- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
Merhaba kızlar. Kısaca sormak istiyorum. Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız.? (Her anlamda,yalan söylemekte dahil)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim içimi yiyor. Normalde cıvıl cıvıl biriyim. Süsüme püsüme de bakarım. Makyaj kıyafet olarak. Normalde tesettürlüyüm.Ama aklıma geldikçe suratım düşüyor.Eşiniz arayış içinde. Gözlemleyip soğukkanlı olmaktan başka çareniz yok
Yanlış anlamayın ama zamanında birinden ilişki danışmanlığı almıştım bana şunu sormuştu mesela karşınızdaki adam doymuş mu bir şeylere gözlemleyin ondan sonra evlilik kararı verin demişti.yani erken mi evkendiniz ilk birbirinizi mi buldunuz?İçim içimi yiyor. Normalde cıvıl cıvıl biriyim. Süsüme püsüme de bakarım. Makyaj kıyafet olarak. Normalde tesettürlüyüm.Ama aklıma geldikçe suratım düşüyor.
Bir nişanlılık geçirmiş sadece. Kimseyle birliktelik yaşamamış.Yanlış anlamayın ama zamanında birinden ilişki danışmanlığı almıştım bana şunu sormuştu mesela karşınızdaki adam doymuş mu bir şeylere gözlemleyin ondan sonra evlilik kararı verin demişti.yani erken mi evkendiniz ilk birbirinizi mi buldunuz?
Bakın siz yetersizsiniz sizde sorun var diyemem ama sanki eşiniz deneyimli biri değil doymamış ve doyum noktası olmadığı için herkes gözne farklı gelebiliyor. E bi süre bastırınca ortaya böyle çıkmış.Bir nişanlılık geçirmiş sadece. Kimseyle birliktelik yaşamamış.
Onuda düşündüm. Her konuda fazlasını yapıyorum. Daha fazlasını bekleyemez benden. Çünkü ben çırpındıkça, kendi o koca suyu kaşıkla aşmaya çalışıyorBakın siz yetersizsiniz sizde sorun var diyemem ama sanki eşiniz deneyimli biri değil doymamış ve doyum noktası olmadığı için herkes gözne farklı gelebiliyor. E bi süre bastırınca ortaya böyle çıkmış.
Evet. Kendi istediği herşeye para yağdırıyor. Bana gelince mırın kırın ediyorLütfen eşinizden emin olmadan çocuk yapmak için uğraşmayın olan cocuklara oluyor
Ayrıca eşiniz masum gelmedi bana 800 tl fatura nedir biz yol boyu ancak bu kadar ödüyoruz
Kazandığı parayı zevkine harcıyor siz bişeyler alınca sorun ediyor oldu ne ala memleket
Aynen boyle dusunuyorum bende.Lütfen eşinizden emin olmadan çocuk yapmak için uğraşmayın olan cocuklara oluyor
Ayrıca eşiniz masum gelmedi bana 800 tl fatura nedir biz yol boyu ancak bu kadar ödüyoruz
Kazandığı parayı zevkine harcıyor siz bişeyler alınca sorun ediyor oldu ne ala memleket
Aldatmıs zaten her seferinde ıkna olmussun aldatmadıgına.2 yıllık evliyim. İlk yılımızda internetten farklı sitelere girdiğini yakaladım. Hemde birkaç defa. Öncesi inkar tabi, sonrası kabullenme. Videolar izliyordu.Ama Gmail hesabının çalındığını kendisinin değil başkasının girdiğini söyledi.Sonra kabul etti. Konuştuk kapattık konuyu. Söz verdi bir daha bakmayacağına.Neyse aradan zaman geçti. Birgün bir sohbet sitesine giriş yapıldığını gördüm. Şok oldum. Bildiğiniz eşimi, evliliğimizi konuşan birisi var. Açık seçik bir kadınla +18 yazışmış. Sordum tartıştım kendisiyle. Ben girmedim. Gmail hesabım çalındığı için başkası yazıyo dedi. İnanmadım tabi ki. İşte olduğu bir vakit yazışma olmuş. İtiraz etti ses yükseldi. Yalan söyleme dedim. Ki söylemeye devam etti. Bu arada 1000 TL ye oturuyoruz evde. Giderlerle kılı kılına geçiniyoruz. Çok şükür yine halimize. Bu sırada sağlık sorunlarım vardı. Evlat sahibi olamıyorum 25 yaşındayım. Eşimden dolayı da sıkıntı var. Videolarla hallediyor bütün işini. Ama herkes benden kaynaklı olan sorun diye biliyor. Velhasıl kelam bu esnada kafam dağılsın diye evde makrome el örme çantalar yapıyorum. Hatta satıyorum da. Ama ip alırken, kıyafet alırken veyahut herhangi birşeyi ben alırken sanki ben boşuna harcama yapıyormuşum gibi tavır takınıyo. Ama kendinden haberi yok. 800, 700, 650 TL fatura ödüyo. En çokta ağustos ayında ödemiş 800 küsür. Oynadığı oyun var telefonda 70 tL aylık para veriyormuş ona. Onu da yakaladım.Güvenim sarsıldı tamamen. Beni aldattığını düşünüyorum. Çok sık ilgi gösteren bir adamdı fikirlerime saygı gösteren. Bu aralar hem soğuk, hem dediklerimi çoğu zaman duymuyor. Banyoya bile telefonla girer. Ara ara tuvalete de girdiğini farkettim. Genelde telefonu hep elinde. Bütün sekmeler silinmiş oluyor. Şu tiktok denen lanet bir uygulama var. Ekran görüntüsü almış silmiş sonra ama çöp kutusunda unutmuş. Resimde sadece kalça var