Aldatma mi?

+1

Aldatılmış olsaydım beni aldatan kişiyi asla agzıma almazdım eşinizde öyle yapmış yok saymış gereksiz görmüş size anlamamış
Sosyal medyada arattıgı insanı merakla alakası olabilir

Buraya kadar okuyup öyle yorum yazayım dedim. O kadar insanın uyarmasına rağmen hala "w" kullanmanız o kadar rahatsız etti ki..

Öncelikle birbirinize saygınız yok.

Adamı hiç mi araştırmadınız da dudak dudağa fotoğrafı evlilik sonrası gördünüz?

8 yıl kısa süre değil ama olmuş bitmiş. Adamla evlenmişsiniz. Peşine düşmenin anlamı yok. Evet yalan söylemiş. Kaybetmemek için demiş. 4 kez yüzük attım nişanlıyken diyorsunuz. Adama sizi kaybetme şansının yüksek olduğunu epey vurgulayınca yalana başvurmak zorunda hissetmiş olabilir.

Geçmişi geçmişte bırakın tadını çıkarın evliliğinizin. Kimseyi dert etmeyin. İkinize ait bir yaşam bu. Nasıl ilerleyeceği ikinize bağlı.

Ancak..

Herşeyi geçtim de ben kuzene takıldım. Ona dikkat edin esas. Neden gelip size şimdi anlatıyor bunları???

Yani yanlis anlamayinda heryerde v yerine w kullandiginiz icin yorum yapasim gelmedi. Bastira bastira w kullaniyosunuz sinirlerim bozuldu
Güzel turkcemizi mahVetmeyin ya lütfen

Evlenmiş olmak için evlenmiş.
Yalnızlık bir yere kadar.
Düzenli bir ev, düzenli yemek, düzenli seks hayatı.
Bazı erkekler bunun için evleniyor.

4 kez yüzük attığınız insanla neden evlendiniz ki?

Öncelikle dört defa yüzik atacak kadar size yanlış yapan adamla neye güvenip evlendiniz hiç anlamadım.
Eşiniz siz açıkça sorduğunuz halde böyle bir konuda neredeyse çoğu kişinin evliliğinden bile uzun süren bir ilişkiyi saklıyorsa o adam yalancıdır ve sözüne itibar edilmez.
Ayrıca eşiniz çevresine öyle bir intiba bırakmış ki bırakın eşinizi çevresi bile farkında size saygısı olmadığının, ne o fotoğrafları sosyal medyasıbda tutan arkadaşı, ne de kuzeni sizinle evliliğini zerre umursamıyor.
Küfür konusu desen ayı bir alem, adam gibi adam olan hiç kimse hayat arkadaşı ve eşine küfür etmez. Bu aleni bir saygısızlıktır.
Boşanıp boşanmamak sizin kararınız ancak eşiniz size saygı duymayı ve değer vermeyi öğrenip gösterene kadar, çocuk ya da ortak borca girmek gibi büyük adımlar atmayın, mesafenizi koruyun ve eşiniz sizi kaybetmekten korksun ve bu süre en az 1 yıl olsun. Zira bu durumdaki evliliğiniz çok da uzun ömürlü görünmüyor.

Inannin direk ben de bunu dusundum.Arkadaslarinin bile bana zerre saygisi yok ki boyle uygunsuz fotograflari koyabiliyorlar.Esim surekli bu aldatan kadina hala sahip cikiyor ben laf soyledigimde(ki bu da benim yanlisim kabul ediyorum) kadina diyor ki "sen onu tanimiyorsun o oyle biri degil."diyorum nasil biri degil?kadin seni aldatmis oda yetmemis baskasiyla evlenmis oda yetmemis 1 cocuk annesi kadinin dudak dudaga bska erkekle elalemin hesabinda sosyal medyada dudak dudaga resimlrri war bu nasi olur?baslio bana kizmaya..bana iyi davranmasi cok sey ifade etmiyo artik

Evlenmiş olmak için evlenmiş.
Yalnızlık bir yere kadar.
Düzenli bir ev, düzenli yemek, düzenli seks hayatı.
Bazı erkekler bunun için evleniyor.
Ama sevmediginiz biriyle sirf bunlar icin evlenir misiniz siz?bu nokta kafami karistiriyo

Nisanliyken soylememis simdi soyluyo alcak!oda kasten yapti.artik dusundukce hasta oluyorum cok sogudum herkesden

Eski sevgiliye bakmakta bişey yok ya herkes bakar.
Ama 8 yıllık ilişki neden gizlenir hani hiç sormamış olsan anlatmamasına yine tamam derim ama ciddi ilişkin oldu mu diye sorunca özellikle yalan söylemiş.
Gerekçesi doğru mu peki yani söyleseydi bırakcak mıydın adamı bunun için?

Evet soylemis olsaydi ayrilirdim.Diyor ki "o iliskim 8 yil degil biz hep aralikli gorustuk sevgili gibi degildik diyor ama resimler tabi oyle hic de durmuyor bildigin dudak dudaga elele.hatta bu kadin icin sehirdisina bile defalarca gitmis o gorusmemesine ragmen gidip donuyormus yuzuk almis kadina vs. Annesine sordum evlenmeden once oda bana yalan soyledi simdi sordugumda diyor ki"o arkadasiydi kiz arkadasim diye tanistirmadi bizle" ben de dedim yani kiz arkadasim demesine gerek var mi evine getirdiyse zaten sen biliyorsun ki bu kadin oglumun kiz arkadasi ve buraya getirdine gore bu kadinla evlenicek ..resmen aptal yerine koyuldum.biz esimle birbirimizi tanimadan cokkisa bi surede evlendik tanistik 1 ay sonra nisan 3 ay sonra evlilik.en buyuk hata bu oldu sanirim.

Niye ayrılırdın orayı anlamadım adamın senden önce sevgilisi oldu diye ayrılmak ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…