- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrildigi kadin aldatmis bunu ona ragmen affetmis onu zamaninda.ben gecen ay tartisma cikti aramizda ewi terkedip gitti resimlerimi sildi sosyal medyadan..dusun onu aldatmasina ragmen affediyor ama nikahli karisini bir anda basit bi sebepden silebiliyorTipik erkek işte aklı hep eskide kalıyor şu eskiden kurtulan birine denk gelemedim var mıdır acaba yok eski sevgili yok bilmem ne ee ? madem ayrısınız neden birlikte olduğunuz kişiye bunu yapıyorsunuz ki? he şöyleleride var eski sevgilisini sürekli kötüler falan ama bi bakmışsın eski sevgilisine geri dönmüş hayır kötü hissetmeyi bu kadar mı seviyor erkekler ? illa acı çektiren kadına gidiyorlar
Saklamak hislerini sakladigini mi gosterir?ama neden sakliyor ki hissiyati warsa onun icin cabalamasi gerekmez m8 neden ben?cunku o sewgilisi ewlenmis baskasiylabana göre 8 yıllık ilişkisini saklaması, o kadına karşı az ya da çok hala hislerinin olduğunu gösteriyor
Yani sonuç olarak eşinizden boşanmayacaksınız sineye çekmek zorunda kalacaksınız aldatılan çoğu insan hazmedemiyor aldatılmayı ama seviyorum diyip geri dönebiliyor sevdiğini zannediyor bi anda iyi duygular besliyor falan fistan gururlu insan zaten silerse siler benim gibi ben hiç bir ilişkimde eskiyi düşünmedim çünkü bu sadakatsizlik zaten eski sevgiliside evlenmiş çokta kafaya takmayın benceAyrildigi kadin aldatmis bunu ona ragmen affetmis onu zamaninda.ben gecen ay tartisma cikti aramizda ewi terkedip gitti resimlerimi sildi sosyal medyadan..dusun onu aldatmasina ragmen affediyor ama nikahli karisini bir anda basit bi sebepden silebiliyor
Evet bak düşün bakalım bu adam seni seviyor mu?Sence? Yahu sevilmediğini hiç mi farketmedin yazık değil mi sana?Bu adam seninle evlenmiş olmak için evlenmiş.Sonuçta biriyle evlenilecekti sevdiği kadın onu aldatmış başkasıyla evli artık kim olursa olsum biriyle evleneyim gitsin şeklinde bir düşünceyle senle evlenmiş.Ayrildigi kadin aldatmis bunu ona ragmen affetmis onu zamaninda.ben gecen ay tartisma cikti aramizda ewi terkedip gitti resimlerimi sildi sosyal medyadan..dusun onu aldatmasina ragmen affediyor ama nikahli karisini bir anda basit bi sebepden silebiliyor
Saklamak hislerini sakladigini mi gosterir?ama neden sakliyor ki hissiyati warsa onun icin cabalamasi gerekmez m8 neden ben?cunku o sewgilisi ewlenmis baskasiyla
Bana hala onu unutamamış gibi geldi :/Ayrildigi kadin aldatmis bunu ona ragmen affetmis onu zamaninda.ben gecen ay tartisma cikti aramizda ewi terkedip gitti resimlerimi sildi sosyal medyadan..dusun onu aldatmasina ragmen affediyor ama nikahli karisini bir anda basit bi sebepden silebiliyor
Bana cok iyi davraniyor son 1 aydir ama 7 aylik evliligim suresince berbat gunler gecirdim.Birgun kavga ettik yine evden cikip gitti ..gittigi yerde de allahin isi o sevdigi kadini arabadan birini indirirken gormus hemen beni aradi hicbirsey hissetmedim bak onu gordum dedi..Bana hala onu unutamamış gibi geldi :/
çünkü, ben olsam böylesine uzun ama bitmiş bir ilişkiyi (kafamda bitmiş anlamında söylüyorum) direkt söylerim, ya da en azından ana başlıklarla söylerim, asla detay vermem. Kafamda bitiremediysem imkansız olduğunu bile bile yaşamaya devam ederim, kadınlar böyle durumlarda evlenmez, ama erkekler ani bir kararla evlenebiliyor, kadın aldatmış ve başkasıyla evlenmiş, inşallah ona tepki olarak sizinle evlenmemiştir.Saklamak hislerini sakladigini mi gosterir?ama neden sakliyor ki hissiyati warsa onun icin cabalamasi gerekmez m8 neden ben?cunku o sewgilisi ewlenmis baskasiyla
