etmekte de ısrarcısınız, şaşırtmadınız beni.siz de düzgün yazmayı öğrenin. sinirle çıkıyorsa demek ki aklınızda varmış. sinirle küfür çıkar hakaret çıkar ama nafaka hesabı çıkmaz ağızdan.belli ki boş zamanlarda böyle planlar yapıyorsun. kabul edin derdiniz para hatta içten içte kocanın aldatmasını ve beleşten nafaka bağlanmasını istiyorsun.
hem sacmalamissin hemde uslubunda cirkin.. kadin ne dusunmustur o anda.. ne soylesemde cani yansin doye dusunmustur...gercekten sacmalamissinsiz de düzgün yazmayı öğrenin. sinirle çıkıyorsa demek ki aklınızda varmış. sinirle küfür çıkar hakaret çıkar ama nafaka hesabı çıkmaz ağızdan.belli ki boş zamanlarda böyle planlar yapıyorsun. kabul edin derdiniz para hatta içten içte kocanın aldatmasını ve beleşten nafaka bağlanmasını istiyorsun.
eşiniz çok zengin olsa da bu kadar basit bir şeyden size yüksek nafaka bağlanmaz. hayallerde yaşamayın dediğim bu. eyleme dökmeden hemen nafaka düşünüyorsun maşallah. eyleme dökse de o kadar bağlanmayabilir. her kusur farklı işler.
para için evlendin galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?