Aldatılmak

Yubi1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
42
19
29
Size içime atmaya katlanamadığım her gün beni bitiren bir şeylerden bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim eşimle severek isteyerek çok zor evlendim ama evlendiğim günden beri ondan şüphelendim ve her şüphemde basit basit şeyler gördüm takip etme araştırma gibi hep başkasının üzerine attı en son gördüğüm şeyse başka bir sürü kadına mesaj atması Buda son noktaydı zaten aileme de söyledim ayrılma kararı aldım doktor randevuma gittim elinde yeni doğmuş bebeği ile gördüğüm adamlara okadar hisleştim ki doğmamış çocuğum babasız kalmasın dedim bu durumu düşüneceğimi söyledim ama içim hiç mutlu değil o ne kadar pişman olsa da yeminler etse de namazlar kılsada bana nasıl kıydı beni nasıl gözden çıkardı diyorum ve ömrümce ona bir daha güvenmeyeceğimi de biliyorum içimi kimseye dökemiyorum hastalanıcam diye korkuyorum annem bir şans vermemi istiyor hamilesin diyo zaten o adam beni de evladını da gözden çıkarmış ve en kötüsü ona kimsenin vermediği sevgiyi vermiştim hangi insan bu kadar seviyesini şerefini onurunu hiçe sayar ya da bunu hiçe saymış birini affetmek onursuzluk olmaz mı karısı oda da hamile ve uyuyamazken başka oda da önüne gelene iltifat etmek hangi şerefe sığar ya da bu şerefszlkten dönülüp pişman olunur mu pişman oluşu neye yarar ki içinde bitmişse

Bir kez yapan hep yapar şimdi yapmaz 3 sene sonra 5 sene sonra yapar. İçinde varmış evlendiği günden beri rahat durmayan adam karısının şişmiş karnından bile utanmayan adam tövbe etse neye yarar. Yaşadığınız çok acı bişey affedecekseniz arkaya dönüp bakmayın dicem ama hiç mümkün değil. O hiç bişey olmamış gibi yaşamaya çalışacak siz içinizde her daim şüpheyle laf sokup kontrol edeceksiniz en sonunda oda patlayacak. Keşke telafisi olmayacak durumlara düşürmeseydi bu evliliği. Sadakat güven herşeyden önemlidir

Bana çok saçma bi düşünce geliyor babasız çocuk lafı. Siz karı kocalığı bitiriyorsunuz boşanınca, adam gibi adam olanlar baba olmaya devam ediyor. Annesine saygısı olmayan bir babayla büyümesi size daha mı iyi geliyor bu durumda? Aynı yoldan gidecek çünkü, erkekse eşini aldatacak, kızsa aldatılsa bile sizin gibi susacak. İçiniz rahat edecekse buyrun devam edin.

Aldatan insanın pişmanlığına da inanmam. Kafasına silah mı dayadılar aldatsın diye, hem de defalarca? Bile isteyen düşünerek aldatan adam neyine pişman olacak?

Hamile insanların düşünemediği bir sürü duydu durum karmaşası içine girdiği gerçeğinide görmüş oldum insan hep diyo ki başkasına okuyo musun gözlerin çok güzel bilmem ne demekten ne anlar ki güzel giden hayatını bunun için gözden çıkardığının farkına varmaz

Hamile insanların düşünemediği bir sürü duydu durum karmaşası içine girdiği gerçeğinide görmüş oldum insan hep diyo ki başkasına okuyo musun gözlerin çok güzel bilmem ne demekten ne anlar ki güzel giden hayatını bunun için gözden çıkardığının farkına varmaz
Hı?

Size içime atmaya katlanamadığım her gün beni bitiren bir şeylerden bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim eşimle severek isteyerek çok zor evlendim ama evlendiğim günden beri ondan şüphelendim ve her şüphemde basit basit şeyler gördüm takip etme araştırma gibi hep başkasının üzerine attı en son gördüğüm şeyse başka bir sürü kadına mesaj atması Buda son noktaydı zaten aileme de söyledim ayrılma kararı aldım doktor randevuma gittim elinde yeni doğmuş bebeği ile gördüğüm adamlara okadar hisleştim ki doğmamış çocuğum babasız kalmasın dedim bu durumu düşüneceğimi söyledim ama içim hiç mutlu değil o ne kadar pişman olsa da yeminler etse de namazlar kılsada bana nasıl kıydı beni nasıl gözden çıkardı diyorum ve ömrümce ona bir daha güvenmeyeceğimi de biliyorum içimi kimseye dökemiyorum hastalanıcam diye korkuyorum annem bir şans vermemi istiyor hamilesin diyo zaten o adam beni de evladını da gözden çıkarmış ve en kötüsü ona kimsenin vermediği sevgiyi vermiştim hangi insan bu kadar seviyesini şerefini onurunu hiçe sayar ya da bunu hiçe saymış birini affetmek onursuzluk olmaz mı karısı oda da hamile ve uyuyamazken başka oda da önüne gelene iltifat etmek hangi şerefe sığar ya da bu şerefszlkten dönülüp pişman olunur mu pişman oluşu neye yarar ki içinde bitmişse
Zaten adamın ne olduğunu bile bile hamile kalmışsın. Gururuna yediriyorsan affet sesini çıkarma Adamcağız da rahat rahat aldatsın sen hamileyken lohusayken falan. Ama sen ayrılma kocandan.. Çocuğu da bahane et. Adam çok çocuk düşünüyor olsa fıldır fıldır aranmaz

karısı oda da hamile ve uyuyamazken başka oda da önüne gelene iltifat etmek hangi şerefe sığar ya da bu şerefszlkten dönülüp pişman olunur mu pişman oluşu neye yarar ki içinde bitmişse
İşte tam da bu yüzden ayrılma kararı almışsın.
Sen onun çocuğunu taşıyacaksın, O da Sen sadece çocuk için bir araçmışsın gibi Seni hiçe sayıp gönül eğlendirecek..
Nice kadınlar var dimdik ayakta duran çocuğunu tek başına aslanlar gibi büyüten.

Arkadaşlar öyle yorumlar yapmışsınız ki ben o adama kocam bile yazmayıp onursuz şerefsiz derken düşünüyorum kötü günler yaşıyorum derken siz galiba çocuğum var aldatsın aldatsın affederim olarak algıladınız zaten ben hemşireyim maddi olarak beklentim bile yok içinde bulunduğum kötü hisleri paylaşmak istedim

X