• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
sevgili kkkulubu uyeleri arkadaslarim
allah askina bana soylermisiniz bu erkekler neden nankor.
neden aldatirlar.allah bunlarin cezalarini verecek mi.
bir aydir yakin cevremden surekli aldatma haberleri duyuyorum.
en son olaydada dayim esini aldatti.yani yengemi.yengem ozel dedektif tuttu takip ettirdi yanak yanaga bas basa cekilmis fotoraflari getirdi atti suratina ispatlandi yani aldattigi. son zamanlarda zaten supheleniyordu yengem.
cep telefonuna gelen mesajlarida yakalamis ama dayim tabi inkar etmis yok yanlis gonderildi felan diye.3 cocuklari var ayrilirlarsa herseyi paylasacaklar evi mal mulk bankadaki para felan.yengem ayrilmak istiyor ama dayim yavlariyor yakariyor afedersiniz kopek oldu resmen ayrilmamak icin.birdefa yapan yine yapar yengem kesin kararli ayrilmak istiyor ama cocuklar icinde acaba bir sans daha versemmi diye dusunuyor.allah kimseye yasatmasin bu aldatma olaylarini igrenc birsey hicbirdert gibi degilmis bu.
yengemi aldattigi kadinda arap.
bir diger aldatma olayida yine uzaktan akrabamiz olan 50 yasina gelmis bir abla aldatildi.o da kocasini tekrar kabullendi icine atti bosanmadi. cocuklarida kocaman buyumusler.

yine baska bir aldatma olayi amcamin oglu serefsiz kendisi serefsiz diyorum bana kuzenine bile sarkintilik yapacak kadar adi bir insan .
bana karisini bes ayri kadinla otellerde bulusarak aldattigini ,evde durumlari iyi tuttugunu esinin her dedigini yaptigini hicbirseyden suphelendirmemeye calistigini hergun degisik kadinlarla otel odalarinda birlikte oldugunu soyledi.ustelik yeni bebekleri oldu .ne kadar adice hic utanmadan bana bunu anlatti.ben bunu gidip esine soylemedim soyleyemem .:1no2:amcamin oglu beni tehdit etti soylersen sana iftira atarim benim yuvami bozarsan bende senin yuvani bozarim dedi. ben agzimi acmiyorum. karisina cocuguna yazik aciyorum eside o kadar saf bir kiz ki insallah gercekleri gorur.tabi bu olayi esimle paylastim esimde bosver biz karismayalim dedi.bu olay boyle kapandi halen aldatiyormu bilmiyorum cunku gorusmeyi kestik .esim muhattap olmuyor gelmek istediklerindede surekli bahaneler ariyoruz buluyoruz.

simdi sizlere sorum eger aldatilan esin bayanin durumu iyiyse maddi olarak kendine ve cocuklarina bakabilecek gucteyse ayaklarinin uzerinde durabiliyorsa sizce affetmelimi yinede ???yinede evlilik surdurulmeli mi?

uzun oldu kusura bakmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sürdürmedim canım ve hiç bir kadına da daha doğrusu ayakları üzerinde duran hiç bir kadına evliliğini sürdürmesini tavsiye etmiyorum...

devamlı paronoya içerisinde yaşamaktansa boşanmak en iyisidir.

Bende kaldıramazdım acıkcası... Tabi sonrasında gecınebılmek ıcın parada lazım.Bı akrabam evlendıkten bır yıl sonra boşandı,ılkokul mezunu bı kızdı,şimdi üniversite okuyor ıkıncı evlılıgını yaptı,bırde oğlu var.Yani isteyınce hersey olur bence.Boyun eğmek ayrılmaktna daha zor gıbı gelıyor bana. :1closedeyes:

Yada (bekara karı boşamak kolay diceksiniz ama) evde tamamen muhabbetımı keserdım ayırırdım yatagımı.mıllet evlı bılsın ama ben senı gönülden boşadım derdim.İki yabancıyız artık derdim... :çok üzgünüm: senağlama