Ben ona benimle ona tepki olsun diye mi evlendin dite bir soru yonelttim zaten.."asla hayir "dedi "o biteli aradan 5 yil gecmis eger oyle olsaydi bu 5 yilda niye evlenmemisim "dedi..ben ailemi dusundugumden bir de yeni evliyim konj komsu ne der diye dusundugumden suan sabrsdiyorum acikcasi o da ayaklarima kapandi hungur hungur agladi karsimda ben seni seviyorum hayatimda ilk defa bir kadin icin agliyorum dedi benimle evlilik terapistini de gitti ama olmuyor unutamiyorum yaptiklarini hala icimde sanki o kadini seviyor diye bi hissiyat var bana da suan iyi davranmasinin sebebi vicdan yapmasi diye hissediyotumçünkü, ben olsam böylesine uzun ama bitmiş bir ilişkiyi (kafamda bitmiş anlamında söylüyorum) direkt söylerim, ya da en azından ana başlıklarla söylerim, asla detay vermem. Kafamda bitiremediysem imkansız olduğunu bile bile yaşamaya devam ederim, kadınlar böyle durumlarda evlenmez, ama erkekler ani bir kararla evlenebiliyor, kadın aldatmış ve başkasıyla evlenmiş, inşallah ona tepki olarak sizinle evlenmemiştir.
gerçekten moralinizi bozmak istemiyorum, evlilikleri kutsal gören birisiyim ve gerekmedikçe boşanmaya karşıyım. Yeni evlisiniz, belki benim yazdıklarım paranoyakçadır ve eşinizin günahını alıyorumdur. Fikir sordunuz o yüzdne yazdım. evliliğinize bir şans verin ve bunları unutup arkanızda bırakın, bir daha tekrar yakalarsınız yapılacak şey belli gibi duruyor
aradan 5 yıl geçtiyse doğru söylüyor olabilir, burasını kaçırmışım ya da ilk kez yazdınızBen ona benimle ona tepki olsun diye mi evlendin dite bir soru yonelttim zaten.."asla hayir "dedi "o biteli aradan 5 yil gecmis eger oyle olsaydi bu 5 yilda niye evlenmemisim "dedi..ben ailemi dusundugumden bir de yeni evliyim konj komsu ne der diye dusundugumden suan sabrsdiyorum acikcasi o da ayaklarima kapandi hungur hungur agladi karsimda ben seni seviyorum hayatimda ilk defa bir kadin icin agliyorum dedi benimle evlilik terapistini de gitti ama olmuyor unutamiyorum yaptiklarini hala icimde sanki o kadini seviyor diye bi hissiyat var bana da suan iyi davranmasinin sebebi vicdan yapmasi diye hissediyotum
Enisteme anlattim her neyaptiysa herseyi.O da "gecmisiyle ilgilenme o bitmis gitmis "dedi kufurleri icinde "hepimiz zaman zaman ediyoruz sen onu egiticeksin "dedi.1 aydir kufur etmiyor ve bana surekli mutlu musun diye soruyor..Ben bu olaylari cok kafaya taktim hala hazmedemiyorum,kabullenemiyorum.Daha yeni evlendim ramazanda tuttugu orucu bahane ederek hicbi sucum yokken durduk yerde bana kufurler yagdirdi sonra bu iliskisini kuzeni bana soyleyincede eski konulari aciyorsun evliligimi mahvettin diye sebep yaratarak bisurede oyle hakaretler yagdirdi..Simdi iyi ama guvenim bitti ona karsi ne sevgisinden emin olabiliyorum ne de kendi sevgimden bir noktada caresizligimden sanki evliligime devam ediyorum gibi geliyor.Sinirlerim bozuldu iyicearadan 5 yıl geçtiyse doğru söylüyor olabilir, burasını kaçırmışım ya da ilk kez yazdınız
5 yıl da uzun bir süre. İsteseydi evlenirdi.
