- 19 Mart 2016
- 335
- 615
- 25
İyi günler hanımlar. Bir senelik ilişkim vardı ve ilişkimin olduğu insan son zamanlarda instagramdan tanımadığı kızları eklemeye başladı. Rahatsız olduğumu söylediğimde "Sadece öylesine ekliyorum konuşmuyoruz bile, istersen al hesabıma, konuşmalarıma bak" dedi. Alıp baktım şüphelenecek bir şey yoktu ama silmiş olabileceğini de düşündüm tabi. Daha sonra bir fake hesap açıp o takip ettiği kızlara mesaj attım size mesaj atıyor mu bu şahıs diye onlarda konuşmaları ss attı. Hala inanamıyorum beni defalarca aldatmış, o tanımadığı kızlara nasıl yürümüş bir okusanız... Şimdi ben şehir dışındayım. Telefondan direk bitti ayrıldık yazmak değil evine gidip yüz yüze ayrılmak istiyorum, kıyameti kopartmak istiyorum ama bir yandan da haberlerde neler okuyoruz evine gitmek riskli olabilir. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Şuan wp den konuşuyoruz. Durumu çaktırmadan 4 5 gün idare edip yüz yüze bağır çağır mı ayrılmalıyım yoksa direk telefonda bitirip her yerden engellemeli miyim? Canım çok acıyor ya ne salak salak hayaller kuruyordum, onun için ailemi bile karşıma almıştım. Lütfen yardım edin, yorum yapın özellikle aldatılan kadınlar varsa aranızda nasıl atlattınız hala inanamıyorum bu kadar salak oluşuma.