• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiyor mu kızlar yardim lazim acilll

Hmmm bilmiodum. Bi kiside yazms burdami baska topiktemi hatrlamiom ama peki duzelrrim saolun

Eee siz ne yaptınız yakaladiniz mi bosandiniz mi ve çocuk varmı?
Memur netten biriyle tanışmış telden üç hafta mesajlasmis bekarim demiş kiza bide kızı aradım sevgili yada birsey olmadı dedi kızla konuştuk kızın suçu yok evi terk ettim boşanma davası açtım altı aylık hamileyim ama varya anasından emdigi sütü burnundan getirdim bebek için baristim kızım olacak şimdi çok iyi yabancı numara arasa bile sen ac diyo yada yanımda hoperloyle konusuyor farklı dusunmeyeyim diye

Memur netten biriyle tanışmış telden üç hafta mesajlasmis bekarim demiş kiza bide kızı aradım sevgili yada birsey olmadı dedi kızla konuştuk kızın suçu yok evi terk ettim boşanma davası açtım altı aylık hamileyim ama varya anasından emdigi sütü burnundan getirdim bebek için baristim kızım olacak şimdi çok iyi yabancı numara arasa bile sen ac diyo yada yanımda hoperloyle konusuyor farklı dusunmeyeyim diye
Dersini almıştır inşallah hakkinizda hayırlısı olsun bebeginizde hayırlı olsun Allah hayırlı evlat eylesin inşallah size bagislasin:KK37:

Back