Eşiniz istediği kadar terapiste gitsin, siz geride bırakmadıkça bu sorun hep tekrarlanacaktır. siz terapi almayı ve olaya objektif bakan birisine tüm olayları detaylarıyla anlatmayı denediniz mi?
boşanmaların çok büyük bir yüzdesi ilk 5 yıl içinde oluyor, kritik zamanlardasınız.Enisteme anlattim her neyaptiysa herseyi.O da "gecmisiyle ilgilenme o bitmis gitmis "dedi kufurleri icinde "hepimiz zaman zaman ediyoruz sen onu egiticeksin "dedi.1 aydir kufur etmiyor ve bana surekli mutlu musun diye soruyor..Ben bu olaylari cok kafaya taktim hala hazmedemiyorum,kabullenemiyorum.Daha yeni evlendim ramazanda tuttugu orucu bahane ederek hicbi sucum yokken durduk yerde bana kufurler yagdirdi sonra bu iliskisini kuzeni bana soyleyincede eski konulari aciyorsun evliligimi mahvettin diye sebep yaratarak bisurede oyle hakaretler yagdirdi..Simdi iyi ama guvenim bitti ona karsi ne sevgisinden emin olabiliyorum ne de kendi sevgimden bir noktada caresizligimden sanki evliligime devam ediyorum gibi geliyor.Sinirlerim bozuldu iyice
Surekli tetikdeyim artik zaten.En son da onun is cikis saatinde telefonla aradim hayatim seni ozledim diyotum "ben de" diye cewap weriyor dedim ki neden kasilarak konusuyorsun toplantidaydim diyor halbu ki sesi arabada gibiydi bu da yalan
Eski sevgilimin profiline bakar onun görmesini sağlarım vereceği tepkiye gore hareket et sonradaArkadaslar merhaba,
Ben 7 ay once ewlendim.Ewliligimin ikinci ayinda kocamin telefonundan eski sewgilisini arattigini gordum bunun uzerine kendisiyle tartisirken kuzeni bana "bu arattigi kadin birsey degil asil seninle ewlenmeden once 8 yillik bi iliskisi oldu onu sewiyordu o kiz da aldattigi icin ayrilmak zorunda kaldi"dedi bana.ben de bunun uzerine esime ewlenmeden once neden ciddi bi iliskisi oldugunu bana soylemedigini sordum ve neden eski iliskisinin kuzeni tarafindan gundem edildigini?arkadaslar ben ewlenmeden once esime sormustum ciddi iliskin oldu mu diye oda olmadi demisti simdi cewap olarak diyor ki "eger onu soylesem benden ayrilirdin oyuzden soylemedim ".ama kuzeninin yaninda da sorsaydin soylerdim diye savunma yapiyor.Kiza yuzuk bile almis ailesiyle tanistirmis bunlarin hicbirini soylemedi hem buyalani cikti ortaya hem de baska kadinin ismini aratirken yakaladim butun bu olaylar ust uste oluyor.Bu olaykardan oturu cok tartisma yasadik bir suru kufurde etti bana.neden ewliligime bunlari karustiriyorsun diye.google da arattigi sewgilisi icin de "bir sebebi yok oylesine baktim "dedi.Ben yeni ewliyim diye bosanmak istemedim.Suan iyi dawraniyor ilgili alakali isinde gucunde bi insan ama basima bunlar gelince ben cok uzuldum we yiprandim.Guvenim sarsildi.simdi surekli hala eski sewgilisinimi sewiyor diye dusunuyorum.Bana lutfen yardimci olun ne yapayim ben?
Bana cok iyi davraniyor son 1 aydir ama 7 aylik evliligim suresince berbat gunler gecirdim.Birgun kavga ettik yine evden cikip gitti ..gittigi yerde de allahin isi o sevdigi kadini arabadan birini indirirken gormus hemen beni aradi hicbirsey hissetmedim bak onu gordum dedi..