- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Bilmiyorum ki teknoloji özürlüdür ama anlamaz galiba . msj falan yokta dun silmjs olabilir hepsini hep ortada duran tlf dun saklandı tuhaf geldi banaElinizde somut birşey yok ne mesaj ne arama kaydı ne söylenmiş net bir yalan Vs bunlardan hiçbiri yok.
Eğer hissediyorum diyorsanız bi süre takip etmenizi önerebilirim.
Tlfnum program imdşirseniz casus programı falan görür mü anlar mı? Anlamaz diyorsanız deneyebilirsiniz..
Bugün baktım tlf na ama hic bisey yok dun sakladı bugün ortadaydı sildi galiba bildiğiniz casus programı varmı bende pek anlamam bu işlerden ama öğrenmem lazimNe yap et telefona bak derim.
Evet vardısehir dışındaki organizasyonda bayan var miydi
Ben bilmiyorum ama bilenler vardır mutlaka. Hareketleri çok şüpheli gerçekten. Altından bişey çıkıcak gibi ama umarım çıkmazBugün baktım tlf na ama hic bisey yok dun sakladı bugün ortadaydı sildi galiba bildiğiniz casus programı varmı bende pek anlamam bu işlerden ama öğrenmem lazim
Kurcaladim bugün silmjs galiba yoktu biseyben sizi etkilemek istemem ama eski sevgilim beni aldattığı sıralarda telefonunu sürekli yanında taşıyordu,saklıyor gibiydi.ne yap et,çaktırmadan o teli kurcala.
Silse bile ortaya öyle çok rahat koyabilecegini sanmıyorum ama tabi ne şekilde aldattığı da onemliBugün baktım tlf na ama hic bisey yok dun sakladı bugün ortadaydı sildi galiba bildiğiniz casus programı varmı bende pek anlamam bu işlerden ama öğrenmem lazim
Hissediyorum umarım hakli çıkmam tamda dediğiniz gibi bazen çok kopuk bazen aşırı ilgili çıkacak altından bisey de bakalımİçine fitne sokmak istemem cunku burdan sadece fikrimi beyan edebilirim. Genelde erkekler aldattiginda tamamen uzaklaşırlar sonra da vicdan azabı çektikleri icin de esine de ilgili davranırlar. Birden gelen hediyeler yada fazla ilgi suçluluk duygusundan ileri gelir. Şahit olduğum ornekler var. Kesin aldattı denilemez, belki birine ilgi duydu ve bu yüzden kendini kotu hissetti. Bir tanıdığım aldatıldı kadın gerçi Ada'ma zerre sevgi hissetmiyordu, Ada'm birden o sevgi göstermeyen karısına ilgili oldu. Kadin aldatıldığını öğrendi bu sefer kocası kıymetlendi. Oyle boyle simdi Ada'm evinde ama eski tas eski Hama'm yine herşey kopuklasti. Boşanma asamasindalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?