• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiyor mu kızlar yardim lazim acilll

Oooo sen seni dövsün diye mi bekliyorsun. Yapma güzelim, canına kastın mı var. Bebeklerin zaten küçük, velayeti sana verirler.
Yapma.
Ya kafana mafana denk gelse, ölsen gitsen Allah korusun bebeklerin anasız kalsa, daha mı iyi.
Lütfen, dava aç ve çık o evden. Yazık etme kendine.
Riske atamam ama simdi verir ya sonra 5sene 6sene10sene sonra ya ben şartlarımi mahkemenin istediği düzeye getiremezsem ozaman alır iste bunu göze alamam ki:( evlatlarimi Allah verdi bana ancak o alır başkasına gücüm olmaz benim bekliycem mecbur yakin zamanda dövdü zaten salak gibi aramadim neydi beni tutan bilmiyorum ama ogunun ertesi günü karar verdim artik yaparsa ariycam polisi ispatliycam yanina kalmasın elin kızını alıp tehdit edip bosarim dul kalirsin demesi dövmesi sovmesi değil odeyecek diyetinj :KK42::KK42:

Evlilik senin için zaten bitti madem, onun için de bitmiş demek ki. Aldatırsa aldatsın boşver

Riske atamam ama simdi verir ya sonra 5sene 6sene10sene sonra ya ben şartlarımi mahkemenin istediği düzeye getiremezsem ozaman alır iste bunu göze alamam ki:KK43: evlatlarimi Allah verdi bana ancak o alır başkasına gücüm olmaz benim bekliycem mecbur yakin zamanda dövdü zaten salak gibi aramadim neydi beni tutan bilmiyorum ama ogunun ertesi günü karar verdim artik yaparsa ariycam polisi ispatliycam yanina kalmasın elin kızını alıp tehdit edip bosarim dul kalirsin demesi dövmesi sovmesi değil odeyecek diyetinj :KK42::KK42:
Bu çocuk oyuncağı değil.
Mahkeme sen çocuklarına iyi baktığın sürece bugün ver yarın al yapmaz. Boşanmalarda annede sıra dışı bir durum olmadığı sürece babaya görme hakkı ve nafaka anneye de velayet verme eğilimdedir, Türkiyenin aile yapısından dolayı.
Komşunu mahkemeye şahit çağır. Lütfen. Çocuklarını düşün.
Çok yanlış yapıyorsun.

Bu çocuk oyuncağı değil.
Mahkeme sen çocuklarına iyi baktığın sürece bugün ver yarın al yapmaz. Boşanmalarda annede sıra dışı bir durum olmadığı sürece babaya görme hakkı ve nafaka anneye de velayet verme eğilimdedir, Türkiyenin aile yapısından dolayı.
Çok yanlış yapıyorsun.
Biliyorum yanlış ama başka carem yok onun ve ailesinin maddi durumu fazlasiyla iyi mahkemede bunun onun için avantaj olduğunu ve onların sulalecek ne pislik şirret olduklarını da biliyorum çocuklarımı vermiycem onlara kaçırıp suç islemekte istemiyorum en mantıklı çare bu kalıyor TSK ederim tavsiyelerinjz için Allah razi olsun

Bu çocuk oyuncağı değil.
Çok yanlış yapıyorsun.
Adam bana çocukları kaciririm bile dedi guzellikle bitsin kavgasız sorunsuz lütfen dediğimde adam insanlıktan anlamiyor bende anladığı dilden konusucam raporu alicam yakicam onu da bos tehditlerini de

Biliyorum yanlış ama başka carem yok onun ve ailesinin maddi durumu fazlasiyla iyi mahkemede bunun onun için avantaj olduğunu ve onların sulalecek ne pislik şirret olduklarını da biliyorum çocuklarımı vermiycem onlara kaçırıp suç islemekte istemiyorum en mantıklı çare bu kalıyor TSK ederim tavsiyelerinjz için Allah razi olsun

Adam bana çocukları kaciririm bile dedi guzellikle bitsin kavgasız sorunsuz lütfen dediğimde adam insanlıktan anlamiyor bende anladığı dilden konusucam raporu alicam yakicam onu da bos tehditlerini de
Avukat komşum var dedin.
Ona danışsan. Mutlaka bizden daha iyi yol gösterir sana. Gerçekten çok riskli yapmaya çalıştığın şey.
Anlıyorum, bu yola başvurmazsan çocuklarını kaybedeceğinden korkuyorsun ama ya onlar seni kaybederse. Ya kocan bu yazdıklarını okursa mesela.
KK'dan çıkış yap telefonu bilgisayarı kapatmadan önce, kurcalarsa nickinden yazdıklarına ulaşamasın bari.
Cidden gel beni dinle, vazgeç bu planından, hem riskli, hem sana yazık.

Bilmiyorum ki teknoloji özürlüdür ama anlamaz galiba . msj falan yokta dun silmjs olabilir hepsini hep ortada duran tlf dun saklandı tuhaf geldi bana

Tlfnu saklaması tabi ki tuhaf bunları benim eşim yapsa bende şüphe ederdim ayrıca hissetmek de ayrı mesele Sen gözlemle bi süre CIA diye bi casus programından bahsetmişlerdi burda bende duyduğum kadar biliyorum binaraştır istersen.

