Aldatılmak

Yikikprenses

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
37
4
16
26
Merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3. senesi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü

Son düzenleme:
3 sene sizi aldatan birine hangi akla hizmet yeniden şans verdiniz ? Bence asıl sorun bu.

3 üncü senesinde aldattı 3 senelik aldatma değil yanlış yazmışım ve ailem zorla baristrdi
Siz bu aldatılmayı hazmedememişsiniz bi de üstüne çocuk yapmışsınız ki. Üzerinden 3 sene geçmiş hala aldattığı kadını siz takip ediyosunuz hemde aşırı takıntılı bir şekilde. Sizin ve çocuğunuzun sağlığı için boşanın bana kalırsa

Kim hazmedebiilir ki böyle birşeyi ailem arka çıkmadı malesef

Aldatılmak ve ölüm acısı eş değer diye okumuştum biyerde.
çok çok bir duygu ve tahammülü bence imkansız.
üstüne birde çocuk yapmışsınız o zaman her pahasına ayrılmayan çocuk olduktan sonra zaten ayrılmaz.
inşallah affetmenden yüz bulmamıştır yoksa devam eder.
hem dindarim diye gecinecek hem aldatacak.esinin adamliktan haberi yok.

size gelecek olursam artık takıntı haline getirmissiniz.
muhtemelen bende ne eksik diye sürekli o kadına bakıp eksiğini tamamlamaya calisiyosun ama eksik sende değil.

Şimdi eşini,o kadını falan boşver de kendine bak.sen dik dur ki çocuğunda seni örnek alsın.
Önce sen sonra çocuğun için herkesi boşver.

Eklemeden gecemiyorum kusura bakmayın.ben asla o adamla devam edip çocuk yapmazdım.isterse 5 çocuğum olsun o adamla evli kalmazdim.once kendi gururuna yediremezdim sonra çocuklarıma gurursuz anne profilini göstermemek için.
Tabii herkesin durumu aynı değil kabullenmek zorunda olan çok kadın var.
Allah yardımcınız olsun

Keske hic okumasaydim oldum..
Yardim almalisiniz acilen psikolojik yardim..
Insallah size cok iyi gelir cok cok uzuldum..affetmek barismak cocuk yapmak hepsi sizin tercihiniz ama onun gibi olmaya calismaniza içlendim umarim gercekten yardim alirsiniz...sadece kendiniz icin bunu yapmalisinizz...

Sosyal medyayı bır an oncede o kadını takıp etmeyı bırakın yoksa cıddı psıkolojık sorunlar yasarsınız !

Sız kendınıze yakısanı gıyıp karakterınıze uygun kendınız gıbı ıcten olun ve oyle davranmaya devam edın .Inanın bunlar erkek o kadın çok guzel harıka oldugu ıcın degıl kendılerının karaktersız kışılık bozukluğu olmasından dolayı aldatıyorlar . Benım aldatıldığım kadını her goren travestı sandı hem goruntu hem ses tonu olarak .ne kultur ne egıtım sevıyesı ne guzellık ne de karıyer olarak tırnagımın ucu etmezdı. Bunlar kaç yasına gelırse gelsın 80 yasındakı neneye kopeğe tecavuz eden yaratıklar gerısını sız dusunun ...

Ne o kadın ıcın ne de aldatan o kocanız olacak adam ıcın kendı cızgınızı bozup manevıyatınızı harcamayın

3 sene sizi tek bir kişiyle aldatması büyük sorun bence. Normale dönmeniz çok zor. Keşke şans vermeseymişsiniz.

3 sene sizi tek bir kişiyle aldatması büyük sorun bence. Normale dönmeniz çok zor. Keşke şans vermeseymişsiniz.
3 sene aldatmadi evlendigim üçüncü senesinde aldatıldım yanlış telafuz ettim afrettikten 3 sene sonra çocuğu yaptım aslında oda şans eseri çocui zaten dusunmuyordum ama çocuk olmadan da boşamayi denedim anlaşmalı boşanma için mahkeme günü bile belliydi ama ailem son bir şans diye beni geri çevirip baskı yaptilar herşey hazirkej tam elimin içindeyken birden geri dönmek nasıl bir büyük yıkım oldu benim için anlatamm bu yüzden ailemi affetmiyorum kendimi hiç affetmiyorum ailem beni çocuğum yokken barıştırdı çocuk olunca Hayli Hayli baristirirlar bende oğluma büyüyünce 10 yaşına. Felan geldiği zaman bosanincm şu an küçük gidecej yerim yok maddi gücünde yok vadeli hesap açtım 10 senelik ne biriktirdiysem oraya atıyorum ileride güzel bir hayat kurmak icin

Affetmeniz büyük bir hata olmuş. Bakın bu yüzden psikolojiniz de bozulmuş. Yardım almanız lazım.

Her şey istediğiniz gibi olur inşallah

Bir kez olduysa ve asla tekrarlamadıysa yani o konu tamamen kapandıysa siz o kadına benzeyerek eşinize o kadını hatırlatmış olursunuz sanki

Sizin için üzüldüm.

Bilinçaltınızda bir yerlerde eşinize kendinizi beğendirme hissi var. Eşinizin beğendiği tipin o olduğunu düşünüyor, bir gün benzeri bir kadınla tekrar aldatılacağınızdan hatta bu sefer terkedileceğinizden korkuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…