- 20 Temmuz 2020
- 37
- 4
- 16
- 26
- Konu Sahibi Yikikprenses
-
3 sene sizi aldatan birine hangi akla hizmet yeniden şans verdiniz ? Bence asıl sorun bu.Merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3 senesi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü
3 üncü senesinde aldattı 3 senelik aldatma değil yanlış yazmışım ve ailem zorla baristrdi3 sene sizi aldatan birine hangi akla hizmet yeniden şans verdiniz ? Bence asıl sorun bu.
Merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3. senesi bir haftalık bir ilişkiyi yeni baslamislardi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü
Siz bu aldatılmayı hazmedememişsiniz bi de üstüne çocuk yapmışsınız ki. Üzerinden 3 sene geçmiş hala aldattığı kadını siz takip ediyosunuz hemde aşırı takıntılı bir şekilde. Sizin ve çocuğunuzun sağlığı için boşanın bana kalırsa3 üncü senesinde aldattı 3 senelik aldatma değil yanlış yazmışım ve ailem zorla baristrdi
Kim hazmedebiilir ki böyle birşeyi ailem arka çıkmadı malesefSiz bu aldatılmayı hazmedememişsiniz bi de üstüne çocuk yapmışsınız ki. Üzerinden 3 sene geçmiş hala aldattığı kadını siz takip ediyosunuz hemde aşırı takıntılı bir şekilde. Sizin ve çocuğunuzun sağlığı için boşanın bana kalırsa
Keske hic okumasaydim oldum..Merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3 senesi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü
Çocuk ne zaman oldu? Aldatmadan sonra mi? Aileniz onu da zorla yaptırmış olamaz. Bence boşanın. Sizi alt üst yetmiş zaten3 üncü senesinde aldattı 3 senelik aldatma değil yanlış yazmışım ve ailem zorla baristrdi
3 sene aldatmadi evlendigim üçüncü senesinde aldatıldım yanlış telafuz ettim afrettikten 3 sene sonra çocuğu yaptım aslında oda şans eseri çocui zaten dusunmuyordum ama çocuk olmadan da boşamayi denedim anlaşmalı boşanma için mahkeme günü bile belliydi ama ailem son bir şans diye beni geri çevirip baskı yaptilar herşey hazirkej tam elimin içindeyken birden geri dönmek nasıl bir büyük yıkım oldu benim için anlatamm bu yüzden ailemi affetmiyorum kendimi hiç affetmiyorum ailem beni çocuğum yokken barıştırdı çocuk olunca Hayli Hayli baristirirlar bende oğluma büyüyünce 10 yaşına. Felan geldiği zaman bosanincm şu an küçük gidecej yerim yok maddi gücünde yok vadeli hesap açtım 10 senelik ne biriktirdiysem oraya atıyorum ileride güzel bir hayat kurmak icin3 sene sizi tek bir kişiyle aldatması büyük sorun bence. Normale dönmeniz çok zor. Keşke şans vermeseymişsiniz.
Aldattiktan 3 sene sonra yaptım çocuğuÇocuk ne zaman oldu? Aldatmadan sonra mi? Aileniz onu da zorla yaptırmış olamaz. Bence boşanın. Sizi alt üst yetmiş zaten
Her şey istediğiniz gibi olur inşallah3 sene aldatmadi evlendigim üçüncü senesinde aldatıldım yanlış telafuz ettim afrettikten 3 sene sonra çocuğu yaptım aslında oda şans eseri çocui zaten dusunmuyordum ama çocuk olmadan da boşamayi denedim anlaşmalı boşanma için mahkeme günü bile belliydi ama ailem son bir şans diye beni geri çevirip baskı yaptilar herşey hazirkej tam elimin içindeyken birden geri dönmek nasıl bir büyük yıkım oldu benim için anlatamm bu yüzden ailemi affetmiyorum kendimi hiç affetmiyorum ailem beni çocuğum yokken barıştırdı çocuk olunca Hayli Hayli baristirirlar bende oğluma büyüyünce 10 yaşına. Felan geldiği zaman bosanincm şu an küçük gidecej yerim yok maddi gücünde yok vadeli hesap açtım 10 senelik ne biriktirdiysem oraya atıyorum ileride güzel bir hayat kurmak icin
Bir kez olduysa ve asla tekrarlamadıysa yani o konu tamamen kapandıysa siz o kadına benzeyerek eşinize o kadını hatırlatmış olursunuz sankiMerhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3. senesi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü
Sizin için üzüldüm.Merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendigim 3. senesi aldatıldım tabi büyük bir şok uzatmicam ondan sonra anlaşmalı boşanma davası açtım annemler bir şans ver dedi ve affettim felan davayı geri çektim ondan sonra herhangi bir şeyini görmedim şu an 5 aylikk bir bebeğim var ama aklım hala o aldatılma da unutamadim acısı içimde ve ben aldattığı kızı sürekli takip ediyorum bir ara bırakmıştım ama bu aralar iyice sardım kızın giydiği kıyafetlerden alıyorum saçını hangi renge boyuyorsa o renge boyatmak istiyorum yani o neyse bende o olmak istiyorum bu arada ben kapalıyım o açık eşim olacak kişide hep kapaliliga önem veren biri yani sahtekar hoca ayakları bir ara açılmaya karar verdim sonra uyma şeytana dedik vazgectim ama o kızın aynısı olma isteğim geçmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?