Bende kaldıramazdım acıkcası... Tabi sonrasında gecınebılmek ıcın parada lazım.Bı akrabam evlendıkten bır yıl sonra boşandı,ılkokul mezunu bı kızdı,şimdi üniversite okuyor ıkıncı evlılıgını yaptı,bırde oğlu var.Yani isteyınce hersey olur bence.Boyun eğmek ayrılmaktna daha zor gıbı gelıyor bana. :1closedeyes:

Yada (bekara karı boşamak kolay diceksiniz ama) evde tamamen muhabbetımı keserdım ayırırdım yatagımı.mıllet evlı bılsın ama ben senı gönülden boşadım derdim.İki yabancıyız artık derdim... :çok üzgünüm: senağlama

ben benı aldatmıs bırı ıcın asla bıde onun sucunu ortuyomus gıbı bıde onla evde yasrmıs gıbı yapamazdım aksınee sucunun acıga sıcıkkp resıllıgını bıde ben tam ortaya cıkartıdımm asla ort bass etmesdımmm eger ayaklarımın ustunde durabılıyosammmm bı dk yanında durmazdımmm

varsa arkada destek cıkan yada maddi ımkanlar durulmaması gerek tabı... Ama işte coğu kadınımız aman adım dula cıkmasın laf olmasın dıye düşünüyorlarya,mecbur aynı evde yasıyorlar.. Allah göstermesın kımseye...

varsa arkada destek cıkan yada maddi ımkanlar durulmaması gerek tabı... Ama işte coğu kadınımız aman adım dula cıkmasın laf olmasın dıye düşünüyorlarya,mecbur aynı evde yasıyorlar.. Allah göstermesın kımseye...

ben hıc utanmama nederlerse deısınler onların ılerde bana dulll dememesı ıcın kocamın bı dahakı aldatısındaa bana sen gurrusussun senı aldattım ve sen hala yanımdasın demeesınden ıyıdırr benım guruum herseyden once gelırrrr kımsenın lafına bakmas bu ısler

çalışsamda çalışmasamda,bana destek olan bir ailem olsa da olmasa da,temizliğe gider,milletin halılarını siler gene de öyle bir adamın koynuna girip karılık yapmam ben..!:1closedeyes:
başkalarına hizmetcilik yapmak,o adamla birlikte yaşamaktan daha onurlu çünkü!şakkıdı

ben benı aldatmıs bırı ıcın asla bıde onun sucunu ortuyomus gıbı bıde onla evde yasrmıs gıbı yapamazdım aksınee sucunun acıga sıcıkkp resıllıgını bıde ben tam ortaya cıkartıdımm asla ort bass etmesdımmm eger ayaklarımın ustunde durabılıyosammmm bı dk yanında durmazdımmm
Bizim gibi hatunlar çoğalmalı ki erkek milleti aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemeli bence dekaydirigubbakcemile5.Bir dakika bile kalamaz evde,bir de üstüne herkese anlatırım,niye susup ekmeğine yağ süreceğim kikaydirigubbakcemile4.
Gerçekten olmuş bir olay:Adam karısını aldatıyor,kadın eşinin tlf.undaki bütün nolara,ben bir hayvanım,eşimi aldattım diye kendi ağzındanmış gibi mesaj çekiyordelikafaduldendelikafadulden

