- 14 Ağustos 2018
- 19.536
- 73.373
3 yılda 5 kez görüşüp uzaktan konuştuğun insanla ilişgiye bu kadar kendini bu denli kaptırmak da senin hatan ama kusura bakma. Böyle ilişki mi olur? Akıl karı değil. Nefes alamıyorum ölüyorum falan saçma sapan şeyler ya ama, ChatGPT ile sohbet eder gibi ilişki mi olur? Ah mah boşver önüne bak bir daha böyle şeylere kaptırma kendiniBeş altı kez görüştüm telefonunda gizli dosyada yakaladım
oha 2 sene çok uzun bir süre peki nasıl ögrendiniz ilişkisi oldugunuMerhaba kızlar üç yıllık bir ilişkim vardı uzak mesafe idi fakat onu çok seviyordum her işine koştum tüm hayatına destek çıktım beni evleneceğimize o kadar inandırmıştı ki tüm hayalleri onunla kurdum çevreme anlattım sonradan öğrendim ki arka planda iki yılllık bir ilişkisi daha varmış ahım çıkar mı artık zor nefes alıyorum geceleri asla uyuyamıyorum yaptığı yanına kalır mı
kendi karmasını kendi yaratmış muhakkak hayat buna bir şekilde olaylar yaşatacak sen sadece sabırlı olAhım çıkar mı sadece bunu görmek istiyorum canım çok yanıyor
Ahım çıkar mı sizce
senle bısey yasayacak kadar anısı yok onunAma ona çok değer veriyordum bunu o da biliyor ahım hiç çıkmaz mı hiç mi pişman olmaz hiç mi demez bir insanı üzdüm o bunu haketmedi diye sevdiğimi ve iyi bir insan olduğumu biliyordu
senle bısey yasayacak kadar anısı yok onun
erkekler bızım gıbı değil anı bırıktırdıkce sever ve bağlanır.
3 yılda 6 kez gorusup cıddı ılıskı demek adına bılmıyorum muhtemelen ötekı kızla daha sam
senle bısey yasayacak kadar anısı yok onun
3 yılda 6 kez gorusup cıddı ılıskı demek adına bılmıyorum muhtemelen ötekı kızla daha samımı
Zaten öyleymiş benim çok emeğim var üzerinde maddi manevi sadece ahım çıksın istiyorum burada saçma konuşanlar illa yan yana gelmek gerekmiyor birisinin duygularıyla oynamak yakından değil uzaktan da oluyorsenle bısey yasayacak kadar anısı yok onun
3 yılda 6 kez gorusup cıddı ılıskı demek adına bılmıyorum muhtemelen ötekı kızla daha samımı
maddi nasıl bir emeğiniz var para mı verdiniz yoksa?Zaten öyleymiş benim çok emeğim var üzerinde maddi manevi sadece ahım çıksın istiyorum burada saçma konuşanlar illa yan yana gelmek gerekmiyor birisinin duygularıyla oynamak yakından değil uzaktan da oluyor
Benim sayemde güzel bir şirkette yüksek bir konumda işe girdimaddi nasıl bir emeğiniz var para mı verdiniz yoksa?
bu da size iyi bir ders olur erkek için fedakarlık yapmayacaksın. bundan sonra ki ilişkilerinde fedakarlık yapacak olan kişi karşı taraf olsun. neden sen işe sokuyorsun? kendisi beceremiyor mu işe girmeyi?Benim sayemde güzel bir şirkette yüksek bir konumda işe girdi
Hayattan alacağım dersi aldım acımı yaşayıp alışmaya çalışıyorum insanların bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum gördüm bildim anladımbu da size iyi bir ders olur erkek için fedakarlık yapmayacaksın. bundan sonra ki ilişkilerinde fedakarlık yapacak olan kişi karşı taraf olsun. neden sen işe sokuyorsun? kendisi beceremiyor mu işe girmeyi?
insanlar çok kötü erkekler çok kötü özellikle. kendi sınırlarınız sağlam olsun kendinizi kimseye kullandırtmayın ve ezdirmeyin.Hayattan alacağım dersi aldım acımı yaşayıp alışmaya çalışıyorum insanların bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum gördüm bildim anladım
Uzun süre kimseyi hayatıma almayı düşünmüyorum çok fazla canım yandı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım istediğim tek şey bedelini ödesin teşekkür ediyorum güzel yorumunuz içininsanlar çok kötü erkekler çok kötü özellikle. kendi sınırlarınız sağlam olsun kendinizi kimseye kullandırtmayın ve ezdirmeyin.
Hiç mi farketmediniz?Merhaba kızlar üç yıllık bir ilişkim vardı uzak mesafe idi fakat onu çok seviyordum her işine koştum tüm hayatına destek çıktım beni evleneceğimize o kadar inandırmıştı ki tüm hayalleri onunla kurdum çevreme anlattım sonradan öğrendim ki arka planda iki yılllık bir ilişkisi daha varmış ahım çıkar mı artık zor nefes alıyorum geceleri asla uyuyamıyorum yaptığı yanına kalır mı
Etrafındaki herkese çok fazla güven veren birisi yanındaki kız bile anlamamış ben de anlamadım hissettim sadece hissedince ortaya çıktıHiç mi farketmediniz?
Hiç mi farketmediniz?