ALLah kimseye yaşatmasın böylle şeyler yaa
madem çocuklarınız için katlanmaya devam edecekseniz
bence güzelliğinize güzellik katmayı deneyin
kendinizi geliştirecek şeylerle meşgul olun
onunla ilgilenmiyormuş gibi yapın esrarengiz olmaya çalışın
sizdeki değişikliği ve göremediği şeyleri görmesini sağlayın
sürekli gülün,gülümseyin.yeri gelsin kahkaha atın
kilonuz var ise zayıflamaya çalışın
çocuklar olduktan sonra evlilik nedense monotonlaşmaya başlar
bazı erkek modelleri eşinin eski yaptığı bazı şeyleri göremeyince sevdiği halde bu tür
gereksiz ama yıkıcı şeyleri yapabilyor
ha diyeceksiniz midem bulandı hiç bişeyimi boş bi adam için değiştiremem
ozaman boşanın derim
madem çocuklarınız için katlanıyorsunuz çocuklarınz içinde bunları pekala yapabilirsiniz
kimi erkekler aldatıyor evet ama bakalım biz de aldatması içn eline ne verdik bunları düşünmüyoruz
eğer elinde hiç bi neden yoksa zaten ya sevmemiştir ya sarhoştur yada psikolojik bi sorundandır.inşallah üstesinden gelirsiniz
yazdıklarım bizzat tecrübeyle sabittir...
arkadaslar yorumlariniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ediyorum.
ne yazikki cok aci seyler bunlar .allah kimseye yasatmasin.ozelliklede uzun sureli evliliklerde aldatilan es kendini cok degersiz hissediyor nitekim yengemde su an o sekilde.
isyanlarda yillarini verdigi 15 yillik bir evlilik.surekli sorular var kafasinda sakinlestiricilerle ayakta.
cocuklar yavlariyormus anne babama bir sans daha verelim diye.
kadin ne yapacaigini sasirdi.arti onuru gururu serefide bir kenara birakti.herseyi her imkani gucu oldugu halde eli kolu baglandi .ya ayrilmak ne zormus.
allah kimseye yasatmasin.
cok paranoyak oldum esime dahi guvenemiyorum artik.gerek burda okudugum aldatma olaylari gerekse kendi cevremde duyduklarim gorduklerim nasil bir zaman da yasiyoruz biz ya.
yengem kendine bakan giyimine susune gozune kasina guzeligine onem veren bir insan. yani nasil aldatir anlayamiyorum biturlu .
Bunu birkac defa bu forumda yazmisimdir yine yazicam....cok sevdigim bir yengem var benimde burda....esi ile esim akraba oluyor...
Kadini bir görün...sibel canmis...hülya avsarmis yaninda su tasir sadece...hani derler ya bir icim su...caliskan..becerikli..hamarat....o cocuklarinin üzerine titrer...namuslu yani nasil anlatayim her erkegin hayalinde olabilecek bir kadin...a.s
Lakin gel gelelim..kocasi denilen o hayvan evlendigi günden beri bu kadini aldatiyor....hemde öyle bir gecelik degil resmen metresleri var...
Bir defa sormuslar bu adama "Ya abi yengemiz cok güzel bir kadin herseyi ile dört dörtlük neden karini aldatiyorsun" Ehh ne yapiyim...bazende canim öyle dört dörtlük olmayan kadin istiyor demis....
Yani arkadasim is aldatma oldugu vakit erkeklerde bahane bitmez....
O yüzden neden diye sormamak lazim......cünkü ona bakarsak biz kadinlarin eslerimizi aldatmaya bintürlü sebeblerimiz olurdu...
cok haklisiniz.hulya avsar bile aldatildi bircok unlu bile aldatiliyor yani bu isin kadinlarla ilgisi yok guzel kadinda cirkinde aldatiliyor.erkeklerin pis nefislerini kontrol edememelerinden .
ama biz bayanlar aldatamayiz aldatirsak namus meselesi oluyor.
cinayetler isleniyor bu ugurda. ne adaletsiz bir dunyada yasiyoruz.
Malesef...daha gecen gün burda bir namus cinayeti islendi....
Kürt asili bir genc kiz abisi tarafindan dövülerek öldürüldü...düsünün bir dövülerek öldürülmek ne demek ya....:çok üzgünüm:
Sucu da neymis?
Istedigi gibi yasamak.....Tamam belki aile olarak tasvip edemediler bu durumu lakin neden öldürüyorsunuz...bu cani sizmi verdinizde siz alacaksiniz....evlatliktan red edin..def edin görüsmeyin ama neden hemen canina kiyiyorsunuz....:çok üzgünüm:
Birde öldürdükten sonra kizin yüzünü taninmaz hale getirmisler....yani onun yüzünü bu hale getirdik bakin namusumuz temizlendi......
hayır,bir kadının maddi imkanları yerindeyse kendine bakacak güçteyse affetmemeli,çünkü insan eşinin yüzüne baktıkca akın geliyor,hiç birşey eskisi gibi olmuyor,benimde başıma geldi ne tesadüfki benim eşimde beni bir arapla aldattı,ben affettim ama mecburdum,imkanlarım elverişli değildi,ama artık bir kenara azda olsa biraz para biriktirmeye çalışıyorum ki bir dha yaparsa basıp gidebileyim.
yengemde aynen sizin soylediginiz gibi yuzune baktikca hep aklima gelicek yapicam diyor.ama surekli karar degistiriyor. cocuklari ayrilmalarini istemiyor. bu elini bagliyor.
ya nedir bu arap kadinlardan cektigimiz ya allah kahretsin ya .hic mi dusunmuyorlar musluman kardesimize bunu yapmayalim diye.
nefret ediyorum araplardan onlarda turklerden nefret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?