cebinde para pul olmada öyle kadınlarla birlikte olamazki..hem çok ciddi olsa para ile siteye üye olurdu..birde ağlamış üzülmüş..bence siz gereksiz yere üzüyorsunuz kendinizi...
canım bunları bende dusunuyorum para olmadan bırlıkte olmazmı acaba o kadınlar dıye cok dusunuyorum bunu ay bundan bır emın olsam ıcım rahatlıcak ordakı bayanlar para alıyomu acaba ya ufffffff ya sorularıma bır cvp bulabılsem ya ne bıleyım sankı zevkıne yapıyolarmıs gıbı geldı bana dunyanın duzenı ınsanlar bozulmamısmı ne msjlar vardı bu aksam musayıtmısın?
Bıtanesıde ınsallah aynı semtte oturmuyoruzdur gecen bırısıyle gorustum aynı mahallede cıktık yazmıs bırı
bıde kafamda ole soru ısaretlerı varkı profılınde soruyor hangı ılden arkadas ıstıyorsunuz ızmır bızde ızmırdeyız
arkads lıstesıne bakıyorum hep ızmır
bıde sımdı hatırladım 30yasından buyuk olanlar yazmasın okumadan sılıyorum yazmıs profılıne
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayı yıcem yemınle yıcem:14
arkadslar kalbım durcak bısey daha geldı aklıma kalbım durcak ay cok fena oldum esım cok tıtız bırısıdır kısısel temızlıgıne ozen gosteren seksı guzel bayanlar tercıhımdır yazıyodu
madem olesıne bunlar ne sımdı?ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy omrumden 20yıl gıttı allahım ne buyuk acıymıs bu