Aldatılmaya ilk adım mı bu?

çalışıyor ise gidecekti işten sonra haftasonu na ayarlayıp gitti umudum yok destek olacağından yana zaten bunun bilincindeyim ama demekki bana bunu normal kabul ettirmiş sorunlarimiz cok fazlaydı kafani toparlayıp ayrılmak isteyecegimi söyleyecegim henüz konuşamadım soramadim zaten neden diye eve gidince soracağım ama tamamen nötr um onun için aci bile çekmiyorum yada yaşadığım aci sebebiyle düşünemiyorum sağlıklı
e izin de alabilirdi çalışıyorsa. hadi alamadı hafta sonu mutlaka gelmeliydi. kanlı bıçaklı mısınız da yanınızda kaçıyor. o kadar anormal bi durum ki yani hayal dahi edemiyorum.

Kalbi bi kenara atsak, "ilk fırsatta yanındayım" ı napıcaz?
Ama sen affetmişsin sadece nasıl davranacagını soruyorsun..ben buna cevap veremem cunku affetmezdim

Öyle ş... size eş olacağınıza annenizin yanına gidin ona can yoldaş olun 😠😠
Allah en buyük azabı versin Aldatan Erkeğede Kadınada. Hiçte kabul etmez bide karşı tarafı suçlu bulurlar nerrdeyse 🤒🤯🤒

Asıl konuya gelecek olursak 1 hafta önce babamı kaybettim ve ailemin yanında kalmam gereken bir süreçti .
Eşim ilk gün akşama kadar yanımdaydı sonra gitti. Ertesi gün ailesiyle gezmeye memleketlerine gittiler

Başın sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin.

Eşin ne kadar vicdansız biriymiş.
Kusura bakma ama sizin evliliğiniz bitmiş. Sonları oynuyor..

Böyle bir günde yanında olmayacak da ne zaman olacak?

Kızla konuşmalarına bişey diyemiyorum bile. Göz göre göre kızla oynaşıyor.

Reziller.

Bide mesajlasmalar yeni mi?! Başınız sağolsun..

Bende annemi Yeni kaybettim sayılır.. benim kayın ailemde sozde yanımda oldular.. Annemin 40 mevlidinde tatile gitmişlerdi Gorumcelerim ve kayinvalidem.. Umrumda olmadı çünkü eşim yanimdaydi.. ama sizinki gibi bı eşe sahip olsam bugün hemen cilingir çağırır kapının kilidini degistirirdim.. Telefondan eşimi engellerdim .. Bosanmayacaksaniz bile sopa göstermeniz getek en azından

ona çok kırgın olduğumu söyledim yanimda olmadığı için bir açıklama yapmayacaksın sanirim dedim ne desem inanmayacaksn dedi. inançlı bir insansin istediğini sor kurani kerim üzerine el basıp yemin ederimki senin düşündüğün gibi bisey yapmadım dedi aklimdqn bile geçmedi samimi arkadaşımdı okuldayken falan dedi. ben sürdürmek istemiyorum dedim iğreniyorum artik senden herseyde hayal kırıklığna ugrattin beni bari biraz olsun insanlik değerin olsun gözümde dedim ve gibi şeyler konusuldu yanimdq olmadin dedim bundan sonra senin için hicbisey yapmayacağım benden bisey bekleme dedim hanimlar artık bağırıp çağırmaya bile mecalim yok kafami toplayıp işlemlere başlayacağım inşallah

ona çok kırgın olduğumu söyledim yanimda olmadığı için bir açıklama yapmayacaksın sanirim dedim ne desem inanmayacaksn dedi. inançlı bir insansin istediğini sor kurani kerim üzerine el basıp yemin ederimki senin düşündüğün gibi bisey yapmadım dedi aklimdqn bile geçmedi samimi arkadaşımdı okuldayken falan dedi. ben sürdürmek istemiyorum dedim iğreniyorum artik senden herseyde hayal kırıklığna ugrattin beni bari biraz olsun insanlik değerin olsun gözümde dedim ve gibi şeyler konusuldu yanimdq olmadin dedim bundan sonra senin için hicbisey yapmayacağım benden bisey bekleme dedim hanimlar artık bağırıp çağırmaya bile mecalim yok kafami toplayıp işlemlere başlayacağım inşallah
o ne dedi sizin bu söylediklerinize?

Bacım bu adamdan koca falan olmaz. Aldatsa ne olur aldatmasa ne olur acı ama gerçek umrunda değilsin. Koy kapının önüne. Haketmiyorsun böyle bi vicdansızlığı. Senin böyle bi gününde yanında olmayan ailesiyle gezmeye giden makara yapan adama eşlik yapma, 1 bardak su bile verme. Başın sağolsun ayrıca mekanı cennet olsun babacığının.

Başınız sağ olsun. Mesajı tam okumadım. Aldatıyorsa aldatıyor gidip ayıramazsın. Önce kendin bir toprlan. Biraz daha bekle birkaç gün daha okuduklarını gördüklerini sindir ve o sıradada devam bak. Sonra kendinde o gücü gördüğünde karşına al konuş ama ağlamadan bağırmadan çağırmadan güclü bir kadın olarak konuş.

Başınız sağolsun. Sizin babanızın acısını yaşamanız, yasını tutmanız ve babanızı düşünmenizin zamanıyken, size kendi yaptığı ettiği şeyleri düşünmek zorunda bırakan bir koca sizi sevmiyordur. İyimser düşünebileceğiniz bir şey yok her şey ortada apaçık. Boşanmak kolay değil ve olay soğuduktan sonra arayı yumuşatmak bile isteyebilirsiniz, kocanızı kendinize karşı savunmaya kalkmayın büyük hata etmiş olursunuz. Onun size merhameti yok, sizinde ona olmasın.

Başın sağolsun.

Söyle kocana:

Herkese kalp atma, bir gün kalp yetmezliğinden gideceksin.

Boleyn Kizi Boleyn Kizi 'nın da dediği gibi, gibisi yok, düpedüz yanında olması gerekirken yokluğunu fırsat belleyip başka denizlere yelken açmış.

Onla hayat mı sürer? Al kızını, git. Ona annelikte yaparsın, BABALIKTA. Hem de en alasını.

Konu sahibi:

Zaten bir haltlar yeyince altından "SENI SEVIYORUM, SENI ÖZLÜYORUM" deyip sarılırlar, üzerini örtmek için ..

hala acım çok taze ve sağlıklı düşünemiyorum ama yüzüne dahi bakasim gelmiyor nasil bi soğukluk bu şaşırıyorum ona karşı hiçbirsey hissetmiyorum ailemde bende biraz toparlanayim ayrılacağım devam etmeyecegim bi kisiyle

X