sevgili kkkulubu uyeleri arkadaslarim
allah askina bana soylermisiniz bu erkekler neden nankor.
neden aldatirlar.allah bunlarin cezalarini verecek mi.
bir aydir yakin cevremden surekli aldatma haberleri duyuyorum.
en son olaydada dayim esini aldatti.yani yengemi.yengem ozel dedektif tuttu takip ettirdi yanak yanaga bas basa cekilmis fotoraflari getirdi atti suratina ispatlandi yani aldattigi. son zamanlarda zaten supheleniyordu yengem.
cep telefonuna gelen mesajlarida yakalamis ama dayim tabi inkar etmis yok yanlis gonderildi felan diye.3 cocuklari var ayrilirlarsa herseyi paylasacaklar evi mal mulk bankadaki para felan.yengem ayrilmak istiyor ama dayim yavlariyor yakariyor afedersiniz kopek oldu resmen ayrilmamak icin.birdefa yapan yine yapar yengem kesin kararli ayrilmak istiyor ama cocuklar icinde acaba bir sans daha versemmi diye dusunuyor.allah kimseye yasatmasin bu aldatma olaylarini igrenc birsey hicbirdert gibi degilmis bu.
yengemi aldattigi kadinda arap.
bir diger aldatma olayida yine uzaktan akrabamiz olan 50 yasina gelmis bir abla aldatildi.o da kocasini tekrar kabullendi icine atti bosanmadi. cocuklarida kocaman buyumusler.

yine baska bir aldatma olayi amcamin oglu serefsiz kendisi serefsiz diyorum bana kuzenine bile sarkintilik yapacak kadar adi bir insan .
bana karisini bes ayri kadinla otellerde bulusarak aldattigini ,evde durumlari iyi tuttugunu esinin her dedigini yaptigini hicbirseyden suphelendirmemeye calistigini hergun degisik kadinlarla otel odalarinda birlikte oldugunu soyledi.ustelik yeni bebekleri oldu .ne kadar adice hic utanmadan bana bunu anlatti.ben bunu gidip esine soylemedim soyleyemem .:1no2:amcamin oglu beni tehdit etti soylersen sana iftira atarim benim yuvami bozarsan bende senin yuvani bozarim dedi. ben agzimi acmiyorum. karisina cocuguna yazik aciyorum eside o kadar saf bir kiz ki insallah gercekleri gorur.tabi bu olayi esimle paylastim esimde bosver biz karismayalim dedi.bu olay boyle kapandi halen aldatiyormu bilmiyorum cunku gorusmeyi kestik .esim muhattap olmuyor gelmek istediklerindede surekli bahaneler ariyoruz buluyoruz.

simdi sizlere sorum eger aldatilan esin bayanin durumu iyiyse maddi olarak kendine ve cocuklarina bakabilecek gucteyse ayaklarinin uzerinde durabiliyorsa sizce affetmelimi yinede ???yinede evlilik surdurulmeli mi?

uzun oldu kusura bakmayin.

gurur varsa ayrılır. durumum iyi olacak,kendi ayaklarımın üstünde duracağım ,ve kafamda o çıkıntılarla gezeceğim. asla....

Iyi vallah adam herhalti yesin ondan sonra bir iki kez yalvardi diye affettsin yok öyle sey.
Karisi onu aldatsaydi gözünün yasina bakmadan kapinin önüne koyardi.
Üstelik herkese rezil ederdi beni aldati falan diye.
Parasida varmis ayrilinca kimseye muhtac olmadan cocuklarinida büyütür.
O amca oglunuda bi tenhada yermisin yemezmisin :oklava:

offf bunlar ne ya içim karardı
Allah cezalarını versin

ALLah kimseye yaşatmasın böylle şeyler yaa
madem çocuklarınız için katlanmaya devam edecekseniz
bence güzelliğinize güzellik katmayı deneyin
kendinizi geliştirecek şeylerle meşgul olun
onunla ilgilenmiyormuş gibi yapın esrarengiz olmaya çalışın
sizdeki değişikliği ve göremediği şeyleri görmesini sağlayın
sürekli gülün,gülümseyin.yeri gelsin kahkaha atın
kilonuz var ise zayıflamaya çalışın
çocuklar olduktan sonra evlilik nedense monotonlaşmaya başlar
bazı erkek modelleri eşinin eski yaptığı bazı şeyleri göremeyince sevdiği halde bu tür
gereksiz ama yıkıcı şeyleri yapabilyor
ha diyeceksiniz midem bulandı hiç bişeyimi boş bi adam için değiştiremem
ozaman boşanın derim
madem çocuklarınız için katlanıyorsunuz çocuklarınz içinde bunları pekala yapabilirsiniz
kimi erkekler aldatıyor evet ama bakalım biz de aldatması içn eline ne verdik bunları düşünmüyoruz
eğer elinde hiç bi neden yoksa zaten ya sevmemiştir ya sarhoştur yada psikolojik bi sorundandır.inşallah üstesinden gelirsiniz
yazdıklarım bizzat tecrübeyle sabittir...