Avukat komşum var dedin.
Ona danışsan. Mutlaka bizden daha iyi yol gösterir sana. Gerçekten çok riskli yapmaya çalıştığın şey.
Anlıyorum, bu yola başvurmazsan çocuklarını kaybedeceğinden korkuyorsun ama ya onlar seni kaybederse. Ya kocan bu yazdıklarını okursa mesela.
KK'dan çıkış yap telefonu bilgisayarı kapatmadan önce, kurcalarsa nickinden yazdıklarına ulaşamasın bari.
Cidden gel beni dinle, vazgeç bu planından, hem riskli, hem sana yazık.
Konuştum o da rapor al kesin çözüm olur dedi. Tsk ederim ama mecburum bekliycem Rabbim belki başka bi kapı acar bana aldattiysa bunu ispatlarsam bu bile yeter kavga çıkarır o bundan dovmeye kalkar hemen ararim polisi bende o yüzden bunu ispatlamam gerek. Çok tşk ederim onerileriniz desteğiniz için tamam çıkış yapıp kapatirim okumasin ozaman kotu olur tabi

Konuştum o da rapor al kesin çözüm olur dedi. Tsk ederim ama mecburum bekliycem Rabbim belki başka bi kapı acar bana aldattiysa bunu ispatlarsam bu bile yeter kavga çıkarır o bundan dovmeye kalkar hemen ararim polisi bende o yüzden bunu ispatlamam gerek. Çok tşk ederim onerileriniz desteğiniz için tamam çıkış yapıp kapatirim okumasin ozaman kotu olur tabi
Lütfen çok ama çok dikkatli ol.
Ve bir daha düşün. Rica ederim.

Kızlar benim durumumu eski konumdan bilen biliyor zaten bu evlilik kafamda bitti bekledigim şeyler var demiştim. Simdi de bu salak beni aldatiyor galiba ama bilemedim emin değilim. Muhakkak öğrenmem gerek gerçeği! Bu gecen hafta şehir dışına çıktı organizasyon vardı bir hafta yoktu yani neyse orda aramadi bile beni çocuklarını dusunmedi bile benim kizmamla bir kere aramisti çok soğuk konuşmuştu buraya geleceği gün konustugumuzda da çok mutsuzdu geliyor olmak üzmüştü onu sesinden öyle düşündüm ama o an yorgunluktan vs.deyip gecistirmistim.neyse geldi bu bekledigimin aksi çok ilgili davrandı izlemiş güya öptü kokladi bi tuhafti ama yine bekledim.neyse bi kaç gündür geç geliyor buara isleri yoğun yine bi organizasyon var tmm onu biliyorum ama 9lara 10lara kadar gelmio güya çalışıyor onada tmm ama dun aradım cvp vermedi oysa sesi hep aciktir tlf 15dk sonra o aradı beni isim vardı bakamadim dedi sesi de tuhaftır tedirgin gibiydi dunde sabah dusta iken tlf nuna bakayım dedim baktım tlf yok banyoya yanina almış bornozunun cebindeydi sok oldum ses etmedim ama biseyler ters gidiyor belli bunu ona belli etmeden nasıl ogrenicem ben ya nolur bisey söyleyin
Bir kadin bosuna suphelenmez bunu biliyosun canim. Cok uzuldum suanda bu duruma bilemiyorum niye.

Galiba aldatiliyorsun. Dua ette ortaya ciksin gercekler. Allah yardimcin olsun

Bir kadin bosuna suphelenmez bunu biliyosun canim. Cok uzuldum suanda bu duruma bilemiyorum niye.

Galiba aldatiliyorsun. Dua ette ortaya ciksin gercekler. Allah yardimcin olsun
Amin inşallah çıkarsın Rabbim ortaya. Simdi de aradım niye gelmesin diye isteyim belki yarinda caliscam dedi bak seen pazar pazar isi varmış hayırlısı artik bakalım nasıl yapcam nasıl ogrencemin derdindeyim

Amin inşallah çıkarsın Rabbim ortaya. Simdi de aradım niye gelmesin diye isteyim belki yarinda caliscam dedi bak seen pazar pazar isi varmış hayırlısı artik bakalım nasıl yapcam nasıl ogrencemin derdindeyim
İs yerine gitmeye ne dersin? Biliyosan cook uzak degilse git. Gerekirse cocuklari komsuya birak rica et acil isim cikti lutfen biraz bakarmisiniz benim miniklere de.

İs yerine gitmeye ne dersin? Biliyosan cook uzak degilse git. Gerekirse cocuklari komsuya birak rica et acil isim cikti lutfen biraz bakarmisiniz benim miniklere de.
İnan düşündüm yarin takip edeyim diye ama is yeri uzak maalesef organize san.diye bi yer şehre uzak oluyor ya sanayiler ya bi kaç casus program buldum ama İngilizce nasıl calisiyor bilmiorm bilindik bisey olsa yer tespiti yapan falan kolay olurdu CIA dediler de baktim o sadece numara kime ait onu buluyor

İnan düşündüm yarin takip edeyim diye ama is yeri uzak maalesef organize san.diye bi yer şehre uzak oluyor ya sanayiler ya bi kaç casus program buldum ama İngilizce nasıl calisiyor bilmiorm bilindik bisey olsa yer tespiti yapan falan kolay olurdu CIA dediler de baktim o sadece numara kime ait onu buluyor
Aramalari yönlendirme yapilsa kendim hic yapmadim ama acaba karsidaki anlarmi bunu. Kimin aradigini gorebilme sansi olurmu insanin. Bu konuda biraz cahilim

Ben 1 tane dah
Bilmiyorum ki :KK43: az daha bakinayim kimse bilmiyor casus program galiba tskler yardımlarınız icin
Biliyorum ama ismini vermek yasak burda. Benim dedigimi yapabilmen icin tel eline biraz uzun sure gecmesi lazim. Ne bileyim o uykudayken fln. Ozelden yazsam acaba ban yermiyim

Bilmiyorum ki :KK43: az daha bakinayim kimse bilmiyor casus program galiba tskler yardımlarınız icin

Back