- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
EE nasıl olacak ya tlf msj yakalasamda mi ayni olacak nasıl ispatliycam ki baskaCasus program kullanırsan ve ortaya çıkarsa mahkemede senin zararına olabilir, özel hayat gizliliğini ihlal diye bir suç var.
Öyle ama. Dediğim gibi bu konuda dava var mıdır, varsa nasıl sonuçlanmıştır ona bakmak lazım. Yani yakalansan da bu iş sende patlar mı bilmiyorum. Sonuçta ortada aldatma var. O yüzden kesin böyle olur demiyorumYok daha neler nasıl özel hayata müdahale ya eşim ya benden daha özeli ne olabilir aldatmak mi özeli oluyor
Bak telefon mesajı diyorsun. O başka. Casus yazılım başka. Casus yazılım orada olmaması gereken bir şey. Ama sen pekala saate bakmak için eşinin telefonunu almış ve sevgilisiyle yazışmasını görmüş olabilirsin.EE nasıl olacak ya tlf msj yakalasamda mi ayni olacak nasıl ispatliycam ki baska
Maşallah utanmasalar aldatildim diye bana ceza yaptırım verecekler bu ülke de kadın olarak doğmuş olmaktan nefret ediyorumÖyle ama. Dediğim gibi bu konuda dava var mıdır, varsa nasıl sonuçlanmıştır ona bakmak lazım. Yani yakalansan da bu iş sende patlar mı bilmiyorum. Sonuçta ortada aldatma var. O yüzden kesin böyle olur demiyorum
Ama eşinin telefonuna casus yazılım yüklemen aslında suç.
Bu ülkeyle alakalı değil, bu. Evrensel bir hukuk kuralı. Eşin de senin telefonuna casus yazılım yükleyemez.Maşallah utanmasalar aldatildim diye bana ceza yaptırım verecekler bu ülke de kadın olarak doğmuş olmaktan nefret ediyorum
Ama silmiş olabilir yarinda caliscam dedi güya pazar pazar ne alaka yani benim bunu öğrenmem gerek bi tek casus yazılımla öğrenebiliyoruz napiim peki bekleyim mi fire vermesini bilemedim ki ikizler olmasa koyacak yerim olsa takip etcem ama ondan da şansım yok malesefBak telefon mesajı diyorsun. O başka. Casus yazılım başka. Casus yazılım orada olmaması gereken bir şey. Ama sen pekala saate bakmak için eşinin telefonunu almış ve sevgilisiyle yazışmasını görmüş olabilirsin.
Bu ikisi kanuni açıdan 2 farklı şey.
O yüzden casus yazılımdan uzak dur derim.
Tamam ozaman avukat la goruseyim bi o ne diyecek ona gore hareket edeyim tskler yardımlarıniz icinHakimeHNMMM ayrıca casus yazılım kullanırsan aldatmayı kanıtlasan bile delil olarak kullanamama ihtimalin de var. Çünkü hukuka aykırı elde edilmiş belge delil olarak kullanılamaz. Bu da hem eşini mevzuya uyandırmak hem de elinin boş kalması demek.
Evet canım bana da öyle geldi bakalım hayırlısı avukatla Konuşayım bi o ne diyecek ona gore hareket edeyimİşin çok zor canım. Aldatıyor gibi geldi bana da.
Sen de çaktırmadanbir avukatla görüşüp ondan fikir alırsan çok iyi olabilir. En azından ne gibi durumlarda gizliliği ihlaletmemiş olursun öğrenirsin.
Rica ederim.Tamam ozaman avukat la goruseyim bi o ne diyecek ona gore hareket edeyim tskler yardımlarıniz icin
Bilsem çok tuhaf hep ortada durur niye dun ve niye banyo inşallah varsa Rabbim çıkarsın tez zamanda ortayaCep telefonuyla banyoya neden girsin ki
Amin canim hakkinda hayirlisi olsun hani telini vermemesi falan anlarimda banada garip geldiBilsem çok tuhaf hep ortada durur niye dun ve niye banyo inşallah varsa Rabbim çıkarsın tez zamanda ortaya
aynen benim ki de tertemiz bırakıyordu...Kurcaladim bugün silmjs galiba yoktu bisey
Yok canım neden saçma olsun sünnet sonuçta tsk ederim tavsiyen için Allah razi olsun.Belki bi cogumuza sacma gelecek ve rüyayla amel edilmez dicekler ama. Aklima geldi daha önce kararsiz kaldigim yada bilmek istedigim ama ogrenemedigim bi kac konuda istihare yaptim. Ruyamda iyi ve kotu gordugum seyler oldu. Ben ruyalarima inanan birisiyim ve Rabbimin gosterdigi gibi cikti.
İstihare yap hayirliysa Allah gosterir ruyanda canim. Sadece bi tavsiye
Birşeyler yapmış ve sanki vicdan azabı çekiyor gibi hala da devam ediyor olabilirKızlar benim durumumu eski konumdan bilen biliyor zaten bu evlilik kafamda bitti bekledigim şeyler var demiştim. Simdi de bu salak beni aldatiyor galiba ama bilemedim emin değilim. Muhakkak öğrenmem gerek gerçeği! Bu gecen hafta şehir dışına çıktı organizasyon vardı bir hafta yoktu yani neyse orda aramadi bile beni çocuklarını dusunmedi bile benim kizmamla bir kere aramisti çok soğuk konuşmuştu buraya geleceği gün konustugumuzda da çok mutsuzdu geliyor olmak üzmüştü onu sesinden öyle düşündüm ama o an yorgunluktan vs.deyip gecistirmistim.neyse geldi bu bekledigimin aksi çok ilgili davrandı izlemiş güya öptü kokladi bi tuhafti ama yine bekledim.neyse bi kaç gündür geç geliyor buara isleri yoğun yine bi organizasyon var tmm onu biliyorum ama 9lara 10lara kadar gelmio güya çalışıyor onada tmm ama dun aradım cvp vermedi oysa sesi hep aciktir tlf 15dk sonra o aradı beni isim vardı bakamadim dedi sesi de tuhaftır tedirgin gibiydi dunde sabah dusta iken tlf nuna bakayım dedim baktım tlf yok banyoya yanina almış bornozunun cebindeydi sok oldum ses etmedim ama biseyler ters gidiyor belli bunu ona belli etmeden nasıl ogrenicem ben ya nolur bisey söyleyin
Bisey yaptıysa ve devam etmiyorsa hic ogrememiycem galibaBirşeyler yapmış ve sanki vicdan azabı çekiyor gibi hala da devam ediyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?