Son düzenleme:
Vallaha arkadasim herkesin kendi icin konusabilir....esini aff eden..evliligini yinede sürdüren bir kadinida yargilamam...aninda bosanan kadinida....benneyaptımki

Sahsi fikrim sudur....Evlilikte cok sey aff edilir...cünkü insaniz zayifiz hatalarimiz var....fakat Aldatma, Siddet ve Ilgisizlik kesinlikle aff edilmeyecek olaylar benim icin...

Beni baska bir kadina tercih eden bir adam beni sevmiyordur
Beni döven bir adamda beni sevmiyordur
Benimle ilgilenmeyen sevgi sefkat göstermeyen bir adamda beni sevmiyordur...:delphin:

Beni sevmeyen saymayanlada isim olmaz.....:kahve:

Hayat cok kisa ve ölmekte cok basit aslinda.....su üc günlük dünyada ömrümü bana zehir eden bir Adamla gecirmeyecek kadar kendime deger veriyorum....a.s

Maddi özgürlügüm olsun olmasin...bosanirim...sogan ekmek yerim cocuklarimla ama kendime olan saygimi yitirmem:kahve:

dakıka dahı durmam bosanırım
kendıme cocuguma bakarım cok sukur :1closedeyes:

evlenmeden oncede bu soruya cevap veremezdım
evlendım bebegım var hala cevap veremıyorum
boyle bıse yasarsam ne yaparım bılmıyorum
Allah sasırtmasın kımseyı dıyım

BEN ayrılırdm kesinlikle . ben ona nsıl güven duyabilirmki birdaha . nasıl sağlıklı bi evlilk sürdürebilirmki . çocuğumn böyle birine baba demesini bile istemem ben . . .

Asla affetmem..:kızgın:
Ona da kendime de hayatı zehir etmektense gider paşa paşa davamı açarım..
Ağlıyormuş,yalvarıyormuş,vah vah ne üzüldüm,ne üzüldüm:delphin:
Adam olaydı da benden başka bir kadına dokunurken kıymetli olduğumu hatırlasaydı:mymeka:

aldatan adam yine aldatıyor, yapmasa bile bu paranoyayla yaşanmaz. asla katlanılmamalı.

Aldatılanın yaraları kabuk bağlar mı - zamanla unutulup evlilik rayına oturur mu bilemiyorum ama
bu olayı dibe vuruş olarak değerlendirerek hızla yukarı çıkan ve evlilik kurumunu sağlıklı bir şekilde
sürdürebilenlerin olduğunu da gözlüyorum. Sanırım aldatan kişinin bunun bir hata olduğunu kabul
edip yürekten pişmanlık duyması çok önemli. (Bir kez affediyorsak hata karşıdadır - ikinci kez affettiğimizde
hata bizdedir.) görüşüne sıcak bakıyorum ve kişilere hatalarını telafi edebilme şansının
verilmesini savunuyorum. Beşeriz - şaşarız. Allah hepimizi telafisi olmayan hatalar yapmaktan esirgesin. a.s.

Aldatan bir adamdan insan ister istemez soğur hatta nefret eder. Ben hiç durmam ayrılırdım. Ama çocuklarım olsaydı belki onların hatırına ona bir şans daha verirdim. Asla 2. bir şans vermezdim. Çünkü verenler aldatılmaya devam ediyor bunun örneklerini çok görüyoruz.:kahve:

Back